- 28 Şubat 2013
- 4.205
- 155
- 173
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #43.041
canımmm senin bat nezamandı ki ? hamiş olmayasınvalla altı aydır böyle ama bekarken 40 45 gunde bir olduğu oluyodu..evlendigimden beri ilk kez bu ay geciktim 1 hafta ara ara kahverengi akintim oluyo..bende ümitlendim haliyle..hamile olabilir miyim diye..kasik ve bel agrim var hala..ama gelmedi kırmızılar..:)
neye gülüon kızçem kaçırdım ben :44::44::44:
walla bu konuda sadece şunu söyleyebilirm, ciddi şekilde aksilikler ve sorunlar olmasına rağmen ben bile kafayı rahat tutmaya çalışıyorum .. hani yapamasam bile hiç olmazsa söylenebilecek tek şey haklısın olmalı durumuma göre ..
ama daha herşeyin çok çok çok başındayken bu gereksiz kafa takma neden, orasını bilemedim ben de ??? üstelik dr lar da odaklanmayın diye sürekli vurguladıklrı halde ..
sabahın körü derken kaç oluyo yasakım merak ettim yaa ??
Yaaaaaaaaa yanlis yazdimmm. İpek e yazmistimmmmmmmm:))))))
Hep naz ile hancek in sucu hahaha
ben her sabah güne saat 8 de başlıyom kıscem bidaha uyumuyorum9gecmi sizin icinnn
hepicigin iyapmadim meelekim daahaoooo maşallah yapmışsın hemencik misafirine hazırlık..
o zaman enişte bu numarayı yutmuyosa 2. taktike geçeriz....
2.taktikbugün yemek yapmak canım istemiyo yorgunum yada bugün romantik bi yemek yemek istiyorum dışarda dersin başbaşa bi yemek yersiniz dışarda
kesinlikle iyi fikir melekimmm
ben her sabah güne saat 8 de başlıyom kıscem bidaha uyumuyorum
9gecmi sizin icinnn
tamam o zaman ama bu dediklerimihepicigin iyapmadim meelekim daaha3 doru gelecekler yetistirrim herhalde o zamana kadarrrrr yaw onu bugün diyememki misafir gelcekkk gec giderler zaten o yedikelrimle doyarimmmm
evlenmeden once duzensizdi canım...ama evlendigimden beri 35 gunde bir oluyo..
canımmm senin bat nezamandı ki ? hamiş olmayasın
kahve rengi akıntılar yerleşme kanaması filan die duymuştum ama
test yaptınmı ??
9gecmi sizin icinnn
eskiden bende öyleydim calistigim günlerin acisini cikariyommsen zaten cok hamaratsin melekimmm seni alan yasadi diye bosuna demiyommm oglan olsam kacirirmiydim senii
yani çalışmasam ben de geç kalkardım heraldeçalışınca tabi mecburiyetten 7-7,30 gibi kalkıp 8 de evden çıkıom... ama 9 da hani sabahım körü de sayılmaz kızçem ya
tamam o zaman ama bu dediklerimiunutma sakın...
bak misafirine kısırda yapabilirdin şimdi baharda kısır zamanı
yasakım saat 9-9,30 da giriorum ben bi bakıom kızçeler burda
güne başlamışlar bilemmm :99::99::99::99::99:
ay morem saskinliktan unutuyodumben duami okudum allah kabul etsin inslalahhhhh
yani çalışmasam ben de geç kalkardım heraldeçalışınca tabi mecburiyetten 7-7,30 gibi kalkıp 8 de evden çıkıom... ama 9 da hani sabahım körü de sayılmaz kızçem ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?