- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #43.061
hey maşallah kızçemeben her sabah güne saat 8 de başlıyom kıscem bidaha uyumuyorum
yasakım saat 9-9,30 da giriorum ben bi bakıom kızçeler burda
güne başlamışlar bilemmm :99::99::99::99::99:
ipek kiscem isin rahat aama nete ne rahat girebiliyosun ama
Bende severim kıscem olsada şimdicankuşummmm bende sık sık yaparrım kısırı çok sevrimmmmm
mersahim heele bikere gecmise bakmistim 6 da girmis sabahh günlerde cok uzun olur bu kiscelerim icin günde bitmez esrarengizimmm
Bende severim kıscem olsada şimdiyesek
kıscem sen kaç kilosunhani çook fazla bişey yemem diyosun ya zayıfsındır o zaman
cankuşummmm bende sık sık yaparrım kısırı çok sevrimmmmm
ipemmm çalıştığımız için sabahları 9 bize normal öğlene yakın vakit gibi gelio doğru..
seni bilmem ama ben tüm hafta oflaya puflaya kalkıyorum 8de ve 9 normal saat gibi gelio.. ama pazar günü yatıp uyumam gereken yerde bu kezde kendiliğimden 9 da en geç kalkıyorum ama ozamanda sabahın körümüş gibi gelio. sankim tüm hafta 8lerde kalkan ben değilim
sanırım yasakımında o hesap :128::128::128::128::128:
hey maşallah kızçeme
çünküm ben sabah bekçisi olarak gelmiş oluyom açılışı yapıyom
evt canm sırf bu yüsden değiştirmyrum işşi.. yosam çoktan ayrılırdm.. ama patronlar tepemde değiller diye böle iyi oluyo.. bazen çok yoğun oluyo bazen de sakin oluyo .. hem dr a gidiceğm zaman da ayarlyrum her defasında izn almak zorunda kalmadan halledyrum.. daha güzel işlere bakyrum ama nete böle girmek imkansız izin almak çok zor oluyo o zamanda .. bebiş olasıya idare etsem diyom ama bi olaydıda ben de sonra hayatıma bakaydım ne iyiydi .. onun geleceği için de para kazanmak lazm .. tabi önce gelmesi için harcıyos zaten bol bol ...
yasakım hayatı dolu dolu yaşamış oluyolar işte fenamı
bende bugn yapcam niyetlendirm şimdi
ya beni bıraksan uyurum 10 a kadr filan haftasonu ama işler oluyo ev pislenyo kahvaltı çamaşır ütü mevburen 9 gibi en geç kalkmaya çalışyrum .. haftaiçi de zor kalkyrum dediğin gibi oflaya puflaya bulamadım ki lotoyu
yani çalışmasam ben de geç kalkardım heraldeçalışınca tabi mecburiyetten 7-7,30 gibi kalkıp 8 de evden çıkıom... ama 9 da hani sabahım körü de sayılmaz kızçem ya
sende bendensinbeyaaaaaaaaaaaa
bende yasamak istiyom esrarengiz kiscemmm
yaw kiscem senle konusmak icin erken girmek gerekiyomus oh be bi rahatca senlede sohbet ediyom öglen yasayamamistim bu ani hicc
çünküm ben sabah bekçisi olarak gelmiş oluyom açılışı yapıyom
evt canm sırf bu yüsden değiştirmyrum işşi.. yosam çoktan ayrılırdm.. ama patronlar tepemde değiller diye böle iyi oluyo.. bazen çok yoğun oluyo bazen de sakin oluyo .. hem dr a gidiceğm zaman da ayarlyrum her defasında izn almak zorunda kalmadan halledyrum.. daha güzel işlere bakyrum ama nete böle girmek imkansız izin almak çok zor oluyo o zamanda .. bebiş olasıya idare etsem diyom ama bi olaydıda ben de sonra hayatıma bakaydım ne iyiydi .. onun geleceği için de para kazanmak lazm .. tabi önce gelmesi için harcıyos zaten bol bol ...
sende bendensinbeyaaaaaaaaaaaa
bende 6 kalkıorummm yarım saat sonra yayıom kocişi yollayıpp bazen yatmıorumm iş yapıorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?