Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Yok be ben 18 yil calistim hic ara vermeden. Hem okudum hem calistim. Simdi cok sikiliyorum ama gec de kalkmiyorum. En gec 9 oluyor. Uykuyu cok sevmem zaten. Hele gun icinde hic, gec kalkamamda gunun beteketi kaciyor

ne güzelll miamorem bende aynı kanıdayımm erken kalkan erken yol alırrr

yaww sormaa melekşm biz kaldıkk bölee ben 3 aydaa bu mesaj ları yazdımmmm

ama hala bişey yokk sesimizz gitmioooo

Son düzenleme:
mersahim heele bikere gecmise bakmistim 6 da girmis sabahhgünlerde cok uzun olur bu kiscelerim icin günde bitmez esrarengizimmm

şimdi okul ders başlangıcı vs bişeyler oluyo kızçede.. bazen de daha erken kalkmamız gerekebilio işe erken gelmemeiz mesela her zamankinden yani ..
ayrıca benm geçenlerde adet olmadğm zamanda sabah saat 6 gibi uyandm ve akıntıyı faketmiştim nası uyucan bida acaba yum varsa die tabi ........ ondan sonra da hazırlan işe gel mesela ... öle şeyler de oluyo bazen

bende 6 kalkıorummm yarım saat sonra yayıom kocişi yollayıpp bazen yatmıorumm iş yapıorummm

becerikli kızçe

Yok be ben 18 yil calistim hic ara vermeden. Hem okudum hem calistim. Simdi cok sikiliyorum ama gec de kalkmiyorum. En gec 9 oluyor. Uykuyu cok sevmem zaten. Hele gun icinde hic, gec kalkamamda gunun beteketi kaciyor

orasına katılıyorum erken kalkmak bereketli oluyo.. ama ben uykuyu seven biriyim işte bu durumda istekle uyuyo insan biraz .. yani zamanım olsa hem uyumak isterim hem işlerimi halletmek için erken kalkmak isterim galiba

yap ipemmmm sabah güne sizlerlen başlamak güzel oluyo
buarada ne işle meşgulsün ipemmm yoksa meslektaşmıyız? yoksm muhasebemi seninde ?

sayılır canm ön muhasebe de var satış destek lojistik benm işler herşeyden biras var işte :13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…