- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #43.081
Yok be ben 18 yil calistim hic ara vermeden. Hem okudum hem calistim. Simdi cok sikiliyorum ama gec de kalkmiyorum. En gec 9 oluyor. Uykuyu cok sevmem zaten. Hele gun icinde hic, gec kalkamamda gunun beteketi kaciyor
yaww yasakımm erkennnn yatmaya başladın yaa havalada ıısınsınnn daha erken kalkcannnn
yasa kadarrr 50 olasım vaa ama melekşm pek mümkün değill gibiii
ben halen 69 zum
ne güzelll miamorem bende aynı kanıdayımm erken kalkan erken yol alırrr
kızscem şaşırma iskeletyasa kadarrr 50 olasım vaa ama melekşm pek mümkün değill gibiii
ben yemiorummm yasakımmmmm
aç gezyommm dünn çok yedim dieee bugün az yicemmmm
ivettt yasakımmmmgece burdan geç kalkarsam yatyom geri kalkmassam yatmıorumm temizllik yapyommm
yasak kıscem senin kalpciklerin ne zaman çoğalacak okada yaazıyon:126::126: değişen bişey yok beyaa
ilhannazımın da ilk tanıştığımızda mesaj sayısı benden çook azdı şimdi gördümkaç olmuş
ben diyom size bu kız ödülühak ediyo ama duymuyo beni kimsecikler
kıscem kilom 58 59 arası oynuyo boyumda 1.70cm bende 62 63 kilo olmak istiyom ama olmuyo aslamelekim sende cok zayifmisisn kiscem boyun kaccc
kızscem şaşırma iskeletgibi mi olmak istiyon kilon tam ideal bence boyun kaç peki
kızscem şaşırma iskeletgibi mi olmak istiyon kilon tam ideal bence boyun kaç peki
bende az yiyom yine kilo gitmiyo almiyorumdayaw niye az yiyicen zaten kilo vermisin ne güzel yararlan nimetlerdennn
yaww sormaa melekşm biz kaldıkk bölee ben 3 aydaa bu mesaj ları yazdımmmm
ama hala bişey yokk sesimizz gitmioooo
kıscem kilom 58 59 arası oynuyo boyumda 1.70cm bende 62 63 kilo olmak istiyom ama olmuyo asla
mersahim heele bikere gecmise bakmistim 6 da girmis sabahh günlerde cok uzun olur bu kiscelerim icin günde bitmez esrarengizimmm
bende 6 kalkıorummm yarım saat sonra yayıom kocişi yollayıpp bazen yatmıorumm iş yapıorummm
Yok be ben 18 yil calistim hic ara vermeden. Hem okudum hem calistim. Simdi cok sikiliyorum ama gec de kalkmiyorum. En gec 9 oluyor. Uykuyu cok sevmem zaten. Hele gun icinde hic, gec kalkamamda gunun beteketi kaciyor
yap ipemmmm sabah güne sizlerlen başlamak güzel oluyo
buarada ne işle meşgulsün ipemmm yoksa meslektaşmıyız? yoksm muhasebemi seninde ?
kıscem kilom 58 59 arası oynuyo boyumda 1.70cm bende 62 63 kilo olmak istiyom ama olmuyo asla
kuş gibim kalacak herifcigi tutacak yerde bulamayacak elinde kalir bu moremm böyle giderse
o zaman iyisin boyuna göre ..1,64 melekimmmmm
yok tyokkk 50 olcammmspora başlıcammmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?