- 23 Aralık 2011
- 14.371
- 18.310
- 498
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #43.101
utandırma kıscem yawwwwwwww
melekimm manken gibisinnboyumuz ayni ama aradaki kilo farkina bakk keskem oglan olaydimm
evet canım zayıf duruyom ..senin boyun uzunnnn melekmmm sen de zayıf durtu ama bende çok duruooo
yaw neren kilolu duruyo resimde kuş gibim duruyonnsenin boyun uzunnnn melekmmm sen de zayıf durtu ama bende çok duruooo
o zaman iyisin boyuna göre ..
bak enişte desarıldımı etin butun olsun acık
evet canım zayıf duruyom ..
mesela bide geçen günü adet olunca üzüldüm ya bişeye üzüldümmü 2 3 gün aç yaşayabilirim moralim bozuldumu bütün iştahım gidiyo benim
o zaman iyisin boyuna göre ..
bak enişte desarıldımı etin butun olsun acık
yasakım hayalimmm yaşıcan tabi kızçemmm bak bizde burda hayat varrr hayatttbende yasamak istiyom esrarengiz kiscemmm
yaw kiscem senle konusmak icin erken girmek gerekiyomus oh be bi rahatca senlede sohbet ediyom öglen yasayamamistim bu ani hicc
sende bendensinbeyaaaaaaaaaaaa
senin kociş şanslı ozaman nazımmm takdir ettim walla senibende 6 kalkıorummm yarım saat sonra yayıom kocişi yollayıpp bazen yatmıorumm iş yapıorummm
yaa şimdi seni bikez daha sevdim yasakımmm çok zayıflık olmaz nazım
morem kis yapma zaten zayifsin zayif kisce güzel durmazz
hımmm rahatlık ii be ipem kızçemmmsayılır canm ön muhasebe de var satış destek lojistik benm işler herşeyden biras var işte :13:
evet canım zayıf duruyom ..
mesela bide geçen günü adet olunca üzüldüm ya bişeye üzüldümmü 2 3 gün aç yaşayabilirim moralim bozuldumu bütün iştahım gidiyo benim
melekşm aynı bendee yemeden 1 hafta dururum yani bazen sırff bayılmamak için yiiyorummm
olsun beaa ben pskolojimi rahatlatcammmm
kis morem simcik napim seniisifir beden gibisin daaha zayifliycam diyon boynun ne incecikk nereye zayifliycan daha sen kesin 36 beden giyiyosundur kalca bede yok
kis morem simcik napim seniisifir beden gibisin daaha zayifliycam diyon boynun ne incecikk nereye zayifliycan daha sen kesin 36 beden giyiyosundur kalca bede yok
gördüm canım bence ideal kilon hiçte öyle fena değilsize resim ekledim boydannnn
tüm iştahım gidiyo canım yaameelkim nyie öyle yapiyosun kiscem senin iyi beslenmem lasimm
olsun beaa ben pskolojimi rahatlatcammmm
yaw neren kilolu duruyo resimde kuş gibim duruyonn
melekime katiliyomkuru kemiki napacak herifinn
bende geçen pazar akşama kadar sade düşüp bayılmamak için yedim bi yudummelekşm aynı bendee yemeden 1 hafta dururum yani bazen sırff bayılmamak için yiiyorummm
mafetti bu vitamin haplari beni az yesemde kilo gitmiyo simcik sabahtan beri acim tartiliyom 100 gr bilem eksilmiyoo
mafetti bu vitamin haplari beni az yesemde kilo gitmiyo simcik sabahtan beri acim tartiliyom 100 gr bilem eksilmiyoo
gördüm moremmbi tane ekledmm yazdannnn gördün müü beyazlııı
vitamin her daim kiolo verdirmez diyolar yasakım yaa
morem gerçekten sen zayıfmışın beya hem boyun da iyi senin.. ben çok kısa boyum va diye vermem lazm yosam hiç uğraşmasdm yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?