Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

melekimm manken gibisinn boyumuz ayni ama aradaki kilo farkina bakkkeskem oglan olaydimm
utandırma kıscem yawwwwwwww
senin boyun uzunnnn melekmmm sen de zayıf durtu ama bende çok duruooo
evet canım zayıf duruyom ..
mesela bide geçen günü adet olunca üzüldüm ya bişeye üzüldümmü 2 3 gün aç yaşayabilirim moralim bozuldumu bütün iştahım gidiyo benim

meelkim nyie öyle yapiyosun kiscem senin iyi beslenmem lasimm

bende yasamak istiyom esrarengiz kiscemmm

yaw kiscem senle konusmak icin erken girmek gerekiyomus oh be bi rahatca senlede sohbet ediyom öglen yasayamamistim bu ani hicc
yasakım hayalimmm yaşıcan tabi kızçemmm bak bizde burda hayat varrr hayattt
senle ewet fazla denk gelemedik kızçemm gelsekte sohbet edemedik ama her sabah beklerim sohbetimize
ben bi pazarları giremiorum kociş kızıoo onla ilgilencekmişim tüm hafta ayrımışız zaten sabahları

sende bendensin beyaaaaaaaaaaaa

bende 6 kalkıorummm yarım saat sonra yayıom kocişi yollayıpp bazen yatmıorumm iş yapıorummm
senin kociş şanslı ozaman nazımmm takdir ettim walla seni

morem kis yapma zaten zayifsin zayif kisce güzel durmazz
yaa şimdi seni bikez daha sevdim yasakımmm çok zayıflık olmaz nazım bak yasakımda onayladı :128:
tmm çok kiloda ii değil ama çok zayıflık iyi değil
eminim sen bölede güzelsindir zati..

sayılır canm ön muhasebe de var satış destek lojistik benm işler herşeyden biras var işte :13:
hımmm rahatlık ii be ipem kızçemmm

melekşm aynı bendee yemeden 1 hafta dururum yani bazen sırff bayılmamak için yiiyorummm

size resim ekledim boydannnn
gördüm canım bence ideal kilon hiçte öyle fena değil
meelkim nyie öyle yapiyosun kiscem senin iyi beslenmem lasimm
tüm iştahım gidiyo canım yaa
olsun beaa ben pskolojimi rahatlatcammmm

yaw neren kilolu duruyo resimde kuş gibim duruyonn

melekime katiliyom kuru kemiki napacak herifinn

melekşm aynı bendee yemeden 1 hafta dururum yani bazen sırff bayılmamak için yiiyorummm
bende geçen pazar akşama kadar sade düşüp bayılmamak için yedim bi yudum
şimdide karnım acıktı ama zor geliyo bişeyler yemek

mafetti bu vitamin haplari beni az yesemde kilo gitmiyo simcik sabahtan beri acim tartiliyom 100 gr bilem eksilmiyoo

bi tane ekledmm yazdannnn gördün müü beyazlııı
gördüm moremmcok zayifsinkiyma bu güzellige fazla zayiflama kiscemmmcirkin olusun bak kafan kocaman kalir vücut kücülür hic güzel durmazz
vitamin her daim kiolo verdirmez diyolar yasakım yaa

vala öyle ipekim hani gercekten az yiyom yok gitmiyo herifin cok istahlidir yiyo kilo almiyo ben az bisey yiyim hemen kilo aliyorumm

silyommm kızlarr kendimi teşhir etmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…