Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

du yasakımmm hiç olmaasssaa 2-3 kilo verimmm

benim kocişşş zayıfff ben yanında tombik durmimm

Dimi yasakım yaaa kocişler tuttumu eline gelsin ama dimi

eee nazım sarı şekerimmm sen zayıfmışsın zati neden daha vermek istion ki
bence böle çookk güzelsin verme bence

ben zayfıımm ama kocişimde zayıfff kızçemmmm

kislar bu et ve tavuk yemeyenler niye hep zayif oluyo demmekki bunlarmi kilo aldiriyo yawwkac tanidigim varsa vejeteryan hep zayiflarrrah bende bi yem,esem aksine eti kiymayi baliki cok severimmsebzeyide severim ama kilo duruyo halenn

Kizlar size bir sorum olacakti:

Ben ovu testini yaptim suan, ama tek cizgi geldi…ama kendimi islak hissediyorum ve akintim var, yumurta akintisi gibi…
Neden tek cizgi cikti, olacakmiyim yoksa oldumu (dünde tek cizgiydi)
:26::26::26::26::26::26::26:

du yasakımmm hiç olmaasssaa 2-3 kilo verimmm

benim kocişşş zayıfff ben yanında tombik durmimm

basam ben saana ne demistim senin aldigin o testler güvenilir degil cok basit o yüzden ucuz benceee

Dimi yasakım yaaa kocişler tuttumu eline gelsin ama dimi

eee nazım sarı şekerimmm sen zayıfmışsın zati neden daha vermek istion ki
bence böle çookk güzelsin verme bence

ivet bende öyle diyom esrarengizim cok zayif bence hani bu zayiflama hastaligina yakalanlar varya morem yosam onalrdanmi oldu allah göstermesinn kendini kilolu hissediyo kilolu olmadigi haldee

mafetti bu vitamin haplari beni az yesemde kilo gitmiyo simcik sabahtan beri acim tartiliyom 100 gr bilem eksilmiyoo

kislar bu et ve tavuk yemeyenler niye hep zayif oluyo demmekki bunlarmi kilo aldiriyo yawwkac tanidigim varsa vejeteryan hep zayiflarrrah bende bi yem,esem aksine eti kiymayi baliki cok severimmsebzeyide severim ama kilo duruyo halenn
üzülme canım bende istiyorum biraz balıketli olmayı ama olmuyo benim ..
sen boydan yırtıyon zaten

canımmm bende yemiorumm et vs ama karra verdimmm kaynatıp suylarıyla çorba yapcam iççcemm

kızçemmm sen çalış bu haftaa gün aşırııı

ben zayfıımm ama kocişimde zayıfff kızçemmmm

bak tatlım eğer sen zayıflayamıosan kocişi şişireceksin ki dengeli olsun
ben ewlendiğimizdede kiloluydum kabul.. öle senin gibi hiiiççç olamadım
benim kociş vücut geliştirme filan yapmış adamda gr yağ yok kaslıdı.. baktım olmuyo dedim ben bunu şişireyimki düzene girsin denge olayımız yaklaşık 2 sene içinde şişirdim ama tabim bende birazcık abartmışmıyım ne bende şiştim
neyse bu son 1 yıldan ben verdim oda verdi ama azcıkda olsa ilk hali gibi değil..
benim için ii oldu yanii

peri kiscem sen neye ugrasacan senin kilonda iyi yapma

kıss benm boyum daha kısaymış yaa 1,57 filan ben 1,60 sanydum hem kilom da 50 den fazla ( 47-48 olmam lazm benm bu boya göre.. 50 bilem sınırım olabilir.. hamiş kalınca zaten alıcam yasakım o zamana biraz versem iyi olcak inan boyum olsa hiç takmam ama olmayınca çok kötü duruyo ya .. hem benm basenlerm yok hiç üstten kilo alyrum kötü duruyo

neyse benm çıkmam lazm inşallah yine gelirim sonra işlerm var biraz görüşürüz sonra kızçelerimm

morem esinin resmini görmüstüm hicte zayif degil sen cok zayif duruyon yanindaaaa

şimdş zayfladı oda kolsterolüü çıktı azcıkkk :26::26::26: sporla zayıfladııı napsın herşeye dikkat etyozz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…