- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #43.121
gördüm moremmcok zayifsin kiyma bu güzellige fazla zayiflama kiscemmm cirkin olusun bak kafan kocaman kalir vücut kücülür hic güzel durmazz
vala öyle ipekim hani gercekten az yiyom yok gitmiyo herifin cok istahlidir yiyo kilo almiyo ben az bisey yiyim hemen kilo aliyorumm
Dimi yasakım yaaa kocişler tuttumu eline gelsin ama dimikuş gibim kalacak herifcigi tutacak yerde bulamayacak elinde kalir bu moremm böyle giderse
size resim ekledim boydannnn
Dimi yasakım yaaa kocişler tuttumu eline gelsin ama dimi
eee nazım sarı şekerimmm sen zayıfmışsın zati neden daha vermek istion ki
bence böle çookk güzelsinverme bence
du yasakımmm hiç olmaasssaa 2-3 kilo verimmm
benim kocişşş zayıfff ben yanında tombik durmimm
du yasakımmm hiç olmaasssaa 2-3 kilo verimmm
benim kocişşş zayıfff ben yanında tombik durmimm
Kizlar size bir sorum olacakti:
Ben ovu testini yaptim suan, ama tek cizgi geldi ama kendimi islak hissediyorum ve akintim var, yumurta akintisi gibi
Neden tek cizgi cikti, olacakmiyim yoksa oldumu (dünde tek cizgiydi)
:26::26::26::26::26::26::26:
Dimi yasakım yaaa kocişler tuttumu eline gelsin ama dimi
eee nazım sarı şekerimmm sen zayıfmışsın zati neden daha vermek istion ki
bence böle çookk güzelsinverme bence
mafetti bu vitamin haplari beni az yesemde kilo gitmiyo simcik sabahtan beri acim tartiliyom 100 gr bilem eksilmiyoo
üzülme canım bende istiyorum biraz balıketli olmayı ama olmuyo benim ..kislar bu et ve tavuk yemeyenler niye hep zayif oluyo demmekki bunlarmi kilo aldiriyo yawwkac tanidigim varsa vejeteryan hep zayiflarrr ah bende bi yem,esem aksine eti kiymayi baliki cok severimm sebzeyide severim ama kilo duruyo halenn
kislar bu et ve tavuk yemeyenler niye hep zayif oluyo demmekki bunlarmi kilo aldiriyo yawwkac tanidigim varsa vejeteryan hep zayiflarrr ah bende bi yem,esem aksine eti kiymayi baliki cok severimm sebzeyide severim ama kilo duruyo halenn
Kizlar size bir sorum olacakti:
Ben ovu testini yaptim suan, ama tek cizgi geldi ama kendimi islak hissediyorum ve akintim var, yumurta akintisi gibi
Neden tek cizgi cikti, olacakmiyim yoksa oldumu (dünde tek cizgiydi)
:26::26::26::26::26::26::26:
ben zayfıımm ama kocişimde zayıfff kızçemmmm
üzülme canım bende istiyorum biraz balıketli olmayı ama olmuyo benim ..
sen boydan yırtıyon zaten
peri kiscem sen neye ugrasacan senin kilonda iyi yapma
morem esinin resmini görmüstüm hicte zayif degil sen cok zayif duruyon yanindaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?