Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

ivet bende öyle diyom esrarengizim cok zayif bence hani bu zayiflama hastaligina yakalanlar varya morem yosam onalrdanmi oldu allah göstermesinn kendini kilolu hissediyo kilolu olmadigi haldee

oabülüüü yasakımmmm ama yedikçe kendimi suçlu hisstmiorummmm

yokk kızçemm benim kocişe kilo yasakkk :26::26::26::26:

kıscelerim ben şimcik gidim bişeyler yiyim acıktım beyaaw

citipiti kiscemmsen dur kiloyla ne ugrasam hamile kalinca alacan nasi olsa sonram verirsinnboyu takam kafana minyon kisceler daaha genc gösteriri herzamannbende hep basenden aliyom
oabülüüü yasakımmmm ama yedikçe kendimi suçlu hisstmiorummmm

kis morem yapma öyle

yawww sen tam yimeliksinnn ipemmmmm

kislar bu et ve tavuk yemeyenler niye hep zayif oluyo demmekki bunlarmi kilo aldiriyo yawwkac tanidigim varsa vejeteryan hep zayiflarrrah bende bi yem,esem aksine eti kiymayi baliki cok severimmsebzeyide severim ama kilo duruyo halenn
ya etsiz tavuksuz balıksız yaşanırmı yasakım yaaa
ya ben zayıflayamam ozaman ... et yeme balık yeme tavuk yeme ölelimmi yafummm..
boşver biz iyiyz böle yasakım yesende yemesende sonu 2 m kefen değilmi beaa enazından onlar standar
tövbe tüvbeee

devam et basam geç yumurtluyosundır belkim:26:

ivet bende öyle diyom esrarengizim cok zayif bence hani bu zayiflama hastaligina yakalanlar varya morem yosam onalrdanmi oldu allah göstermesinn kendini kilolu hissediyo kilolu olmadigi haldee
:26::26::26::26::26:

basam ben saana ne demistim senin aldigin o testler güvenilir degil cok basit o yüzden ucuz benceee

wallami, ama hamilelik testinide ordan aldim o dogru cikti :)
kizzz ben simdi yumurtluyormuyum yoksa yumurtladimi?

kızçemmm sen çalış bu haftaa gün aşırııı

walla bende karistim suan...anlamamadim, yumurta akini gibi suan geldi, islakta hissediyorum alt tarafi. dün daha böyle sarimsi bir akinti vardi bugünde tam yumurta aki gibi....

esrarengiszim bilmemki ....belirtiler yumurtlamaya isarett....ama tek cizdi cikiyor...
yumurta akini geldimi yumurtluyormuyum yoksa basladimi yumurtlama? üfff kafam karisti kiscem:26:

bende daha yenii kahvaltıı yapyommmm

basamm hamilelik testleri iyimis cok doru sonuc veriyomus ama ovulasyon testi hic iyi degilmis sen bence ona güvenme gün asiri calisin bundan sonra yada rosmanin kendi markasi cok iyimisss ben kulanirsam ondan alirim ilerdee

aynen esrarengizim yenmezmi et balik tavukknapim yürüyüse ne baslarim bende

basamm hamilelik testleri iyimis cok doru sonuc veriyomus ama ovulasyon testi hic iyi degilmis sen bence ona güvenme gün asiri calisin bundan sonra yada rosmanin kendi markasi cok iyimisss ben kulanirsam ondan alirim ilerdee

eve gidecem simdi bakim bir markasina ne markasiymis....
yemek yiyip geliyorum...

yasakim yaaa sen biliyiormusun bu akinti geldimi yumurtluyormuyum, yoksa yumurtladimi...
cünkü yani beyaz yumurta akintisi bugün geldi....dünde sarimsiydi biraz sanirim bugünden itibaren basladi ilerki günler cok önemli bu 1 hafta (öyle degilmi) yoksa benmi yanlis biliyorum....kfam karisti:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…