- 23 Aralık 2011
- 14.371
- 18.310
- 498
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #43.141
bak tatlım eğer sen zayıflayamıosan kocişi şişireceksin ki dengeli olsun
ben ewlendiğimizdede kiloluydum kabul.. öle senin gibi hiiiççç olamadım
benim kociş vücut geliştirme filan yapmış adamda gr yağ yok kaslıdı.. baktım olmuyo dedim ben bunu şişireyimki düzene girsin denge olayımızyaklaşık 2 sene içinde şişirdim ama tabim bende birazcık abartmışmıyım ne bende şiştim
neyse bu son 1 yıldan ben verdim oda verdi ama azcıkda olsa ilk hali gibi değil..
benim için ii oldu yanii
ivet bende öyle diyom esrarengizimcok zayif bence hani bu zayiflama hastaligina yakalanlar varya morem yosam onalrdanmi oldu allah göstermesinn kendini kilolu hissediyo kilolu olmadigi haldee
hiç üzme kendini sen istersen fazlalığını verebilirsin banane bilim melekim zayiflari duyunca sizlerin kilosunu ne kompkleks yapiyom cokmu kiloluyum diyeee
kıscelerim ben şimcik gidimbişeyler yiyim acıktım beyaaw
bak tatlım eğer sen zayıflayamıosan kocişi şişireceksin ki dengeli olsun
ben ewlendiğimizdede kiloluydum kabul.. öle senin gibi hiiiççç olamadım
benim kociş vücut geliştirme filan yapmış adamda gr yağ yok kaslıdı.. baktım olmuyo dedim ben bunu şişireyimki düzene girsin denge olayımızyaklaşık 2 sene içinde şişirdim ama tabim bende birazcık abartmışmıyım ne bende şiştim
neyse bu son 1 yıldan ben verdim oda verdi ama azcıkda olsa ilk hali gibi değil..
benim için ii oldu yanii
hoşş geldn zikazakımmmm
kıscelerim ben şimcik gidimbişeyler yiyim acıktım beyaaw
citipiti kiscemmkıss benm boyum daha kısaymış yaa 1,57 filanben 1,60 sanydum hem kilom da 50 den fazla ( 47-48 olmam lazm benm bu boya göre.. 50 bilem sınırım olabilir.. hamiş kalınca zaten alıcam yasakım o zamana biraz versem iyi olcak inan boyum olsa hiç takmam ama olmayınca çok kötü duruyo ya .. hem benm basenlerm yok hiç üstten kilo alyrum kötü duruyo
neyse benm çıkmam lazm inşallah yine gelirim sonraişlerm var biraz görüşürüz sonra kızçelerimm
oabülüüü yasakımmmm ama yedikçe kendimi suçlu hisstmiorummmm
kıss benm boyum daha kısaymış yaa 1,57 filanben 1,60 sanydum hem kilom da 50 den fazla ( 47-48 olmam lazm benm bu boya göre.. 50 bilem sınırım olabilir.. hamiş kalınca zaten alıcam yasakım o zamana biraz versem iyi olcak inan boyum olsa hiç takmam ama olmayınca çok kötü duruyo ya .. hem benm basenlerm yok hiç üstten kilo alyrum kötü duruyo
neyse benm çıkmam lazm inşallah yine gelirim sonraişlerm var biraz görüşürüz sonra kızçelerimm
ya etsiz tavuksuz balıksız yaşanırmı yasakım yaaakislar bu et ve tavuk yemeyenler niye hep zayif oluyo demmekki bunlarmi kilo aldiriyo yawwkac tanidigim varsa vejeteryan hep zayiflarrr ah bende bi yem,esem aksine eti kiymayi baliki cok severimm sebzeyide severim ama kilo duruyo halenn
devam et basam geç yumurtluyosundır belkim:26:Kizlar size bir sorum olacakti:
Ben ovu testini yaptim suan, ama tek cizgi geldi ama kendimi islak hissediyorum ve akintim var, yumurta akintisi gibi
Neden tek cizgi cikti, olacakmiyim yoksa oldumu (dünde tek cizgiydi)
:26::26::26::26::26::26::26:
:26::26::26::26::26:ivet bende öyle diyom esrarengizimcok zayif bence hani bu zayiflama hastaligina yakalanlar varya morem yosam onalrdanmi oldu allah göstermesinn kendini kilolu hissediyo kilolu olmadigi haldee
basam ben saana ne demistim senin aldigin o testler güvenilir degil cok basit o yüzden ucuz benceee
kızçemmm sen çalış bu haftaa gün aşırııı
ne bilim melekim zayiflari duyunca sizlerin kilosunu ne kompkleks yapiyom cokmu kiloluyum diyeee
bende daha yenii kahvaltıı yapyommmm
ya etsiz tavuksuz balıksız yaşanırmı yasakım yaaa
ya ben zayıflayamam ozaman ...et yeme balık yeme tavuk yeme ölelimmi yafummm..
boşver biz iyiyz böle yasakım yesende yemesende sonu 2 m kefen değilmi beaa enazından onlar standar
tövbe tüvbeee
devam et basam geç yumurtluyosundır belkim:26:
:26::26::26::26::26:
morem bende yapmadim cikim artikin biseyler yiyimde hazirliklari tamamlimm
bende daha yenii kahvaltıı yapyommmm
wallami, ama hamilelik testinide ordan aldim o dogru cikti :)
kizzz ben simdi yumurtluyormuyum yoksa yumurtladimi?
walla bende karistim suan...anlamamadim, yumurta akini gibi suan geldi, islakta hissediyorum alt tarafi. dün daha böyle sarimsi bir akinti vardi bugünde tam yumurta aki gibi....
ya etsiz tavuksuz balıksız yaşanırmı yasakım yaaa
ya ben zayıflayamam ozaman ...et yeme balık yeme tavuk yeme ölelimmi yafummm..
boşver biz iyiyz böle yasakım yesende yemesende sonu 2 m kefen değilmi beaa enazından onlar standar
tövbe tüvbeee
devam et basam geç yumurtluyosundır belkim:26:
:26::26::26::26::26:
basamm hamilelik testleri iyimis cok doru sonuc veriyomusama ovulasyon testi hic iyi degilmis sen bence ona güvenme gün asiri calisin bundan sonra yada rosmanin kendi markasi cok iyimisss ben kulanirsam ondan alirim ilerdee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?