- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #43.561
selam kızlar bende aranıza katılmak isterim.son 4 günüm kaldı.sırtımda ve belimde ağrı var sol kaşıkta batma acaba hamile olabilirmiyim.idrar testi yaptım ama negatifti
ah bekleyebilsem aklımdançıkmıyor hiç.günler geçmek bilmiyor.
cannkuşummm hoşş geldinnnn
daha erken bebem test içinnn bekle bence ama buarada da dikkt et kendinee inş.. meleğn seninldirrr
hepimizz aynı durumdayızz canım bata yakın böleee heyecan basıoo inşş.. hakımızda hayırlısı artkkk
ilk bebekmii bekledğinnn inşallah tabiii
canlarımmm bende çıkıorummmm
yoruldum bugünn azcıkk yatayım dinleneyeimmmm
yasakım bekledim seni ama göremedimmm
yarın görüşürüzzz artıkkk
kızçelerimmmm mersahımın duasoı yarın sonnn
hala çok eksik varrr yaniii üüzlüorum artıkk nedesem bilmiırum ki yaaa
[table="width: 600, class: Grid, align: Left"]
[tr]
[td]Dua Sahipleri[/td]
[td]41 Meryem[/td]
[td]Sonuc[/td][td] Durum[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Pureıpek [/td]
[td]2[/td]
[td] okudu[/td][td] okundu [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Ilhanazz[/td]
[td]2[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Yasakhayal[/td]
[td]2 [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Melek81 [/td]
[td]2 [/td][td] okudu[/td][td] okundu [/td]
[/tr][tr]
[td] Zikzak [/td]
[td]2 [/td]
[/tr][tr]
[td] EdAaaAaaAA [/td]
[td]2 [/td]
[td] okudu[/td]
[td] okundu[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Zeynepnur [/td]
[td]2 [/td]
[td] okudu[/td]
[td] okundu[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Hancek [/td]
[td]2 [/td]
[td] [/td][td] okundu[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Canomm [/td]
[td]2 [/td]
[td] [/td][td] okundu[/td]
[/tr][tr]
[td] Mersah 22 [/td]
[td]7 [/td]
[td] [/td][td] okunuyor[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Buyruk [/td]
[td]2 [/td]
[td] [/td][td] pazartesi başlanıcak....[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Ababy [/td]
[td]2 [/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Zuhalzerrin [/td]
[td]2 [/td]
[td] okudu[/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Karamel [/td]
[td]2 [/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] monarossa [/td]
[td]2 [/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr] [tr]
[td] basa86[/td]
[td]*** [/td]
[td]*** [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] kutuktupense [/td]
[td]2 [/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[/tr] [tr]
[td] melek1984 [/td]
[td]*** [/td]
[td] *** [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] duygudeni [/td]
[td]2 [/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] ayynuuurr [/td]
[td]2 [/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Nuarin [/td]
[td]*** [/td]
[td] ***[/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] hopefor [/td]
[td]***[/td]
[td]***[/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] miamore [/td]
[td]*** [/td]
[td] *** [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Toplam [/td]
[td]41 [/td]
[td][/td][td] [/td]
[/tr]
[/table]
canlar düşündük taşındıkk sadece 41 meryem okumaya karar verdik .. şimdilik listemiz bu okuyamam diyen arkadaşlarmız varsa seve seve kabul ederiz... nekadar çabcuk olursan okadar hızlı sıra atlar ve katılar herkese okumuş oluruzz.....
benim anladığım dildenn
şimdi ben sabah kalktım abdestimi aldımmm niyetlendimmm 21 kere "estağfirullah el azim ellezi lâ ilahe illâ hüvel hayyul kayyum ve etubü ileyh" dedim
ardından 2 kere meryem suresini okuduktan sonraa
abdesliyken "Ya Rabbi niyet ettim senin rızan için tilavet secdesi yapmaya" dedim .
sonra Allahu ekber diyerek secdeme gittim..
başka bişey yapmadan secdede ,
3 kere "Subhane rabbıyel'A'la" dedimm....
sonra..
Allahu ekber diiyerek ayağa kalktım....
dua okurmuş gibi elleriimi açtımm
ve
Bakara suresinin 285.âyetindeki "Semi'na ve ata'na ğufrâneke Rabbenâ ve ileykel masîr" dedim ...
ve ilk MERYEM SÜREmin tivavet secdesini yapmış oldum..
bundan sonra aynında 1 tane daha yapcamm ....
bitcekkk.....
Tilavet açıklama:
Tilavet secdesi yapmak için abdestli olunulur ve de kıbleye yönelinir.
Daha sonra niyet edilir (Ya Rabbi niyet ettim senin rızan için tilavet secdesi yapmaya).
Niyetten sonra "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek direk olarak secdeye gidilir (Eller havaya kaldırılmaz ruku yapılmaz veya ayakta başba bir şey okunmaz).
Secdede en az 3 kerre "Subhane rabbıyel'A'la" denilir.
Bir secde yapıldıktan sonra yine "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek ayağa kalkılır.
Dua gibi eller kaldırılarak; Bakara Sûresinin 285. âyetindeki "Semi'na ve ata'na ğufrâneke Rabbenâ ve ileykel masîr" ayeti celilesi okunarak eller yüze sürülür.
Bu şekilde tilavet secdesi yapılmış olunur.
Allah kabul etsin inşallahhh
nerdesnnnizz moreeee
survivorrr :124::124::124::124::124::124::124::124::124:
yasakımmmmmmmmmmmmmm çokkk ösledimm moreee nerdesinnnnnn
huu huuu
slm canım nerelerdesin özledim valla ailemden biri olmuşsun kız canım ya ben de üzülüyom kendi adıma ama adet bitmedi ki 10 gün oldu bu ay çok ters şeyler oldu prolaktinim başta olmak üzre bütün hormlar alt üst olmuş prl 90 olmuşşşştsh sınırda dr ilaç verdi ama daha kullanmadım döstinex sanki yan etkisi çok emar çekindim çok şükür beyinde bişey yok stresten demek moralimi ii tutmaya çalışıyom yosam hormon düzelmez eşim de elinden geleni yapıyo bakalım dr bu değerlerle gebelik olmaz dedi 1 ay sonra rahim filmi çekecem hayırlısı artık
ana kimse yok
olsun ben yinede ruyami anlatiyim bebegimi gordum cook sevimliydi ayni babasina benziyodu ama erkekmi kizmi onu anlayamadim o bize supriz olucak sanirsam ben zaten babaya benziyecegini hissediyodum en basindan beri neyse gelelim ruyaya kucagimdaydi minigim kucuk yesil gozleri vardi kafasinda beresi vardi guluyodu kafayi tutamiyodu azer bulbul gibi sallaniyodu ayaklarinda nike ayakkabilari vardi cook tatliydi :)))
masalalh kendiliginden gelmis kuzucukkkamiiiiiiiinn işallah allah tum şsteyen herkese tez zamnda nasip etsin
3 bucuk aylık sın gostermıyomu zıpır kendını bak sen keretaya annecini meraklandırıyomuymus hayırlısı olsun işallah bende ruyamda kız bebek gordum yuzu cok guzeldı masallah ve konusuyodu dogdugu ılk gunden hayırdır ısallah
heee gittim doktora iğneye gerek yok yumurtların gelısmemıs dedı goderdı benı bıraz dınlen bu ay olmaz dedı bende bırakdım doktoru bosver dedım olursa olur kendımı yıpratmanın manası yok...bu gecdıgımız mart ayında ben düşüğün etkısıyle iyice pskolojıkmen yorulmusdum ve dogum gunumdu eşimde bana surprizler hazırlamıs hepp daha sonra tatıle falan cıkdık raftig yaptık ıkıncı adetımı beklıyorum ama unıtsızım okadarkı beklemıyorum dedımkı heralde yıne gecıkıcek dusukden dolayı duzene gırmedı daha megersem bebişim benımleymıs
evet canım deli olmalasalar çıkarmazlardı, ne yapalım kısmet böyleymiş ilk gün çok üzüldüm, çok ağladım ama sonra eşim sağolsun çok destek oldu,
nasıl olsa çıkıcaktın böylesi daha iyi oldu dedi sürekli, çok şükür şuan çok iyiyiz bol bol uyuyup dinleniyoruz bebişimle,
evet canım artık beraberiz inşallah
yasakımm canım sana özelden de yazdım ama mesaj kutun dolu gitmedi mesajım
oyy maşallah size,annesi artık bebişini görmeye başlamış, ne güzel
benimde eşim görmüş dün akşam bebeğimizi rüyasında
aynı senin gibi canım cinsiyeti belli değildi ama deyip duruyo :))
sükür ünlüler yedi börekiiii
geldim ama gec kalmisim moremm bende seni cok ösledimm burnumda tüttünnn bi kokladim moremin mis kokusu geldi yeni banyo yapmis dedim herhaldeee
kisciklarimin moremi neden yalniz biraktinizzz oda olmasa topik sinek avliycakkk
bide ben patlatim cünküm su an yalnizlari oynuyommmdaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?