Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

kızçelerimmmm mersahımın duasoı yarın sonnn

hala çok eksik varrr yaniii üüzlüorum artıkk nedesem bilmiırum ki yaaa

selam kızlar bende aranıza katılmak isterim.son 4 günüm kaldı.sırtımda ve belimde ağrı var sol kaşıkta batma acaba hamile olabilirmiyim.idrar testi yaptım ama negatifti

selam kızlar bende aranıza katılmak isterim.son 4 günüm kaldı.sırtımda ve belimde ağrı var sol kaşıkta batma acaba hamile olabilirmiyim.idrar testi yaptım ama negatifti

cannkuşummm hoşş geldinnnn

daha erken bebem test içinnn bekle bence ama buarada da dikkt et kendinee inş.. meleğn seninldirrr

ah bekleyebilsem aklımdançıkmıyor hiç.günler geçmek bilmiyor.

hepimizz aynı durumdayızz canım bata yakın böleee heyecan basıoo inşş.. hakımızda hayırlısı artkkk

ilk bebekmii bekledğinnn inşallah tabiii

canlarımmm bende çıkıorummmm
yoruldum bugünn azcıkk yatayım dinleneyeimmmm

yasakım bekledim seni ama göremedimmm

yarın görüşürüzzz artıkkk

canlarımmm bende çıkıorummmm
yoruldum bugünn azcıkk yatayım dinleneyeimmmm

yasakım bekledim seni ama göremedimmm

yarın görüşürüzzz artıkkk

morem sen burdamiydin ben seni bugü nyok sanmistim kiscemm yosam hemen gelirdimmhani gezecektiniz annene gidecektinnbende dedim morem yok mutfaki ne temizledim cok yoruldum simcik bilem yazmaya dermanim yok bi bakim dedimmyarin görüsürüz artikin bu gün görüsemiycez bak görüyonmu ilk defa ayri kaldik birbirimizdenn hic konusmadann

nerdesnnnizz moreeee

survivorrr :124::124::124::124::124::124::124::124::124:
sükür ünlüler yedi börekiiii
yasakımmmmmmmmmmmmmm çokkk ösledimm moreee nerdesinnnnnn
geldim ama gec kalmisim moremm bende seni cok ösledimm burnumda tüttünnnbi kokladim moremin mis kokusu geldi yeni banyo yapmis dedim herhaldeee

kisciklarimin moremi neden yalniz biraktinizzz oda olmasa topik sinek avliycakkk

bide ben patlatim cünküm su an yalnizlari oynuyommmdaaa

slm canım nerelerdesin özledim valla ailemden biri olmuşsun kız canım ya ben de üzülüyom kendi adıma ama adet bitmedi ki 10 gün oldu bu ay çok ters şeyler oldu prolaktinim başta olmak üzre bütün hormlar alt üst olmuş prl 90 olmuşşşş tsh sınırda dr ilaç verdi ama daha kullanmadım döstinex sanki yan etkisi çok emar çekindim çok şükür beyinde bişey yok stresten demek moralimi ii tutmaya çalışıyom yosam hormon düzelmez eşim de elinden geleni yapıyo bakalım dr bu değerlerle gebelik olmaz dedi 1 ay sonra rahim filmi çekecem hayırlısı artık

kiscem buryukun nickini yanlis yazmisinn buyruk yazmissinnbarime sana zahmet olmazsa düzeltte ona sira gelince yanlis nicke dua etmesin kislarrr..

ababayimm nerdesin bende seni ösledim kiscem du bi sarilim yawwwcankusum sen ben misisn yaw herseyimiz ayni gidiyoobenim prolaktinde 46 olmustuu tiroid sinirdaydiama senin prolaktin niye öyle yükselmisssdostinex düsürmesi lazimdibana doktor hapta vermedii tiroid düsünce düser dedi endokronolojiye gittim kan sonucumu dün söylediler sorun yok hapa gerek yok dedilerr..ama kendiliginden hepsi düsermi anlaamdim bende baska bi endokrinolojiye daha gidecemmsen de bi rahatla kiscem bak prolaktin baya bi yükselmis ondan hamile kalamiyosun iste...napalim reglin bitmediysen okuyamazsin cankusumm..elinde olan bisey degil..haber verdigin icin saoll

neka güzel rüya görmüsüüsn loorimmyaw keske cinsiyetinede bi baksaydin doru cikacakmi diye bi beklerdikkkk
masalalh kendiliginden gelmis kuzucukkk rabbim tamamina erdirsin insalalahhh

ay öylemi canocanimm keske gelseydi mesaj ya cok merak ettim durmadan lafini ettikk :26: bu kisce nerde bebisi nasi diyeeeüzülme artikin cano kiscemmm bebisini düsün annesi yine is ne bulunur yeterki o saglikli olsunnn

abbayyim niye yazmiyosun kiscemmo zaamn ben simcik cikiyom sen cevabi yaz ben okurummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…