- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #43.681
ben 3 gündür kullanıyom ikinci çizgi pembe çıkıyo yumurtlamaya az kaldı hehehehe
benimki 26 sı daha var canım bu ay ovülasyon testi denitoz bakalım olmazsada takmıycam zaten tüp tüp bebeğe gidecem
kızlar benim çıkmama lazım giyindim süslendim düğüne gitcem kv gil şimdi gelir hepinizi çoook öptüm
bu arada ebru sen bekarmısın profilinde öyle yazıyo :44::44::44::44:
yok canım evliyim düzenlememişim profili
ooyyy yasakımmcanımmmm nasıl ösledmmm senii bilsenn duramadımm geldimmmmm
ama göremedim senii çk yorgun hissetşm kendimi çıktımmmm
artık bugüne kımstt bidenemmmm
morem baktim daah 6 kisdan haber yok cok fazla ya:26::26:evet yasakımm vvallaaa böleee çekcem saccıklarındannnyakında kızçeleirnnnn
kislar geziyo artikin moremm bi 5000 yapip öyle gezmeye baslasalardi keskemmoyycanımnapimm dha durcaktımm ama napemm çok yorgunluk çöktü birden çıkıverdimmm
hatta heldimmm sabahtan beri 5 sayfacık yaılmıştıı geçmişi okrkene hişçç zorlanmadımmm
üle zati ben bu kızçenin nikini hiç doğru söleyemiormm da yazamaıorum daaa
ne soracagimida bilmiyomkisor yasakımm ne kaybedersnn belli mii oluu belkiii aradığu cevap ordadırrr
insalalah bisey cikmayacak güzel moremmmivett son 1 haftaaaa
çokkk heyecenlııyımmmmmmm
bende aynını yaptımmm ccanımm detaylıca soryolarrrr ne zaman tarih vs diee :44::44::44: ben o zaman attık kafadan ama inş. bi daha sormazslarrr
gözümün tekide saateyd yasakımmm tam zamnındaa yaniii
saool moremmmm
güünayydınnnnnnnnnnnn canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmm
haftasonunuzzz güzellll geçsin inşallahhhhhhhh
:125::125::125::125::125:
günaydin güzel kiscemmmGunaydin kizlar
allah razi olsun rabbim dualarini kabul etsin insalalhhhBugün yasin hatmi yapacağım allahin izniyle
Sizin içinde bol bol bol dua edeceğim kızlar
selammmm
selam meleğimslm canımbugün kimsecikler yok
hosgeldin cankusummm
selam meleğim
merhaba bitanecim nasılsın
selammmm
nuarinim gelmissss saol cankusum allaah sükür iyiymm havalarda isindi günes geldi evcigimin icine mutluyumm sen nasilsin bi sikintin ne varmi halenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?