- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #43.701
ne güzel buralarda ısındı artık zaten soğuk havaları pek sevmiyorum:)
valla canımsın hala mide bulantıları ve kusmalar var var ama eskisi gibi değil 13 hafta oldu işte ( önden gidiyor azcık ) 1 ay daha sürer diyor herkes
kızlar naponuz kimsecikler yok sakin tabi haftasonu ya gezmelerdeler
kızlar naponuz kimsecikler yok sakin tabi haftasonu ya gezmelerdeler
bende sogugu hic sevmemnuarinim sicak gibisi varmi yawww masalah kuzuma kocaman olmusss bunada sükür cankusum bi ara baya perisandinn demekki cok güzel besleniyo ignedende fayda görüyoko önden gidiyo sükürlr olsunn hep annendemi kalacan nuarinim 9 ay boyunca
temedimkis sadiyem hosgeldingözükmüyodunn bide havaalrda isindi ya gelmiyo kislar artikinn
iki test yaptırdık işte bu hafta, 2 ay daha kalayım diyorum bu arada eşim gidip geliyor buraya, sonrada ben gidip doğuma 1 ay kala ( Rabbim nasip ederse tabi) geleyim burda doğum yapacam ist. kimsem yok çünkü
temedim
köydeydim gezmelere gittim temiz hava alıp geldim hertaraf yemşeşil çiçekler açmış çok güzel olmuş eve gelmek is
kal cankusumm napacan ist..da hem esinde geliyomus sen dinlenmeyene bak öyle is nede yapmaaa ayy simdiden heyecanlandim dogun ne deyince inslalaah nasip olacak kiscemm bak ne güzel gidiyo hamileliligin sükür bi sorunda yokk
ayy ne güzelinsanin ruhu bilem rahatlarrrr doganin güzelligini görünce gez kiscem stres at
ev taşıma gibi bi olayım olabilir ondan canım yoksa gitmezdim annem sağolsun hiçbirşey yaptırmıyor ben rahat durmuyorum gene yatamıyorum ki erkenden kalkıyorum sürekli 8 de ayaktayım gecede 11 de yatıyorum anlamdım gittim bu işten, şükür evet hep tedirgin gidiyorum doktora tek sordugum soru kalbi atıyor mu başka birşey soramıyorum
bakip bakip kacma bi ses ver yaw artikinn
hoşbulduuuuuuum
nuarin inşallah sağlıklı kucağına alırsın bebeğini her hamilelikte oluyo böyle şeyler duyuyoruz sen kaç ay sonra bebişine hamile kaldın merak ettim canım
sesim soluğum kesildi yasağım sesim soluğum kesildi.................
valla canım arada sırada gitmek gerekiyo galiba çok iyi geldi ben gebze de oturuyorum ist da köyümüz gebzenin köylerinde 20 dakika felan var şehre çok güzel cnm sıkılınca gidiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?