Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

bende sogugu hic sevmemnuarinim sicak gibisi varmi yawwwmasalah kuzuma kocaman olmusssbunada sükür cankusum bi ara baya perisandinndemekki cok güzel besleniyo ignedende fayda görüyoko önden gidiyo sükürlr olsunnhep annendemi kalacan nuarinim 9 ay boyunca

iki test yaptırdık işte bu hafta, 2 ay daha kalayım diyorum bu arada eşim gidip geliyor buraya, sonrada ben gidip doğuma 1 ay kala ( Rabbim nasip ederse tabi) geleyim burda doğum yapacam ist. kimsem yok çünkü

iki test yaptırdık işte bu hafta, 2 ay daha kalayım diyorum bu arada eşim gidip geliyor buraya, sonrada ben gidip doğuma 1 ay kala ( Rabbim nasip ederse tabi) geleyim burda doğum yapacam ist. kimsem yok çünkü

kal cankusumm napacan ist ..da hem esinde geliyomus sen dinlenmeyene bak öyle is nede yapmaaaayy simdiden heyecanlandim dogun ne deyinceinslalaah nasip olacak kiscemm bak ne güzel gidiyo hamileliligin sükür bi sorunda yokk

nuarin inşallah sağlıklı kucağına alırsın bebeğini her hamilelikte oluyo böyle şeyler duyuyoruz sen kaç ay sonra bebişine hamile kaldın merak ettim canım

kal cankusumm napacan ist ..da hem esinde geliyomus sen dinlenmeyene bak öyle is nede yapmaaaayy simdiden heyecanlandim dogun ne deyinceinslalaah nasip olacak kiscemm bak ne güzel gidiyo hamileliligin sükür bi sorunda yokk

ev taşıma gibi bi olayım olabilir ondan canım yoksa gitmezdim annem sağolsun hiçbirşey yaptırmıyor ben rahat durmuyorum gene yatamıyorum ki erkenden kalkıyorum sürekli 8 de ayaktayım gecede 11 de yatıyorum anlamdım gittim bu işten, şükür evet hep tedirgin gidiyorum doktora tek sordugum soru kalbi atıyor mu başka birşey soramıyorum

ayy ne güzelinsanin ruhu bilem rahatlarrrr doganin güzelligini görüncegez kiscem stres at

valla canım arada sırada gitmek gerekiyo galiba çok iyi geldi ben gebze de oturuyorum ist da köyümüz gebzenin köylerinde 20 dakika felan var şehre çok güzel cnm sıkılınca gidiyoruz

en tasinmada zordurrrr:26:bari anenneler ne yardim etsin sen bisey yapma kiscemmmaslinda kalkma yatma saatin güzel nuarinimm tam 9 saat ne uyuyosunn yeterli benceecankusum artikin birakmaya calis bu tedirginligi keyfini cikarmaya bak hem allah göstermesin lekelenmene gelirdi

Son düzenleme:
nuarin inşallah sağlıklı kucağına alırsın bebeğini her hamilelikte oluyo böyle şeyler duyuyoruz sen kaç ay sonra bebişine hamile kaldın merak ettim canım

canım inşallah allah razı olsun, canım ilk hamile kaldığımda 10ayda hamile kaldım ( korunmuyorduk ) kürtaj oldum kalbi durdu, 2. hamileliğimde geç gelecek diyordum ama rabbim hemen nasip etti 2. ayda...
rabbim yar ve yardımcınız olsun her daim Rabbim gönlünüzden geçeni nasip etsin iki cihanda yüzünü ak eden evlatlar nasip etsin Rabbimden bütün kalbimle diliyor ve istiyorum evlat hasreti ile yanan tüm kardeşlerime tez vakitte meleklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin işallah Amin Amin Amin

valla canım arada sırada gitmek gerekiyo galiba çok iyi geldi ben gebze de oturuyorum ist da köyümüz gebzenin köylerinde 20 dakika felan var şehre çok güzel cnm sıkılınca gidiyoruz

aslinda yakinmis sadiyem gidin güzel havalari degerlendirin ki bi rahatla bebisinde bu arada gelir belkim kiscemm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…