- 16 Kasım 2012
- 1.934
- 69
- 118
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #44.081
yok yok anlayisli degiler bacim bunlar.....diyorum ya begenmiyorlar birde...büyük bardaklar kalmis evde (kac k karton bardak gitti, hic biri kalmadi 1 saate) adama büyük bardakla veriyorum cagi, ben bunu icmem diyor...sen oturmaya gelmedin, cenazede 5-10 dakika arasi oturulur...bize gelen 2-3 saaten önce kalkmadi, biktirdilar adami, birisi gelince öbürü gider ya onuda yapmadilar...dün kac cagdanlik demledim bilemiyorum...oturdular oturdular...ayyy ben fenalastim sonunda
su pko:
bende akinti geliyor, yani pko olma ihtimali nasil canim?
yani her ayda adetim geliyor?
ama hala teste benim iki cizgi yok, suan kasik agrim var ve tam o beyaz akintim var (3-4 gündür) hesaplamama göre bugün yumurtlamamin son günü
ben kaçtım kızlar bankaya gitcem evin kredisini yatırcam pazara gitcem geldiğimde görüşürüz hoscakalın
Hoşbuldukkk yasakımmmhafta sonu konuşamadık özledim wala sizlerriii
ewet nazımmm gördümmm 6,30 da yazdıklarını.. çok erken diğilmi nazımmmsen o saattemi kalkıosunn
hastaneyi aradımmmm daha çıkmamışş sonuçlarr beaaa
hafta sonu da haftaya ara dioo
kan pıhtı testi yaptırdıım yaa canımmmm 1 ay olcakkk işte aradım ama çıkmamışşşne testi ne sonucu nazımmm bi sorun yok dimiii
canımmmmm ben vardım da uyyakalmışımm geene yoğda 6:30 da geldim diii
kan pıhtı testi yaptırdıım yaa canımmmm 1 ay olcakkk işte aradım ama çıkmamışşş
aslında 6 gibi kalkıorumm kuşummm kocişi yolluoyorummm bazen yatmırum ama buara burdan geç çıkıorum akşmaları gündür uykumu alamıorummm
bizimde 3. ayımız canım..
bende hemen test falan yapmam adetim baya geçsin sonra adetim geçerse eğer 22 si pazartesiye kadar beklerim..
bendede hiç belirti yok dediğin gibi arada batıyo özellikle çok ayakta durursam yatar dinlenirsem batmıyo
bide sanki sağ kasığımda hafif şişlik var gibi yada bana öle geliyo küçücük çıkıntı var gibi
selam kızlar
adet olmadım testte negatif bekliyorum öyle sizler nasılsınız ?
morem gece miamoremi yakaladim okudunmu sorularimi siraladim ksiceyeee napim kisme yoktu onu görünce sordukca sordumm sonram uykusu geldi kisceminn silveri bilem görmemis daaha
Hoşbuldukkk yasakımmmhafta sonu konuşamadık özledim wala sizlerriii
ewet nazımmm gördümmm 6,30 da yazdıklarını.. çok erken diğilmi nazımmmsen o saattemi kalkıosunn
yok yok anlayisli degiler bacim bunlar.....diyorum ya begenmiyorlar birde...büyük bardaklar kalmis evde (kac k karton bardak gitti, hic biri kalmadi 1 saate) adama büyük bardakla veriyorum cagi, ben bunu icmem diyor...sen oturmaya gelmedin, cenazede 5-10 dakika arasi oturulur...bize gelen 2-3 saaten önce kalkmadi, biktirdilar adami, birisi gelince öbürü gider ya onuda yapmadilar...dün kac cagdanlik demledim bilemiyorum...oturdular oturdular...ayyy ben fenalastim sonunda
su pko:
bende akinti geliyor, yani pko olma ihtimali nasil canim?
yani her ayda adetim geliyor?
ama hala teste benim iki cizgi yok, suan kasik agrim var ve tam o beyaz akintim var (3-4 gündür) hesaplamama göre bugün yumurtlamamin son günü
aynen ipekim güzel anlatmış.bi kaç ay bu yumurtlalar çatlamazsa kistleşirse yumurtalıklarda kistler sıkışıyor ve yumurtanın gelisecegi varsada engelliyor çünkü yer kalmıyor anladınmı habibtem
kızçeleriiimmm ben geldimmm... :80::80::80::80: herkeze iyi haftalar olsun...
sabahda girdim ama yapayalnz kaldımm kimse yoktu
he haklisin peri ksicem doru yumurtlaamakta ayni oluyoyumurtan olustu demem lasimdi bide demi cok büyüyüp catmamassada kist oluyo:26:seninki catladi ama demi bu ay benmi yanlis hatirliyorumm
kan pıhtı testi yaptırdıım yaa canımmmm 1 ay olcakkk işte aradım ama çıkmamışşş
morem o pek 6 haftadan önce cikmaz gibime geliYooo
okudumm yasakımmmmmevet dışarda görüştüler hepp banda resim yolladılarrr
morem o pek 6 haftadan önce cikmaz gibime geliYooo
pko akıntıya göre anlaşılan bişey değil canım, ben orda şunu demek istedm, bazen akıntı olmasa bile yumurta çatlamış olabiliyo bende oldu mesela yani .. adetlerin düzenliyse sen bunlara takılma .. başka belirtiler verir pko olsaydı zaten .. sende bişey yok çok şükür, biraz zaman ver sadece tatlım inşallah gelicek bebişin .. akıntın olması güzel işte öle zamanlarda hiç boş durmayın herdaim deneme yapın gerisi kısmet işi canım .. geçen ay benm de yumurtlama testi negatif çıktı ama doktor muayenede çatlamış dedi ..
yaww ne çektik be zikzakım .. kistmi var adetmi var bebemi var die düşünmekten ne çektik be zikzakım .. byerde stresi akıtmamız lazım be çocuuum
esrarengzim sanada iyi haftalar sabah bende girdim seni bi gördüm bi kaydolduk
inşallah hiç olmasın ama evet öle oluyo kızçem .. doru hatırladın kızçem, yumurtam çatlamıştı hayretdemek bazen de normal kızçe gibim olabiliyo benmki de ama bis tam değerlendiremedk galiba kızçem yaa o günler ortalık karıştı bras sadece o gün bir de ertesi gün mü ne oldu kaçırdık gibi geldi bana kızçem bi gün önce olsa daha umutlu olcaktım .. ama kısmet tabi bakalım artk dedm ya olsada olmasa da hayırlısı
bencedee yasakımmm ellernii ağırdan tutcaklarrr nesee artıkkk beklicess okadar durdumm az daha durumm
resimmi niye buraya koymuyolar hancekim koysada albümüne bi baksakkkne konusuyonuz bizden habersizzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?