Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

ben kaçtım kızlar bankaya gitcem evin kredisini yatırcam pazara gitcem geldiğimde görüşürüz hoscakalın

basam o zaamn test bozuk diyorum benneger heray yumurtlaama oluyosa tabidiger aylarda cift cizgiyi gördünmü...

Son düzenleme:
Hoşbuldukkk yasakımmm hafta sonu konuşamadık özledim wala sizlerriii

ewet nazımmm gördümmm 6,30 da yazdıklarını.. çok erken diğilmi nazımmm sen o saattemi kalkıosunn

aslında 6 gibi kalkıorumm kuşummm kocişi yolluoyorummm bazen yatmırum ama buara burdan geç çıkıorum akşmaları gündür uykumu alamıorummm

canımmmmm ben vardım da uyyakalmışımm geene yoğda 6:30 da geldim diii

morem gece miamoremi yakaladim okudunmu sorularimi siraladim ksiceyeeenapim kisme yoktu onu görünce sordukca sordumm sonram uykusu geldi kisceminnsilveri bilem görmemis daaha

aslında 6 gibi kalkıorumm kuşummm kocişi yolluoyorummm bazen yatmırum ama buara burdan geç çıkıorum akşmaları gündür uykumu alamıorummm

olmaz nazımmm böle yapma.. kociş kızmıyomu
akşamları normal vakitte yat, sabah kocişini uğurladıktan sonra uykun varsa gene yat yoksa işlerini hallett veeee sonra bizle ol
ama vücuduna yüklenme bukadar.. malumm anne adayıyız.. daha hamiş olmasakda dikkatli olmak şart :128:

seninde daha yeniymiş inşallah bu ay güzel haberler alırız.
bana sanki psikolojik belirtiler yaşıyorum gibi geliyor çok dinlememeye çalışıyorum artık kendimi
gecikirse bakıcaz artık bahar geldi gecikmesi de normal..

selam kızlar

adet olmadım testte negatif bekliyorum öyle sizler nasılsınız ?

sen bide kan testi yaptırsana canım

morem gece miamoremi yakaladim okudunmu sorularimi siraladim ksiceyeeenapim kisme yoktu onu görünce sordukca sordumm sonram uykusu geldi kisceminnsilveri bilem görmemis daaha

okudumm yasakımmmmm evet dışarda görüştüler hepp banda resim yolladılarrr

pko akıntıya göre anlaşılan bişey değil canım, ben orda şunu demek istedm, bazen akıntı olmasa bile yumurta çatlamış olabiliyo bende oldu mesela yani .. adetlerin düzenliyse sen bunlara takılma .. başka belirtiler verir pko olsaydı zaten .. sende bişey yok çok şükür, biraz zaman ver sadece tatlım inşallah gelicek bebişin .. akıntın olması güzel işte öle zamanlarda hiç boş durmayın herdaim deneme yapın gerisi kısmet işi canım .. geçen ay benm de yumurtlama testi negatif çıktı ama doktor muayenede çatlamış dedi ..

aynen ipekim güzel anlatmış.bi kaç ay bu yumurtlalar çatlamazsa kistleşirse yumurtalıklarda kistler sıkışıyor ve yumurtanın gelisecegi varsada engelliyor çünkü yer kalmıyor anladınmı habibtem

yaww ne çektik be zikzakım .. kistmi var adetmi var bebemi var die düşünmekten ne çektik be zikzakım .. byerde stresi akıtmamız lazım be çocuuum

kızçeleriiimmm ben geldimmm... :80::80::80::80: herkeze iyi haftalar olsun...
sabahda girdim ama yapayalnz kaldımm kimse yoktu

esrarengzim sanada iyi haftalar sabah bende girdim seni bi gördüm bi kaydolduk

he haklisin peri ksicem doru yumurtlaamakta ayni oluyo yumurtan olustu demem lasimdibide demi cok büyüyüp catmamassada kist oluyo:26:seninki catladi ama demi bu ay benmi yanlis hatirliyorumm

inşallah hiç olmasın ama evet öle oluyo kızçem .. doru hatırladın kızçem, yumurtam çatlamıştı hayret demek bazen de normal kızçe gibim olabiliyo benmki de ama bis tam değerlendiremedk galiba kızçem yaa o günler ortalık karıştı bras sadece o gün bir de ertesi gün mü ne oldu kaçırdık gibi geldi bana kızçem bi gün önce olsa daha umutlu olcaktım .. ama kısmet tabi bakalım artk dedm ya olsada olmasa da hayırlısı

yaw bu günler kacarmiydi tamda catlamiskenntabi normal kiscesinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…