Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

morem hem korkma bu hamile olsan bile inslalh yoktur eger varsa bilem igneye gec kalmiyosun heemn baslanilir igneye icini rahat tut sen kaybedecek biseyin cok cünkümeee

esrarengzim sanada iyi haftalar sabah bende girdim seni bi gördüm bi kaydolduk
ewet ipemmm gördümm bende seni sonra bi baktım kimse yok sonra bende çıktım (
neyse ozaman tekrardan merhabaaaaa

haftasonu topik bostu kiscemm herkes gezmedeydi galibaaa
ewet canım bende öğlene kadar çalışıyorum 1 e kadar hep arar ara baktım kimsecikler yoktu
bende dedim sanırsamm bu kızçeler gezmektee ondan gelmiyolarr

selammmm kızlarrrr napıosunuzzz bakim görüşemedik hiç özledim siziiii
bestem senmi geldin hayalmi görüyommmhosgedlin kiscemmm

ay dün de senin lafin iettim he evde..albeni yarismasi na girenleri gösterdi tv simcik bestem olacakti orda dedim..
ben dedimdi ba buluşunca resm artın die on larda denecik atmışla sağolsunlaa yasakaımmm

bizde istiyoz kooysun albüme hancekimm

paazardami calisiyosun esrarengiz kiscemm

morem hem korkma bu hamile olsan bile inslalh yoktur eger varsa bilem igneye gec kalmiyosun heemn baslanilir igneye icini rahat tut sen kaybedecek biseyin cok cünkümeee

yok korkmuoyorummm yasakım sadece merak etyommmm bölee bi haber kalmaktanda öğremiiyimmm aklımda kalsın istiorummmm

okudumm yasakımmmmm evet dışarda görüştüler hepp banda resim yolladılarrr
kızlar ne oluyo kim kimle nerede ne zaman görüşmüşş
böle herşiciği soruyom ama idare edin kızçelerim geçmişe takılınca bilionuz yetişemiyorum bu seferde sizlerlen konuşamıyorumm

selammmm kızlarrrr napıosunuzzz bakim görüşemedik hiç özledim siziiii

hoşgeldin canımm

esrarengiz kiscem yaw gözüm hep senin avatarina takiliyohani cocugun basindaki sey düsüyo ya onu tutasim geliyo düsmesin diyeeeiyi taksaan onu hep düsüyo alla alla

basam o zaamn test bozuk diyorum benneger heray yumurtlaama oluyosa tabidiger aylarda cift cizgiyi gördünmü...

ola bilir yasakim walla test bozukta ola bilir...yok daha ilk defa ovu testi yapiorum ben...merak ettim ondan aldim...

simdi benim böyle hep geliyor ama bazende 5-10 gün arasi (kizkene) gecikiyordu,evleneli 1-2 gün gecikme oluyor, her ay bu akinti geliyor bende (yumurta aki gibi).
aklima tek birsey geldi, acaba ben yumurtlamiyormuyum diye....baska belirtiler verir dedin ya nedir bu belirtiler canim?

anladım canım tabi kapsamlı bi kontrol ve hormon testi yaptırmanda fayda var .. en azndan kafan rahatlar bunları düşünmeszin sadece sakince deneme yaparsın bişe yoksa canım ya hayırlısı olsun ..

ben kaçtım kızlar bankaya gitcem evin kredisini yatırcam pazara gitcem geldiğimde görüşürüz hoscakalın

hadi hoşçakal tatlım gürüşürz

yaw bu günler kacarmiydi tamda catlamiskenntabi normal kiscesinn

yasakım dra gitmeden bi gün önce işte yani yumurtlamadan bi gün önceyi kaçırdık biz :44::44: yumurtlama günü oldu sadece ve sonraki gün galiba .. oysaki mantık olarak ben artk şöle düşünyrum, yumurtlamadan bir gün önce kesin ilişki olmalı .. çünkü yumurta ömrü max 24 saat diyolar, hadi biraz daha hassas yumurta 15-20 saat olsun .. ee zaten spermler 10 saatte yumurtaya ulaşıyo bu durumda yumurtlama sabah olduysa, akşama kadar zaten 10 saat geçti bile, ee akşam hadi bişeyler denedin, zaten sperme de 10 saatte yumurtaya gitti oldumu toplam 20 saat.. yumurta artık kalitesizleştiyse veya sperm kabul etmicek hale geldiyse herşey bitti yani ?? bu ay bana böle oldu gibi geliyo kısmet bakalım görücezz ???

esrarengiz kiscem yaw gözüm hep senin avatarina takiliyohani cocugun basindaki sey düsüyo ya onu tutasim geliyo düsmesin diyeeeiyi taksaan onu hep düsüyo alla alla

yasakımmm tutmaaaaaaaa düşsünnn oooooo
ben o avatarı ne diye koydum bilionmu artık bebişim melek olmaktan çıksınn.. gelsin benim meleğim olsun.. o tacını çıkarsın atsında dünyaya gelsin meleğim benim meleğim olsun die

sor esrarengizim ben analtirim tüm bildikelrimii

simcik miamorem allamanyadan antalyaya gitti ailesi orda hemde tatil yapiyo..hancekimizde antalyali ya bulustular kaynastilar geziyolar yemek yiyolar rwesim cekiniyoalrrrrrama resmi moreme cepten atmislar biz göremedik buraya albüme hancekim koyysada bizde görsek diyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…