- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #44.101
ewet ipemmm gördümm bende seni sonra bi baktım kimse yokesrarengzim sanada iyi haftalar sabah bende girdim seni bi gördüm bi kaydolduk
ewet canım bende öğlene kadar çalışıyorum 1 e kadar hep arar ara baktım kimsecikler yoktuhaftasonu topik bostu kiscemm herkes gezmedeydi galibaaa
selammmm kızlarrrrnapıosunuzzz bakim görüşemedik hiç özledim siziiii
bestem senmi geldin hayalmi görüyommmselammmm kızlarrrrnapıosunuzzz bakim görüşemedik hiç özledim siziiii
ben dedimdi ba buluşunca resm artın die on larda denecik atmışla sağolsunlaa yasakaımmm
ewet ipemmm gördümm bende seni sonra bi baktım kimse yoksonra bende çıktım (
neyse ozaman tekrardan merhabaaaaa
ewet canım bende öğlene kadar çalışıyorum 1 e kadar hep arar ara baktım kimsecikler yoktu
bende dedim sanırsamm bu kızçeler gezmektee ondan gelmiyolarr
morem hem korkma bu hamile olsan bile inslalh yoktur eger varsa bilem igneye gec kalmiyosun heemn baslanilir igneye icini rahat tut sen kaybedecek biseyin cok cünkümeee
merhaba arkadaslAR GUNAYDIN HEPINIZE
yok korkmuoyorummm yasakım sadece merak etyommmm bölee bi haber kalmaktanda öğremiiyimmm aklımda kalsın istiorummmm
kızlar ne oluyo kim kimle nerede ne zaman görüşmüşşokudumm yasakımmmmmevet dışarda görüştüler hepp banda resim yolladılarrr
selammmm kızlarrrrnapıosunuzzz bakim görüşemedik hiç özledim siziiii
günaydin bernammmsende hosgedlin kiscemm
hosbulduk canım
paazardami calisiyosun esrarengiz kiscemm
basam o zaamn test bozuk diyorum benneger heray yumurtlaama oluyosa tabi diger aylarda cift cizgiyi gördünmü...
pko akıntıya göre anlaşılan bişey değil canım, ben orda şunu demek istedm, bazen akıntı olmasa bile yumurta çatlamış olabiliyo bende oldu mesela yani .. adetlerin düzenliyse sen bunlara takılma .. başka belirtiler verir pko olsaydı zaten .. sende bişey yok çok şükür, biraz zaman ver sadece tatlım inşallah gelicek bebişin .. akıntın olması güzel işte öle zamanlarda hiç boş durmayın herdaim deneme yapın gerisi kısmet işi canım .. geçen ay benm de yumurtlama testi negatif çıktı ama doktor muayenede çatlamış dedi ..
berna ksicem anlat baakalim kacinci haftandasin bi sikintin ne varmii
ipekim şimdilik bilmiyorum inan ben tedaviye başladığımda pis herif bana ne bi hormon testi yaptı ne bişi dayadı klomeni oda 7cm kist yaptı hatırlarsan.tekrar tedaviye başladığımda öğrencem bakalım hayırlısı
ben kaçtım kızlar bankaya gitcem evin kredisini yatırcam pazara gitcem geldiğimde görüşürüz hoscakalın
yaw bu günler kacarmiydi tamda catlamiskenntabi normal kiscesinn
esrarengiz kiscem yaw gözüm hep senin avatarina takiliyohani cocugun basindaki sey düsüyo ya onu tutasim geliyo düsmesin diyeee iyi taksaan onu hep düsüyo alla alla
kızlar ne oluyo kim kimle nerede ne zaman görüşmüşş
böle herşiciği soruyom ama idare edin kızçelerim geçmişe takılınca bilionuz yetişemiyorum bu seferde sizlerlen konuşamıyorumm
hoşgeldin canımm
merhaba arkadaslAR GUNAYDIN HEPINIZE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?