Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

ben eksik yazım sanırımmm
yok yasakım hayalim pazar tatill
ctesileride öğlen 1e kadar çalışıorum.. ctesi çıkana kadar ara ara baktım ama kızçeler yoktu

he iyiymis bende calisiyon sanmistimmcumartesi pazar sinek vardi topikte sadece in cin topta oynuyodu

düzensiz adet .. hormon bozukluğu .. kistik görüntü filan olursa belki pkodan bahsediliebilir canım .. her ay o akıntın oluyosa aksine her ay yumurtluyosun demektir canım .. 1-2 günlük gecikmeler önemli değil .. 35 güne kadar normal değerlendiriliyo zaten .. bazam sen hiiç kafa yorma bunlara sen de bişeycik yok biraz zaman içinde kesin hamişsi,n demedi deme sonra

ben eksik yazım sanırımmm
yok yasakım hayalim pazar tatill
ctesileride öğlen 1e kadar çalışıorum.. ctesi çıkana kadar ara ara baktım ama kızçeler yoktu

basam hic doktora gitmedinmi o bilirdi pcos ne oldugunuu

ooo ne güzelll yaaa keşkem bizlerde yakın olsakda görüşebilsekk yasakım yaaa
ya ewett koysun hançekim resimleri yaaa barim biz kaynaşamadık onları görelimmm dimi ama

kızçemm nerdesnn beaaaa hoşş geldinn bizde ösledikkkkk

hoşbulduk canımmm sınavlarım vardı kuzu ondan pek nete falan giremedim , yarında var işte son sınavım ondan sonra daha sık konuşacağız

bestem senmi geldin hayalmi görüyommmhosgedlin kiscemmm

ay dün de senin lafin iettim he evde..albeni yarismasi na girenleri gösterdi tv simcik bestem olacakti orda dedim..

evet evet ben geldim kız hayal görmüosunnn
ben izlemedim ödül törenini yaa güzelmiydi acep:26: finale kalanlaır biliyorum ama 2 tanesi o ses türkiye ye katılmışlardı izleyenler bilirler zaten , sarışın olan kız sadece normal bir katılımcı idi , ama ben naptııımmm biliomuusuunuzzzzz.
Kırklareli'nde her yıl düzenlenen bir festival var adı Kakava , ve yarışma yapıyor Kakava'nın seslerini seçiyorlarmış o yarışmaya başvurdum , 26 nisanda elemeler var bakalım

hadi hayirlisi bu sefer olur insalalh beste ksicemmmyaw gel böyle yanimiza ösletme kendiniioy verilecekm iyine yine bi organize yapmaya calisiriz hernekar ilkinde basarisiz olsaktaaaaa

oyyy çokk mayıştımm beaaaa
nasıl ağırlıkçöktüü üzerimeeee

morem kac avatar degistirdin bi kac dakika icinde yaw büle oldum:111::111::111::111::111::111::111: baakacam diyeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…