- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #44.121
ben eksik yazım sanırımmm
yok yasakım hayalim pazar tatill
ctesileride öğlen 1e kadar çalışıorum.. ctesi çıkana kadar ara ara baktım ama kızçeler yoktu
esrarengiz kiscem yaw gözüm hep senin avatarina takiliyohani cocugun basindaki sey düsüyo ya onu tutasim geliyo düsmesin diyeee iyi taksaan onu hep düsüyo alla alla
günayydınnnnnnn canımmmmm
ola bilir yasakim walla test bozukta ola bilir...yok daha ilk defa ovu testi yapiorum ben...merak ettim ondan aldim...
simdi benim böyle hep geliyor ama bazende 5-10 gün arasi (kizkene) gecikiyordu,evleneli 1-2 gün gecikme oluyor, her ay bu akinti geliyor bende (yumurta aki gibi).
aklima tek birsey geldi, acaba ben yumurtlamiyormuyum diye....baska belirtiler verir dedin ya nedir bu belirtiler canim?
ben eksik yazım sanırımmm
yok yasakım hayalim pazar tatill
ctesileride öğlen 1e kadar çalışıorum.. ctesi çıkana kadar ara ara baktım ama kızçeler yoktu
ola bilir yasakim walla test bozukta ola bilir...yok daha ilk defa ovu testi yapiorum ben...merak ettim ondan aldim...
simdi benim böyle hep geliyor ama bazende 5-10 gün arasi (kizkene) gecikiyordu,evleneli 1-2 gün gecikme oluyor, her ay bu akinti geliyor bende (yumurta aki gibi).
aklima tek birsey geldi, acaba ben yumurtlamiyormuyum diye....baska belirtiler verir dedin ya nedir bu belirtiler canim?
CANIM 11. haftaya gırdım 4 gundur aksamları basım acayıp donuyo oncesınde yoktu boyle bir sıkıntım
sor esrarengizim ben analtirim tüm bildikelrimii
simcik miamorem allamanyadan antalyaya gitti ailesi orda hemde tatil yapiyo..hancekimizde antalyali ya bulustular kaynastilar geziyolar yemek yiyolar rwesim cekiniyoalrrrrrama resmi moreme cepten atmislar biz göremedik buraya albüme hancekim koyysada bizde görsek diyorumm
masallh 3 aylik olmaya az kalmissssbirden ayga kalkma yavas hareket et bernamm
kızçemm nerdesnn beaaaahoşş geldinn bizde ösledikkkkk
bestem senmi geldin hayalmi görüyommmhosgedlin kiscemmm
ay dün de senin lafin iettim he evde..albeni yarismasi na girenleri gösterdi tv simcik bestem olacakti orda dedim..
yasakımmm tutmaaaaaaaa düşsünnn oooooo
ben o avatarı ne diye koydum bilionmu artık bebişim melek olmaktan çıksınn.. gelsin benim meleğim olsun.. o tacını çıkarsın atsında dünyaya gelsin meleğim benim meleğim olsun die
hoşbulduk canımmm sınavlarım vardı kuzu ondan pek nete falan giremedim , yarında var işte son sınavım ondan sonra daha sık konuşacağız
evet evet ben geldim kız hayal görmüosunnn
ben izlemedim ödül törenini yaa güzelmiydi acep:26: finale kalanlaır biliyorum ama 2 tanesi o ses türkiye ye katılmışlardı izleyenler bilirler zaten , sarışın olan kız sadece normal bir katılımcı idi , ama ben naptııımmm biliomuusuunuzzzzz.
Kırklareli'nde her yıl düzenlenen bir festival var adı Kakava , ve yarışma yapıyor Kakava'nın seslerini seçiyorlarmış o yarışmaya başvurdum , 26 nisanda elemeler var bakalım
ooo ne güzelll yaaa keşkem bizlerde yakın olsakda görüşebilsekk yasakım yaaa
ya ewett koysun hançekim resimleri yaaa barim biz kaynaşamadık onları görelimmm dimi ama
oyyy çokk mayıştımm beaaaa
nasıl ağırlıkçöktüü üzerimeeee
sen nerdesin esrarengiz kiscemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?