- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #44.141
sen nerdesin esrarengiz kiscemm
hadi hayirlisi bu sefer olur insalalh beste ksicemmmyaw gel böyle yanimiza ösletme kendinii oy verilecekm iyine yine bi organize yapmaya calisiriz hernekar ilkinde basarisiz olsaktaaaaa
canımmm hazirandaa görüşcess inşallah Allahım kısmet ederseee:13::13::13::13:
oyyy çokk mayıştımm beaaaa
nasıl ağırlıkçöktüü üzerimeeee
düzensiz adet .. hormon bozukluğu .. kistik görüntü filan olursa belki pkodan bahsediliebilir canım .. her ay o akıntın oluyosa aksine her ay yumurtluyosun demektir canım .. 1-2 günlük gecikmeler önemli değil .. 35 güne kadar normal değerlendiriliyo zaten .. bazam sen hiiç kafa yorma bunlara sen de bişeycik yok biraz zaman içinde kesin hamişsi,n demedi deme sonra
ön elemeyi jüri seçicek , eğer geçer finale kalırsam provalara katılacağız festivale kadar, festival zamanı da sahneye çıkacağız o zamanda ya jüri seçer ya da izleyiciler bakalım inşallah olur kuzular , haberleri iletirim size zaten buradan
tamam tamam daha sık geleceğim yanınıza artık sizde ne var ne yok bakim yeni anne adaylarımız varmı???
morem kac avatar degistirdin bi kac dakika icinde yaw büle oldum:111::111::111::111::111::111::111: baakacam diyeee
nazımm kimle nerdeeeecanımmm hazirandaa görüşcess inşallah Allahım kısmet ederseee:13::13::13::13:
cok erken kalkiyonsonramda böyle oluyonn
düzensiz adet .. hormon bozukluğu .. kistik görüntü filan olursa belki pkodan bahsediliebilir canım .. her ay o akıntın oluyosa aksine her ay yumurtluyosun demektir canım .. 1-2 günlük gecikmeler önemli değil .. 35 güne kadar normal değerlendiriliyo zaten .. bazam sen hiiç kafa yorma bunlara sen de bişeycik yok biraz zaman içinde kesin hamişsi,n demedi deme sonra
basam hic doktora gitmedinmi o bilirdi pcos ne oldugunuu
izmirdeyim canımm...
kafkafkafff sin sin sin sin kaf sin kaf sin kafffff
sen yasakım ???
ipeyıım nasılsın
izmirdeyim canımm...
kafkafkafff sin sin sin sin kaf sin kaf sin kafffff
sen yasakım ???
ben guatir hapi aliyorum (L-Thyroxin). ama gecen kan tahlilimde tek demir eksikliyi bulunmus quatirim iyi cikmis normal böyle düzenli al dedi...bende aliyorum devam....
bende bu guatirla ilgili hoshmito cikmisti...simdi bilmiyorum benim bedenim mesela yumurtlamayami karsi?
gittim canim bana herseyin normal oldugunu söyledi, bir sene sonra tedaviye baslayalim dedi...yedincayda gideceyim iste....kan degerim bir ay önce temiz cikti canim
kimle nerde
aa sen izmirdemiidin canım ben ist. sanyodummm :44::44::44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?