- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #45.081
selam kizlar napiyosunuzzz
lorine hoşgeldin canımsın
nunummmm hosbulduk yavrukusum nasilsin bebis nasill
iyiyiz canımcım büyüyoruz işte yavaş yavaş,senin kuzucugun nasıl
nunumm senin niye hamilelik takvimin yok ya goremiyorum minigi ne kadarlik oldubizimkide iyi teyzesi ellerinden oper artik yuz ustu yatmakta zorlanmaya basladim
oy oy maşallah maşallah canım büyümüş artık annecigi kuzucum hissediyor musun? peki. bizde 13haftalgz canımcım hamilelik takvimini bilerek kaldırdım.
evet biraz önden gidiyor iki test falan yaptırdık işte geçen hafta, yok kuzum ya hiç hissetmiyorum öyle çok çıkmadıgı göbeğimde hala kusmalarım var benim birde biliyorsudur belki bende pıhtılaşma var iğne vuruuyorum hergünooohhhh masallah canim ya baya buyudu senin bebistebazen hissediyorum canimm sen hissediyomusun peki
wvwt biraz önden gidiyoriki test falan yaptırdık işte geçen hafta, yok kuzum ya hiç hissetmiyorum öyle çok çıkmadıgı göbeğimde hala kusmalarım var benim birde biliyorsudur belki bende pıhtılaşma var iğne vuruuyorum hergün
evet canimm yaaa biliyorumhala kusmalar devam ediyomu ya :26: gobusu dert etme ya cikicak elbet bigun sonrada nefes alamicaksin ne zaman gidiceksin kontrole?
canim gelmesi iyi cünkü yumurtluyorsun anlamina gelir :)evet geliyor canım da bu bi sorun mu
canımm senin ovulasyolarda bi enterasanlık var gibi geliooo
Banada öl gelio nazım...:44: Basam dene gene sen ama eğer hiç çift çizgi görmessen panikleme.. yasakım onlar için bozuk test diodu
başka bi marka dene eğer ondada çıkmazsa bakarsın çaresine...
hımm lapoguikmii benimkii de iyidir inşallahh
bende daha öncee kullanmıştımm ama eczaneden almıştık onu çok pahalıydıı nette daha hesaplı
15 gün sonra ikili test sonucu çıkacak işte 15 güne anca giderim ,2,3 güne bir düştü hergün değilde işte bunada şükür genede
slm kizlar,
nuarin neden kaldirdin takvimi?
yaaa ben suan cok üzgünüm, gecen arkadasim 3. ye hamile demistim ya 11 haftalikti, daha pazar günü konustuk...bebis düsmüs....
günlük akıntım çoğaldı kasıklarımda ara ara sancı var belim zaten kopuyo mübarek... bence ben kesin hamileyim o zaman :) yaa geçmiyor günler ama bir haftaya kadar size kesin olarak müjdeyi vericem inşallahhh...
Selam kızlarnasilsiniz bakem
hosgeldin basacimm cok uzuluyorum ya boyle haberleri duyuncaAllah sabir versin arkadasina
inşallah evet az kaldı 1 aydaha dayanayım, inşallah canım ultrasyon iyidi kanda iyi çıkar inşallahiyi cikar canim sonuclarin da merak etmeyine de kotu ya o bulanti fln ben hic yasamadim ama tahmin edebiliyorum az kaldi elbet gecicek bu bulantilarinda
slm kizlar,
nuarin neden kaldirdin takvimi?
yaaa ben suan cok üzgünüm, gecen arkadasim 3. ye hamile demistim ya 11 haftalikti, daha pazar günü konustuk...bebis düsmüs....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?