Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

nunumm senin niye hamilelik takvimin yok ya goremiyorum minigi ne kadarlik oldu bizimkide iyi teyzesi ellerinden oper artik yuz ustu yatmakta zorlanmaya basladim

oy oy maşallah maşallah canım büyümüş artık annecigi kuzucum hissediyor musun? peki. bizde 13haftalgz canımcım hamilelik takvimini bilerek kaldırdım.

oy oy maşallah maşallah canım büyümüş artık annecigi kuzucum hissediyor musun? peki. bizde 13haftalgz canımcım hamilelik takvimini bilerek kaldırdım.

ooohhhh masallah canim ya baya buyudu senin bebiste bazen hissediyorum canimm sen hissediyomusun peki

ooohhhh masallah canim ya baya buyudu senin bebiste bazen hissediyorum canimm sen hissediyomusun peki
evet biraz önden gidiyor iki test falan yaptırdık işte geçen hafta, yok kuzum ya hiç hissetmiyorum öyle çok çıkmadıgı göbeğimde hala kusmalarım var benim birde biliyorsudur belki bende pıhtılaşma var iğne vuruuyorum hergün

Son düzenleme:

evet canimm yaaa biliyorum hala kusmalar devam ediyomu ya :26: gobusu dert etme ya cikicak elbet bigun sonrada nefes alamicaksin ne zaman gidiceksin kontrole?

evet canimm yaaa biliyorum hala kusmalar devam ediyomu ya :26: gobusu dert etme ya cikicak elbet bigun sonrada nefes alamicaksin ne zaman gidiceksin kontrole?

15 gün sonra ikili test sonucu çıkacak işte 15 güne anca giderim ,2,3 güne bir düştü hergün değilde işte bunada şükür genede

evet geliyor canım da bu bi sorun mu
canim gelmesi iyi cünkü yumurtluyorsun anlamina gelir :)

canımm senin ovulasyolarda bi enterasanlık var gibi geliooo

ya sanirim bencede öyle, cünkü akinti gitti sayilir, az daha var ama iki gün önceki gibi degil canim...o yüzden bendede bozuk gibi...
yada ben mi yumurtlamiyorum

Banada öl gelio nazım...:44: Basam dene gene sen ama eğer hiç çift çizgi görmessen panikleme.. yasakım onlar için bozuk test diodu
başka bi marka dene eğer ondada çıkmazsa bakarsın çaresine...

evet bende korkuyorum ya yumurtlamiyorsam diye düsündüm bir an...

hımm lapoguikmii benimkii de iyidir inşallahh

bende daha öncee kullanmıştımm ama eczaneden almıştık onu çok pahalıydıı nette daha hesaplı

ben daha ilk denemem canim, ama netten iyi degil demislerdi, ben aldiktan sonar, simdi deniyorum, iki cizgi daha hic cikmadi bende o yüzdende korkmaya basladim....

15 gün sonra ikili test sonucu çıkacak işte 15 güne anca giderim ,2,3 güne bir düştü hergün değilde işte bunada şükür genede

iyi cikar canim sonuclarin da merak etme yine de kotu ya o bulanti fln ben hic yasamadim ama tahmin edebiliyorum az kaldi elbet gecicek bu bulantilarinda

slm kizlar,

nuarin neden kaldirdin takvimi?

yaaa ben suan cok üzgünüm, gecen arkadasim 3. ye hamile demistim ya 11 haftalikti, daha pazar günü konustuk...bebis düsmüs....

slm kizlar,

yaaa ben suan cok üzgünüm, gecen arkadasim 3. ye hamile demistim ya 11 haftalikti, daha pazar günü konustuk...bebis düsmüs....

hosgeldin basacimm cok uzuluyorum ya boyle haberleri duyunca Allah sabir versin arkadasina

günlük akıntım çoğaldı kasıklarımda ara ara sancı var belim zaten kopuyo mübarek... bence ben kesin hamileyim o zaman :) yaa geçmiyor günler ama bir haftaya kadar size kesin olarak müjdeyi vericem inşallahhh...

canim bu belirtilere fazla takilma cunku zamman zaman yaniltiyolar insani batin gectiyse test yap gecmediyse batini bekle sonra yap hakkinda hayirlisi

hosgeldin basacimm cok uzuluyorum ya boyle haberleri duyunca Allah sabir versin arkadasina

evet ya daha yeni duydum annemden...bende üzüldüm cokkk...icim bir hos oldu wallahii...
onun adina cok sevinmistim, kendi adimada üzüldüm...
gecen hafta bir annesi ve bebisi isyerine geldi birde bir tatliydi anlatamam...biran hayale kapildim

iyi cikar canim sonuclarin da merak etme yine de kotu ya o bulanti fln ben hic yasamadim ama tahmin edebiliyorum az kaldi elbet gecicek bu bulantilarinda
inşallah evet az kaldı 1 aydaha dayanayım, inşallah canım ultrasyon iyidi kanda iyi çıkar inşallah
slm kizlar,

geçmiş olsun canımcım rabbim yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…