Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

canim bu belirtilere fazla takilma cunku zamman zaman yaniltiyolar insani batin gectiyse test yap gecmediyse batini bekle sonra yap hakkinda hayirlisi

canım ben de zaten heyecanla batımı bekliyorum 23 nisanı yani :) haftaya testimi yapıcam inşallah...

buschy canim fazla bence kapilma hayalere..insallah olur ama piskolojikmen girmis ola bilirsin bu duygulara...
hepimiz bunlari yasadik canim, sonradan insan cok üzülüyor...yani akisina birak.

Selam kızlar nasilsiniz bakem

slm dilekcim...naber?

buschy canim fazla bence kapilma hayalere..insallah olur ama piskolojikmen girmis ola bilirsin bu duygulara...
hepimiz bunlari yasadik canim, sonradan insan cok üzülüyor...yani akisina birak.

slm dilekcim...naber?

Selam canim tskler iyiyim çok şükür senden nqber herşey yolundami

okuruz canm nye okumyalım .. ben yıldız olunca öle sandım die sordm ilhanaza .. sana hep dua edyrum zaten yaw ??

yok canım onun için demedim yani okunmasada olur sorun değil yani, allah razı olsun benim de dualarım isteyen dileyen herkesle

evet canim kendin istedimi cok belirtiler oluyor, ve herseyi ona yorumluyorsun ve sonrasida hüzünle sonlaniyor, kirmizilari görünce.
neden kocisin istemiyor? ne zamandan beri evlisiniz?
sanmiyorum canim olmuyorsa sen dersin akisina birakalim zaten olmuyor korunmamda dersin olursa yine olur..
benim kociste beni ikna etti, simdi istiyoruz olmuyor

Selam canim tskler iyiyim çok şükür senden nqber herşey yolundami

evet sükür yolunda canim..iste bebisleri bekliyoruz

Tez vakitte gelir inşallah bebisleriniz canim

Tez vakitte gelir inşallah bebisleriniz canim

insallah canim, benim esim zor ikna etti, simdi 7 aydir deniyoruz olmuyor...tamam ilk 3 ay stresliydim o zaman olmadi, ama simdi ise beklyiorzz insallah olur yaaa...hayirlisi, dua ediyoruz hepimiz insallah bebislerimiz gelir...

dilekcim senin bir bebisin vardi degilmi? sen kac aylik/senelik evlisin? ne kadar zamanda oldu bebis?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…