- 29 Mart 2013
- 7.371
- 288
- 128
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #45.101
hosgeldin dilekcim iyiyiz Allaha sukur sen nasilsin..?
canim bu belirtilere fazla takilma cunku zamman zaman yaniltiyolar insani batin gectiyse test yap gecmediyse batini bekle sonra yap hakkinda hayirlisi
günlük akıntım çoğaldı kasıklarımda ara ara sancı var belim zaten kopuyo mübarek... bence ben kesin hamileyim o zaman :) yaa geçmiyor günler ama bir haftaya kadar size kesin olarak müjdeyi vericem inşallahhh...
Selam kızlarnasilsiniz bakem
buschy canim fazla bence kapilma hayalere..insallah olur ama piskolojikmen girmis ola bilirsin bu duygulara...
hepimiz bunlari yasadik canim, sonradan insan cok üzülüyor...yani akisina birak.
aslında haklısın canım ama ne bileyim insan istiyor ya bi de böyle beklenmedik değişiklikler yaşayınca kapılıyo işte...hmm sahi söylemeyi unuttum pazar günü de ne yediysem kustum...herşeyden bi anlam çıkarmaya çalışıyo gibiyim farkındayım ama eşim istemiyodu ve onu zor ikna ettim...olmayınca "bak olmuyo zaten daha erken" deyip vazgeçer diye korkuyorum
canımsın bana okunmasın aklında bulunsun genede
buschy canim fazla bence kapilma hayalere..insallah olur ama piskolojikmen girmis ola bilirsin bu duygulara...
hepimiz bunlari yasadik canim, sonradan insan cok üzülüyor...yani akisina birak.
slm dilekcim...naber?
okuruz canm nye okumyalım .. ben yıldız olunca öle sandım die sordm ilhanaza .. sana hep dua edyrum zaten yaw ??
okuruz canm nye okumyalım .. ben yıldız olunca öle sandım die sordm ilhanaza .. sana hep dua edyrum zaten yaw ??
Yine tek kaldim galiba
yok canımcım burdayız hoşgeldin
yeni gelen arkadaşlarda hoşgelmişler
[aslında haklısın canım ama ne bileyim insan istiyor ya bi de böyle beklenmedik değişiklikler yaşayınca kapılıyo işte...hmm sahi söylemeyi unuttum pazar günü de ne yediysem kustum...herşeyden bi anlam çıkarmaya çalışıyo gibiyim farkındayım ama eşim istemiyodu ve onu zor ikna ettim...olmayınca "bak olmuyo zaten daha erken" deyip vazgeçer diye korkuyorum
Selam canim tskler iyiyim çok şükür senden nqber herşey yolundami
evet canim kendin istedimi cok belirtiler oluyor, ve herseyi ona yorumluyorsun ve sonrasida hüzünle sonlaniyor, kirmizilari görünce.
neden kocisin istemiyor? ne zamandan beri evlisiniz?
sanmiyorum canim olmuyorsa sen dersin akisina birakalim zaten olmuyor korunmamda dersin olursa yine olur..
benim kociste beni ikna etti, simdi istiyoruz olmuyor
evet sükür yolunda canim..iste bebisleri bekliyoruz
kizlar ben cikiyorum yemek fln yapicam opuyorum sizleri
Tez vakitte gelir inşallah bebisleriniz canim
Hsogeldin ipemmmm
Bugün 25 derece sıcaklık var birda:52
canım ya bi görünüom bi kayboluom çok yavaş kk :26::26:
süper
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?