Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Olur bitanem herseyin bi zamani var ozaman geldiğinde ins bebisini kucagina alirsin hepinize nasip edecek bir evlat inşallah dualarim sizlerle

Evet teyzesi benim 5 bucuk aylik bi oglum var ben iki senelik evliyim ilk bebisimi bende kaybetmiştim allahim ikinciyi nasip etti darisi sizlere ins.

Selam kizlar
Keyifler nasil

slm canim keyifler iyi senden?

insallah canim, sabirsizlikla bekliyoruz bizde, esimde cok heycanli, oda dört gözle bekliyor...
teyzesi yesin onu...masallah canim akilimi?
ne zaman oldu hemen ilk bebisin? yani hemen hamile kala bildinmi?
bizde 7 ay oldu evleneli ilk bastan beri deniyoruz canim

Nasil vermiyom ses sabahtan beri bar bar bariyom derste
Eve donuyorum da simdi girdim kk ya ipegim kelebegim sen noruyon

hihihi öğrencilerine ses vermişin kızçem ben duymadımki
nolsun işte bende aynen çalışyrum .. bende akşam kursa başlyrum aöf
hepten yoğun bir döneme gircem bakalım artk kızeçem böle işte??
senin durumlar nasıl bu arada ilaç filan kullanymusun ??

Hosgeldin canimm
Hosbulduk canim
Yok ben bole cigiramam ses guzel diil. kk nin kepenkleri kapanir ben sarkiya baslarsam

İnsallah keyifin daim olur canim
Senin esinin heycani benimkine de bulassa biraz yaa

İlaci hemen almadim hayitli otlar var ya onu iciyom kasiklarimi aritiyo ama hala regl gelmiyo. Ne okuyon tatlim aofde kacinci yil

Bugunr gezmeye cikarttim delirtti beni besiginde gezmek istemiyor kucak olacak kerataya cnm

Olur canim daha 7 ay olmuş

Hosbulduk canim

Yok ben bole cigiramam ses guzel diil. kk nin kepenkleri kapanir ben sarkiya baslarsam

İnsallah keyifin daim olur canim
Senin esinin heycani benimkine de bulassa biraz yaa

yawf burdan belli olmuo yoosam bnde süleyemem bütn pc lerin ekranları çatlar patlar benmki bana hep derki, canım sen şarkı söleme sadece dinle der

Son düzenleme:
İlaci hemen almadim hayitli otlar var ya onu iciyom kasiklarimi aritiyo ama hala regl gelmiyo. Ne okuyon tatlim aofde kacinci yil

haaa evet hayıt konuşmuştuk hatrladm şimdi
aman ya iktisat okuyrum bitmedi gitti son 3 dersim var .. zaten vizeler için 2 hafta kaldı ben yeni derse başlyrum finallerden önce de biraz pekişirse bakarsın ortalama notlarla kurtulurum bilmyrum ya zaten bi tanede takık dersim var o da güz döneminden

Kolay gelsin canim cikmis sorulara bakiyon mu bazen ayni bile cikiyo hep benzerler oluyo.
ben simdi cikayim otobusten indim yururken olmuyo :)

merhabalar, hep okurum bu sitedeki yorumları bilgi paylaşımlarını...çok beğeniyorum..

benimde bu aralar bazı problemlerim oldu. 8 martta idrar testiyle hamile oldugumu öğrendim. 10 martta dr a gittim kan testi yapıldı ve ultrosonla keseyi de gördüler.kan testi sonuçları da iyi çıktı.13 mart yani geçtiğimiz cumartesi koyu kahverengi bi miktar akıntım oldu.hemen doktorumu aradım ve bana bir ilaç verdi.2 gün yattım o ilacı kullandım.hiç akıntı ya da kanamam olmadı.pazartesi ultrosona girdim. fakat keseyi göremediler. Doktorum ilaçları kullanmaya devam et ama büyük olasıkla çocugu düşürmüşsün dedi. cumartesi o ilk kanama oldu ve bugun salı ve idrar testinde hala kabak gibi 2 çizgi çıkıyor. bu arada pregesteron kullanmaya devam ediyorum..Bu arada geçen senede bir düşük yaptım.Ama onda bildiğimiz regli gibi oldu ve doktor ilaç kullanmaya gerek bile görmemişti. 6 yaşında bir kızım var.2 senedir ugraşıyoruz ama hep bir problem.
konuyla ilgili tecrübesi olan var mı...

Kolay gelsin canim cikmis sorulara bakiyon mu bazen ayni bile cikiyo hep benzerler oluyo.
ben simdi cikayim otobusten indim yururken olmuyo :)

yaww çıkmıo artk canım ya ( sistemler değişti .. kredili oldu artk .. sanki örgün gbi sistem .. sınavlarda kazık kazık sorulaa soruolar ya çok zorrrrr (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…