- 29 Mart 2013
- 7.371
- 288
- 128
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #45.121
insallah canim, benim esim zor ikna etti, simdi 7 aydir deniyoruz olmuyor...tamam ilk 3 ay stresliydim o zaman olmadi, ama simdi ise beklyiorzz insallah olur yaaa...hayirlisi, dua ediyoruz hepimiz insallah bebislerimiz gelir...
dilekcim senin bir bebisin vardi degilmi? sen kac aylik/senelik evlisin? ne kadar zamanda oldu bebis?
Bir varsin bi yoksun ayni benim gibi
Selam kizlar
Keyifler nasil
Selam kizlar
Keyifler nasil
Olur bitanem herseyin bi zamani var ozaman geldiğinde ins bebisini kucagina alirsin hepinize nasip edecek bir evlat inşallah dualarim sizlerle
Evet teyzesi benim 5 bucuk aylik bi oglum var ben iki senelik evliyim ilk bebisimi bende kaybetmiştim allahim ikinciyi nasip etti darisi sizlere ins.
eft kızçem aynen senin gibi
örtmenm ya bi ses vermedin gitti ? napysun bakalım ??
Nasil vermiyom ses sabahtan beri bar bar bariyom derste
Eve donuyorum da simdi girdim kk yaipegim kelebegim sen noruyon
Hosbulduk canimHosgeldin canimm
Yok ben bole cigiramam ses guzel diil. kk nin kepenkleri kapanir ben sarkiya baslarsam
slm canim keyifler iyi senden?
insallah canim, sabirsizlikla bekliyoruz bizde, esimde cok heycanli, oda dört gözle bekliyor...
teyzesi yesin onu...masallah canim akilimi?
ne zaman oldu hemen ilk bebisin? yani hemen hamile kala bildinmi?
bizde 7 ay oldu evleneli ilk bastan beri deniyoruz canim
hihihi öğrencilerine ses vermişin kızçem ben duymadımki
nolsun işte bende aynen çalışyrum .. bende akşam kursa başlyrum aöf
hepten yoğun bir döneme gircem bakalım artk kızeçem böle işte??
senin durumlar nasıl bu arada ilaç filan kullanymusun ??
slm canim keyifler iyi senden?
insallah canim, sabirsizlikla bekliyoruz bizde, esimde cok heycanli, oda dört gözle bekliyor...
teyzesi yesin onu...masallah canim akilimi?
ne zaman oldu hemen ilk bebisin? yani hemen hamile kala bildinmi?
bizde 7 ay oldu evleneli ilk bastan beri deniyoruz canim
Hosbulduk canim
Yok ben bole cigiramam ses guzel diil. kk nin kepenkleri kapanir ben sarkiya baslarsam
İnsallah keyifin daim olur canim
Senin esinin heycani benimkine de bulassa biraz yaa
canım hoşgeldin...
İlaci hemen almadim hayitli otlar var ya onu iciyom kasiklarimi aritiyo ama hala regl gelmiyo. Ne okuyon tatlim aofde kacinci yil
yawf burdan belli olmuoyoosam bnde süleyemem bütn pcilerin ekranları çatlar patlar benmki bana hep derki, canım sen şarkı söleme sadece dinle der
Haha cok acik sozluymus ya benimki ole diyince kizarim ben doru diyo ama bana ne
haaa evet hayıt konuşmuştuk hatrladm şimdi
aman ya iktisat okuyrum bitmedi gitti son 3 dersim var .. zaten vizeler için 2 hafta kaldı ben yeni derse başlyrumfinallerden önce de biraz pekişirse bakarsın ortalama notlarla kurtulurum bilmyrum ya zaten bi tanede takık dersim var o da güz döneminden
Kolay gelsin canim cikmis sorulara bakiyon mu bazen ayni bile cikiyo hep benzerler oluyo.
ben simdi cikayim otobusten indim yururken olmuyo :)
Hosgeldin nunum nasilsin bakem. Senin kontrol ne zaman cinsiyeti ogrenelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?