Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Benim arkadaşımıda ozaman çagirmişlar canım oda bekliyor reglsini önemli bişey değildir endişelenme şimdi detaylica inceliyorlar ya ondandır

Kotu bisi yok demis korkma yasagim

Benim arkadaşımıda ozaman çagirmişlar canım oda bekliyor reglsini önemli bişey değildir endişelenme şimdi detaylica inceliyorlar ya ondandır

ilhannazimmm 7 yildir bu doktorumdayimm ilk böyle regl zamaniiii cagirdi ondan sasirdimm bide hic haberim yokttuuuu demin aradilarrrr

Androidin kk indirm ama pek ik değil gibi yaw beğen yok burda

yapabilecekmiyiz kizcelerrrrryapayacagiz diye korkmaya basladimmmm

Kızçeler ben bakıp çıkıyorum..Bi yandan kociş , bi yandan bebiş size zamanım kalmıyor......Ama 500 e yaklaşmışız.....gece 12 ye kadar yaparız mutlaka.....

Tabi ben saat 9,5 da yatmaya gidcem.......sizlen 500 ü kulayamıcam mı yoksa........

arayan yardimcisida öyle dedii örtmenimm mersahimmm.bende ayin 26 gibi bekliyorum regli dedimm gelirim tamam dedimm

bi gidimm napacaklar o zaman söyleyeceklermissssss

kızlar uzun süre cocugu olmayıp sogan suyuyla yada tam teşkilat bir boş bir dolu ilişkiyle hamile kalan varmıııııııııı cok mutsuzum10 aydır cocuk ıstıyorumm

kızlar uzun süre cocugu olmayıp sogan suyuyla yada tam teşkilat bir boş bir dolu ilişkiyle hamile kalan varmıııııııııı

melake canim benim valla tesadüfmüydü gercekten faydasimi oldu 3 kere sogan kürüyle hemen hamile kaldimmm benn

iki arkadasima tavsiye ettim kk hemen ilk ay kaldilarr bebislerine..yaw sen beni sordun ben bi dolu bi bosla hamile kaldimmmilk hamileligime hergün calisarak kalmistimmm..tam 5 hamileligim var ama hic yawrum yokk

yaa canım inan çok istiyorum olmuyo ama önceden adet sonrası başlıyoduk calısmaya ama hergün değil şimsdi sogan suyunu duydum ama eşim göreve gidecek denizci bu ay istiyorum ki hemen olsunn mujdeyı vereyım. ama sogan suyuylamı hemen kaldın yoksa gerçekten bir ilişki birgün dinlenmeyle 1 ay süre hiç bırakmadan mı

erkenmi yatacan ruyammmmm:26:yaw yine biara uyanirsan bak bizeeee insalalh denk gelirsin hepiniizn olmasini cok istiyomm

valla ikisinide yaptim hem kürü hemde günasiri calistimm canim benimm..sende bi ikisini dene insalalhhhhh hamile kalirsin bu ayyygün asiri mesala rel bittikten bi gün sonra baslayip regle 5 gün kala calismayi birakmistimm

valla ikisinide yaptim hem kürü hemde günasiri calistimm canim benimm..sende bi ikisini dene insalalhhhhh hamile kalirsin bu ayyygün asiri mesala rel bittikten bi gün sonra baslayip regle 5 gün kala calismayi birakmistimm

bende öyle yapıam canım hem sogan ve hemde bir dolu boş ilişki inş bu ay olur dua edinn sen olmuyodu bununla hemen kaldınmı

tesekkürleeerrrrrmersahim ben oglaklarla cok iyi anlasirimm loorimde oglak
Benim yukselenim aslan :) o zaman loorimin izinden gideyim.
arayan yardimcisida öyle dedii örtmenimm mersahimmm.bende ayin 26 gibi bekliyorum regli dedimm gelirim tamam dedimm

bi gidimm napacaklar o zaman söyleyeceklermissssss

Korkma yasagim sen dr diil misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…