- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #46.201
bi deyin görmeye calisinnher alalamn bir olmz iyi azarlamayan doktor olursa görmeye calisir..ana bizi hastanedeki doktor bi bozmustu sankim kötü bisey sordukta bazisi cok gicik oluyoo önemli degil ama insan gercekten cok meark ediyo icimde ne tasiyom diyeeee
loorim esinde degisiklik varmi adapte oldumuyosam babalik duygusu gelmedimi daha
bakalim bu sefer ne dicek oyle azarlayan biri degil ama ne biliyim bellide olmaz isleribide ben hic bisey hissetmiyorum ya hamilelik hakkinda millet konusuyomus fln benim icimden gelmiyo ki konusmak cunku sanki yok gibi hissediyorum normal hayatima devam ediyorum kotumu yapiyorum acaba
dostlar ben çıkıyorum bilgisayarın da şarjı bitmek üzere zaten . herkese huzurlu geceleeeer
aglama fln yok henuzdoktor ultrasonda gosterirken oda geliyo bakiyo guluyo fln seviyo opuyo yatarken simdilik boyle
dostlar ben çıkıyorum bilgisayarın da şarjı bitmek üzere zaten . herkese huzurlu geceleeeer
ne konusuyorlarmiskibence sen iyisini yapiyon loorim kafayi karistirmamak lasimm seninki masalalh rahat geciyo hisetmemen normall
hareketlerini arada hissetiyorum ama boyle hani o duygu varya onu suanda hissetmiyorum...belki cinsiyetini ogrensem ona biseyler almaya baslasam onlara bakip hayal kurup heyecanlanirim
Looriiiiiiii. Nasilsinnnnn?? Ben cinsiyetini gordumm:))))
loorim daah söyle bi 18 haftaya ne gelsiin iyice tekmeleri ne hissedince olurbende hic bisey hisetmedim hic birinde
hayirlisi insallah yasakhayalimm sen nasilsinn napiyosunnn
hosgeldinnnnnn bebisinin cinsiyetini ogrenmissin valla ne guzelll ne mutlu seni ki ogrenebildinn hayirli olsunnn insallahhh
loorim hani benimde tiroid ve prolaktin yüksekti ya endokrinolojiye gitmistim hap ne veriri diye kan almisti sonucu aldim kendiliginden ikiside düzelmis su an bende hic bi sorun gözükmüyo sadece aspirin kullandigim icin biraz demir ekdikligi olmus hapa basladim onun icinnamm emin olmadim ya baska bi doktordan daha termin aldim bide o baksin tiroide ne mayista gidecem onada.. ama korunmayi birakmadim habibtem hazir hissetmiyorun kendimi daaha biraz daha zaman ne gecsin diyorumm:26:bende durumlar böyle simcilikkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?