Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

bakalim bu sefer ne dicek oyle azarlayan biri degil ama ne biliyim bellide olmaz isleri bide ben hic bisey hissetmiyorum ya hamilelik hakkinda millet konusuyomus fln benim icimden gelmiyo ki konusmak cunku sanki yok gibi hissediyorum normal hayatima devam ediyorum kotumu yapiyorum acaba

loorim esinde degisiklik varmi adapte oldumu yosam babalik duygusu gelmedimi daha

dostlar ben çıkıyorum bilgisayarın da şarjı bitmek üzere zaten . herkese huzurlu geceleeeer

ne konusuyorlarmiski bence sen iyisini yapiyon loorim kafayi karistirmamak lasimmseninki masalalh rahat geciyo hisetmemen normall

ne konusuyorlarmiski bence sen iyisini yapiyon loorim kafayi karistirmamak lasimmseninki masalalh rahat geciyo hisetmemen normall

hareketlerini arada hissetiyorum ama boyle hani o duygu varya onu suanda hissetmiyorum... belki cinsiyetini ogrensem ona biseyler almaya baslasam onlara bakip hayal kurup heyecanlanirim

hosgeldinnnnnn bebisinin cinsiyetini ogrenmissin valla ne guzelll ne mutlu seni ki ogrenebildinn hayirli olsunnn insallahhh

hareketlerini arada hissetiyorum ama boyle hani o duygu varya onu suanda hissetmiyorum... belki cinsiyetini ogrensem ona biseyler almaya baslasam onlara bakip hayal kurup heyecanlanirim

loorim daah söyle bi 18 haftaya ne gelsiin iyice tekmeleri ne hissedince olur bende hic bisey hisetmedim hic birinde

hayirlisi insallah yasakhayalimm sen nasilsinn napiyosunnn

loorim hani benimde tiroid ve prolaktin yüksekti ya endokrinolojiye gitmistim hap ne veriri diye kan almisti sonucu aldim kendiliginden ikiside düzelmis su an bende hic bi sorun gözükmüyo sadece aspirin kullandigim icin biraz demir ekdikligi olmus hapa basladim onun icinnamm emin olmadim ya baska bi doktordan daha termin aldim bide o baksin tiroide ne mayista gidecem onada..ama korunmayi birakmadim habibtem hazir hissetmiyorun kendimi daaha biraz daha zaman ne gecsin diyorumm:26:bende durumlar böyle simcilikkk

hosgeldinnnnnn bebisinin cinsiyetini ogrenmissin valla ne guzelll ne mutlu seni ki ogrenebildinn hayirli olsunnn insallahhh

Saol tatlimmmmmm. Ben kesin kiz diyordum ve gercekten cok hissediyordummm. Burada ultrason uzmani bir doktor varmis, hangi yumurtalikta dollendiginden biliyormus cinsiyetini. İyi gidelim dedik. Daha 11 haftalikti. Daha ultrasonu tuttu ben karsida ekranda gordum bagirdimmm aaaa erkek diye:)) cok netti:))

kizz ciddimisin niye daha once soylemiyosunnn ayyy valla cook sevindimm yaa ama bende bu dediyse duzelmistir diye umut ediyorum ama baska doktorada baktir tabiki valla cook sevindimm niye baslasan iyi olmazmi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…