- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #46.301
Esim cok tatlidir maaasallahhhh. Cokda dusuncelidir. Ben hastayken cok uzulur. Ben kiz istiyorum oglan oldugunu duyunca uzulurum diye sevinmedi bile:)) ben srvinince sevindi. Allah ondan razi olsun
benimkide yolda bi pusu flnmi kursamm napsamm
kis loorim bende öyleyim vallahamile olursan karnim büyürse cok utaniyrim yaa normal dogal bisey ama gelde anlatttt
olabilirrrrrsaksi ne yokmuu ya balkondan düserse kafasina allah göstermesinn
Esim cok tatlidir maaasallahhhh. Cokda dusuncelidir. Ben hastayken cok uzulur. Ben kiz istiyorum oglan oldugunu duyunca uzulurum diye sevinmedi bile:)) ben srvinince sevindi. Allah ondan razi olsun
haziranda gidicem ya ne giyinsem ne etsem diye dusunuyorum ama sadece babama karsi boyleyim utaniyorum
balkonun altindan gecmiyoki gecse su ne dokerdim belki akli basina gelirr
Hepsi gecer. Utanacak bisey olmadigini anlamaya calis. Ve bu gunlerinin kiymetini bil. El ustunde tutyotlar:))
haziranda gidicem ya ne giyinsem ne etsem diye dusunuyorum ama sadece babama karsi boyleyim utaniyorum
bizim iki taraflida balkondan bisey düsme ihtimali varrrrsenin pusu isinde zor yattigi tarafa igne koy altinaaa bi cimdik lasim
baska kimseden utanmyiorum miamorem ama babamdan utaniirim 1 kac gun sonra alisirim onadacok dua ediyo dedemizz
bol sey giyin ama senin göbüsünde masalalhi varrr
masallah kocisine canimm Allah mutlulugunuzu daim etsin insallah
bol sey giyin ama senin göbüsünde masalalhi varrr
loorim kis ikinci torun demi senin bebissss
Benim gobusle kimse boy olcusemezzzz. Herkes alti aylik mi diye doruyorrr utaniyorum uc aylik demeye:)))
evet 2. torun yasakhayalimm digerine akillari cikiyo valla hepimizin oyle gece bisey istese bile gidip aliyo babam o kadar seviyoruz bende simdiden diyorum ona ne aldiysaniz ne yaptiysaniz aynilarindan istiyorum diye
miamoremm erkek olursa kemal demistin isimde kararlimisin degistirecenmii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?