Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Esim cok tatlidir maaasallahhhh. Cokda dusuncelidir. Ben hastayken cok uzulur. Ben kiz istiyorum oglan oldugunu duyunca uzulurum diye sevinmedi bile:)) ben srvinince sevindi. Allah ondan razi olsun

masallah kocisine canimm Allah mutlulugunuzu daim etsin insallah

Esim cok tatlidir maaasallahhhh. Cokda dusuncelidir. Ben hastayken cok uzulur. Ben kiz istiyorum oglan oldugunu duyunca uzulurum diye sevinmedi bile:)) ben srvinince sevindi. Allah ondan razi olsun

benimkide düsüncesinden degilde belkim korkusundur biraz daaha dikkat eder hareketlerineeee

loorim kis ikinci torun demi senin bebissss

evet 2. torun yasakhayalimm digerine akillari cikiyo valla hepimizin oyle gece bisey istese bile gidip aliyo babam o kadar seviyoruz bende simdiden diyorum ona ne aldiysaniz ne yaptiysaniz aynilarindan istiyorum diye

evet 2. torun yasakhayalimm digerine akillari cikiyo valla hepimizin oyle gece bisey istese bile gidip aliyo babam o kadar seviyoruz bende simdiden diyorum ona ne aldiysaniz ne yaptiysaniz aynilarindan istiyorum diye

heele bi de seninki oglan olursa bide oglan torun tadina varacaklar ne güzel olurrrtabi alsinlar herseyii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…