- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #46.281
normal loorim bu senin iyi anne olmuyacagin anlamina gelmez ki kiscem her insan bir olmkayabilirrr...bazisi ancak kucagina almadan bi duygu yasayamaz bazisi daah 4 haftalikkken o duyguyu yasamaya basalr bence biraz bu karakterlede allakalii
Annem uzulmeeee. Vakti saati gelince olur. Sen hamilelik cekmedin ondan belki. Az kipirdasin cok hosuna gider. Benden cok esim deliriyor. Biraksam hayatini anlatacak saatlerce:))
o durumda benim karakterim ne oluyo bende merak etttim ben neyim acaba diye
Annem uzulmeeee. Vakti saati gelince olur. Sen hamilelik cekmedin ondan belki. Az kipirdasin cok hosuna gider. Benden cok esim deliriyor. Biraksam hayatini anlatacak saatlerce:))
bende de esimde de sorun var ben anladimm
Hahahahaha. Sen daha cokkk kucuk bir annesinnnnnn. Az zamana ihtiyacinnn varrr:))) cok tatli bir anne olacsksin eminnnn ol
o durumda benim karakterim ne oluyo bende merak etttim ben neyim acaba diye
loorim benim este senin esten sayilir
neka güzelyok kiscem benim esim hic öyle seyler bilem yapmamasti sadece uzaktan seviniyodu hep biseyler alip yedirmek istiyodu sunu alimmi bunu alimmi diye soruyodu baskada bisey yapmiyoduu..bazi insanalr duygualrini daah yogun yasiyo demmekkii
bi bilsen bende ayni karakterdeyim cünkümmmesaal hemen bi bebeki kucagima alip sevememmm kücükkende öyleydimm ya bakarim bazilari hemen alir öper koklar yok ben yapamam yigenlerimede öyleydimmm
Walla bende esimin boyle oldugunu bilmezfim. Adam 41 yildir cocuk ozlemi cekiyormus demek:))) yolda dolmusta olummmmm kuzummm diye seviyor. Dun sinemaya gittik ciktiktan sonra bir saat anlatti korkma cok ses vardi diye:))
Walla bende esimin boyle oldugunu bilmezfim. Adam 41 yildir cocuk ozlemi cekiyormus demek:))) yolda dolmusta olummmmm kuzummm diye seviyor. Dun sinemaya gittik ciktiktan sonra bir saat anlatti korkma cok ses vardi diye:))
bende bi baskasinin bebegini benim kucagima verdiklerinde cook utaniyorummniyee bilmiyorum ama utaniyorum hic bisey yapamiyorum sadece bakisiyoruz ama yigenime deli oluyorumm manyak gibi seviyoruz birbirimizi
aqyy miamoremmm hic gulecegim yoktu yaaaaa
neka güzelyok kiscem benim esim hic öyle seyler bilem yapmamasti sadece uzaktan seviniyodu hep biseyler alip yedirmek istiyodu sunu alimmi bunu alimmi diye soruyodu baskada bisey yapmiyoduu..bazi insanalr duygualrini daah yogun yasiyo demmekkii
aqyy miamoremmm hic gulecegim yoktu yaaaaa
doru bende utaniyorim loorim benim ne sanarlar diye galiba oluyo bu duyguu
loorim bak görüyonmu simcik kalkim bu herifi gitlaklasammi diye düüsndüm bi an karsimda oturuyo zatennn
aynen oyleee yaaaya inanamiyorum biz ne kadar benziyoruz yaaa soktayimm
ben babamin yanina nasil cocukla gidicem diye dusunuyorum kara kara utaniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?