Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

normal loorim bu senin iyi anne olmuyacagin anlamina gelmez ki kiscem her insan bir olmkayabilirrr...bazisi ancak kucagina almadan bi duygu yasayamaz bazisi daah 4 haftalikkken o duyguyu yasamaya basalr bence biraz bu karakterlede allakalii

o durumda benim karakterim ne oluyo bende merak etttim ben neyim acaba diye

Annem uzulmeeee. Vakti saati gelince olur. Sen hamilelik cekmedin ondan belki. Az kipirdasin cok hosuna gider. Benden cok esim deliriyor. Biraksam hayatini anlatacak saatlerce:))

neka güzel yok kiscem benim esim hic öyle seyler bilem yapmamasti sadece uzaktan seviniyodu hep biseyler alip yedirmek istiyodu sunu alimmi bunu alimmi diye soruyodu baskada bisey yapmiyoduu..bazi insanalr duygualrini daah yogun yasiyo demmekkii

o durumda benim karakterim ne oluyo bende merak etttim ben neyim acaba diye

bi bilsen bende ayni karakterdeyim cünkümmmesaal hemen bi bebeki kucagima alip sevememmmkücükkende öyleydimm yabakarim bazilari hemen alir öper koklar yok ben yapamam yigenlerimede öyleydimmm

Walla bende esimin boyle oldugunu bilmezfim. Adam 41 yildir cocuk ozlemi cekiyormus demek:))) yolda dolmusta olummmmm kuzummm diye seviyor. Dun sinemaya gittik ciktiktan sonra bir saat anlatti korkma cok ses vardi diye:))

bi bilsen bende ayni karakterdeyim cünkümmmesaal hemen bi bebeki kucagima alip sevememmmkücükkende öyleydimm yabakarim bazilari hemen alir öper koklar yok ben yapamam yigenlerimede öyleydimmm

bende bi baskasinin bebegini benim kucagima verdiklerinde cook utaniyorumm niyee bilmiyorum ama utaniyorum hic bisey yapamiyorum sadece bakisiyoruz ama yigenime deli oluyorumm manyak gibi seviyoruz birbirimizi

Walla bende esimin boyle oldugunu bilmezfim. Adam 41 yildir cocuk ozlemi cekiyormus demek:))) yolda dolmusta olummmmm kuzummm diye seviyor. Dun sinemaya gittik ciktiktan sonra bir saat anlatti korkma cok ses vardi diye:))

aqyy miamoremmm hic gulecegim yoktu yaaaaa

cok duygulu adamm burcusu ne

bende bi baskasinin bebegini benim kucagima verdiklerinde cook utaniyorumm niyee bilmiyorum ama utaniyorum hic bisey yapamiyorum sadece bakisiyoruz ama yigenime deli oluyorumm manyak gibi seviyoruz birbirimizi

doru bende utaniyorim loorim benim ne sanarlar diye galiba oluyo bu duyguu

aqyy miamoremmm hic gulecegim yoktu yaaaaa

Esim cok tatlidir maaasallahhhh. Cokda dusuncelidir. Ben hastayken cok uzulur. Ben kiz istiyorum oglan oldugunu duyunca uzulurum diye sevinmedi bile:)) ben srvinince sevindi. Allah ondan razi olsun

aynen oyleee yaaa ya inanamiyorum biz ne kadar benziyoruz yaaa soktayimm

ben babamin yanina nasil cocukla gidicem diye dusunuyorum kara kara utaniyorum

kis loorim bende öyleyim valla hamile olursan karnim büyürse cok utaniyrim yaanormal dogal bisey ama gelde anlatttt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…