Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Tatlimmm bende o yuzden bu doktora gittim. Normal kadin dogumcular sadece ultrasona bakiyor soyluyor, bu kadin cinsiyet konusunda uzman

burdada ögrenirdin ama gec ögrenirdinnsadece cinsiyet söylemeden yawrum kuzum nasilsin annen yer seni ne derdinn

miamorem bebk insana neler yaptiriyo sen smiel bilem yapmiyodun avatarin cok tatli yaaaa

bardak icinde emzikli erkek bebekk

Facebook tan kuzenimden caldim:))) yeni dogum yaptii. Bu yil erkek yiliii daha hic kiza rast gelmedimmm:))

annemlerde oyle diyo bu yil erkek yili diye kim hamileyse erkek annemle konusuyorum diyo felanci hamileymis erkek filanci hamile erkek

ben delirdim o zaman kiz bende niye bisey yokk benim yavrum mahrum kaliyo valla ama icimden de gelmiyoki

normal loorim bu senin iyi anne olmuyacagin anlamina gelmez ki kiscem her insan bir olmkayabilirrr...bazisi ancak kucagina almadan bi duygu yasayamaz bazisi daah 4 haftalikkken o duyguyu yasamaya basalr bence biraz bu karakterlede allakalii

ben delirdim o zaman kiz bende niye bisey yokk benim yavrum mahrum kaliyo valla ama icimden de gelmiyoki

Annem uzulmeeee. Vakti saati gelince olur. Sen hamilelik cekmedin ondan belki. Az kipirdasin cok hosuna gider. Benden cok esim deliriyor. Biraksam hayatini anlatacak saatlerce:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…