- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #46.261
saolll kızçemm çokkk tatlı dimiii
Tatlimmm bende o yuzden bu doktora gittim. Normal kadin dogumcular sadece ultrasona bakiyor soyluyor, bu kadin cinsiyet konusunda uzman
Tatlimmm bende o yuzden bu doktora gittim. Normal kadin dogumcular sadece ultrasona bakiyor soyluyor, bu kadin cinsiyet konusunda uzman
burdada ögrenirdin ama gec ögrenirdinnsadece cinsiyet söylemeden yawrum kuzum nasilsin annen yer seni ne derdinn
ben hic bi sifat kullanamiyorum
hosgeldin kutukutupensemm coook tatli hemde
kis loorim sende baana benziyosun he bende senin gibiydim
burdada ögrenirdin ama gec ögrenirdinnsadece cinsiyet söylemeden yawrum kuzum nasilsin annen yer seni ne derdinn
hoşbulduk loorim nasılsın
biz zaten ruh ikiziyizz ya unuttun mu
Nelerr diyorummm. Annem sok geciriyorrr. Ayyyy bu anne olmus benimsemis diyorrr:))) ayyy o ultrasondan sonra icim titriyorrr:))))
Nelerr diyorummm. Annem sok geciriyorrr. Ayyyy bu anne olmus benimsemis diyorrr:))) ayyy o ultrasondan sonra icim titriyorrr:))))
miamorem bebk insana neler yaptiriyo sen smiel bilem yapmiyodun avatarin cok tatli yaaaa
bardak icinde emzikli erkek bebekk
Facebook tan kuzenimden caldim:))) yeni dogum yaptii. Bu yil erkek yiliii daha hic kiza rast gelmedimmm:))
Facebook tan kuzenimden caldim:))) yeni dogum yaptii. Bu yil erkek yiliii daha hic kiza rast gelmedimmm:))
Iyiyiz cok sukur kutukutumm sen nasilsinnn
yalniz amcamin kizinin kizi olduu
ben delirdim o zaman kiz bende niye bisey yokk benim yavrum mahrum kaliyo valla ama icimden de gelmiyoki
ben delirdim o zaman kiz bende niye bisey yokk benim yavrum mahrum kaliyo valla ama icimden de gelmiyoki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?