- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #46.321
Benim gobusle kimse boy olcusemezzzz. Herkes alti aylik mi diye doruyorrr utaniyorum uc aylik demeye:)))
heele bi de seninki oglan olursa bide oglan torun tadina varacaklar ne güzel olurrrtabi alsinlar herseyii
niye hic foto koymuyosun bakiyimmm
hayirlisi yasakhayalim annem kaba esyalarini sen al giysilerini ben alirim diyo burada yok zaten trdeki gibi
Nefret efiyorummm kendimdennnn. Alisamadim daha
Kizlar cikmam gerek cokkk opuyorummmm
Kizlar cikmam gerek cokkk opuyorummmm
iyi gecelerr kiscemmmbizde cikariz birazdann
yasakhayalim bizde cikalim mi benim kinin eli kulagindadir gidiyim yemekleri isitiyim bulasik vardi yikiyim sonra laf ediyo kocakari gibi
cikalim loorim benimde bacaklarim agridi bi hareket ne edimm
allaah emanet olun kiscemm kendine iyi bak garpuzuma iyi bakkiyi oldu baya konustuk öslemistimmm
loorim gel arkaama ucalimm beraberrrrrr
selam habıbtelerım nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz ben turkıyedeyımmmmmm esasoglanın dugunu oldu bu aradaaaaa...yasakhayalımmmmmm neredesınnnn loooorrrııııımmmmmmm dedıkodularrr daha sonra onternete pek gıremıyırummmmmm ,
bır kızım olacak kesınlestıııı masallah cok ıyı herseyımızıyı gıdıyor darısı buradakı herkeseeeeeeeeeeeee varmı ıyı haberlerrrrrrrrrr sızlerı cok optum kendınıze ıyı bakınnnnnnn kızımla sızlerı cok opuyoruzzzzzzzzzzzzz
ilhanazz canımcım dün adet olmadım sabah test yaptım negtif
mevsimselde olabilir bi cok arkadaşımızın öyle oldu çünkü ....
sen nerdesin kiscemmmmm göremeden yatiyom amaöslemistim halbuki gündüzde gelemedim gezdim birazz is ne yaptimmm yarin görüsürüz insallahh hoscakall moremmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?