- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #46.361
Nefret efiyorummm kendimdennnn. Alisamadim daha
gonzales bende dün hastalanmadım ama sabah test yaptım negatif ya değer düşük idrarda çıkmadı yada mevsimsel gecikme hakkımızda hayırlısı.....
sen neden test yapmadın canımcım
bilmiyorum canım olsa çıkardı herhalde dimi testte :18:
günaydın
gonzalesten haber yok dimi kırmızılar geldimi onda acaba...
aynen öyle aslında bende diyorum bugünde olmazsam acaba kan testi yaptırsam mı diyorum idrarada çıkmayabiliyo ama hani geç döllenme olmuştur yumurtlama günümde tuttuysa zaten daha sabim 2 haftalık o zamanda idrarda çıkmaz diye düşündüm bide benim adetim pek şaşmaz ne bilem umut işte :18::18::18pazartesi yaptım ya negatifti. varsa da biraz daha beklesin diye yine çıkmazsa üzülmek istemiyorum test moralimi sıfırlıyor.
bu akşam yaparım akşama kadar olmazsam eğer
günaydın ipekimmmmmmmmmmmm
pazartesi yaptım ya negatifti. varsa da biraz daha beklesin diye yine çıkmazsa üzülmek istemiyorum test moralimi sıfırlıyor.
Günaydın canlarım sanırım bugün abdest alacağım fırsat bulursam bu akşam olmadı yarın akşam ababy için okurum... eğer buryuk da eksik kalan varsa ona da okuyabilirim ???
bu arada günaydın canlarım derdime daldım sizleri unuttum çok ayıp bana
sizleri seviyorummmmmm
canım gonzales geldi oda olmamış ama testte yapmamış....yok kuşum bende geçmişe kadar gittimmm baktım ama yazmamışş inş.. gelmemiştirr de müjdeyi verir
Günaydın canlarım sanırım bugün abdest alacağım fırsat bulursam bu akşam olmadı yarın akşam ababy için okurum... eğer buryuk da eksik kalan varsa ona da okuyabilirim ???
aynen öyle aslında bende diyorum bugünde olmazsam acaba kan testi yaptırsam mı diyorum idrarada çıkmayabiliyo ama hani geç döllenme olmuştur yumurtlama günümde tuttuysa zaten daha sabim 2 haftalık o zamanda idrarda çıkmaz diye düşündüm bide benim adetim pek şaşmaz ne bilem umut işte :18::18::18lursamda üzülmem ama nasipte yokmuş der geçeriz...
nazzımmmmm canımcım geçmişe daldın gene
aynen öyle aslında bende diyorum bugünde olmazsam acaba kan testi yaptırsam mı diyorum idrarada çıkmayabiliyo ama hani geç döllenme olmuştur yumurtlama günümde tuttuysa zaten daha sabim 2 haftalık o zamanda idrarda çıkmaz diye düşündüm bide benim adetim pek şaşmaz ne bilem umut işte :18::18::18lursamda üzülmem ama nasipte yokmuş der geçeriz...
o da zor tabi haklısın canım .. bu arada 3. sıradakimiydi o listede ?
yok kuşum bende geçmişe kadar gittimmm baktım ama yazmamışş inş.. gelmemiştirr de müjdeyi verir
Günaydın ;
ben dün hastalanmadım ama testte yapmadım :44:
herkese günaydınnn
iyiyim canım kırmızı dün gelmedi böle telaş iştenasılsın canım ??
o da zor tabi haklısın canım .. bu arada 3. sıradakimiydi o listede ?
günayydınnn zuhalim kalbşn ne kadar teniz bende şimdi buryuka kalanları sayıordun seninn dualarıda okucaktı o ama okuyablrsen ababyme ve buryukuma okurmısn anımmm 2+2Allah razı olsunnnn canımmmm
pazartesi yaptım ya negatifti. varsa da biraz daha beklesin diye yine çıkmazsa üzülmek istemiyorum test moralimi sıfırlıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?