Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

gonzales bende dün hastalanmadım ama sabah test yaptım negatif ya değer düşük idrarda çıkmadı yada mevsimsel gecikme hakkımızda hayırlısı.....
sen neden test yapmadın canımcım

pazartesi yaptım ya negatifti. varsa da biraz daha beklesin diye yine çıkmazsa üzülmek istemiyorum test moralimi sıfırlıyor.
bu akşam yaparım akşama kadar olmazsam eğer

pazartesi yaptım ya negatifti. varsa da biraz daha beklesin diye yine çıkmazsa üzülmek istemiyorum test moralimi sıfırlıyor.
aynen öyle aslında bende diyorum bugünde olmazsam acaba kan testi yaptırsam mı diyorum idrarada çıkmayabiliyo ama hani geç döllenme olmuştur yumurtlama günümde tuttuysa zaten daha sabim 2 haftalık o zamanda idrarda çıkmaz diye düşündüm bide benim adetim pek şaşmaz ne bilem umut işte :18::18::18lursamda üzülmem ama nasipte yokmuş der geçeriz...

Günaydın canlarım sanırım bugün abdest alacağım fırsat bulursam bu akşam olmadı yarın akşam ababy için okurum... eğer buryuk da eksik kalan varsa ona da okuyabilirim ???

günayydınnn zuhalim kalbşn ne kadar teniz bende şimdi buryuka kalanları sayıordun seninn dualarıda okucaktı o ama okuyablrsen ababyme ve buryukuma okurmısn anımmm 2+2 Allah razı olsunnnn canımmmm

bravo sana metin kızçe üzülme tabi nasip kısmet

aynen canım varsa zaten küçük akşama kadar olmazsam test yaparım haftasonuna kadar olmazsam da kan testine giderim
aslında çok tez canlıyımdır ama dayanmak istiyorum

o da zor tabi haklısın canım .. bu arada 3. sıradakimiydi o listede ?

evet 3. sıra
hakkımızda hayırlısı canım

günayydınnn zuhalim kalbşn ne kadar teniz bende şimdi buryuka kalanları sayıordun seninn dualarıda okucaktı o ama okuyablrsen ababyme ve buryukuma okurmısn anımmm 2+2 Allah razı olsunnnn canımmmm

tamam canım buryuk 2 tane eksik okusun.. ben buryuka da ababy de 2 tane okurum okur okumaz yazarım canım...

sende haklısn canımm bu ay mevsim geçisnden tüm kızçelrde geçikme olduuu inş. sizi bebişlerden dirrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…