- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #46.381
canımmm bizde seni konuşuodukk kuşum yapsanaa
aynen öyle aslında bende diyorum bugünde olmazsam acaba kan testi yaptırsam mı diyorum idrarada çıkmayabiliyo ama hani geç döllenme olmuştur yumurtlama günümde tuttuysa zaten daha sabim 2 haftalık o zamanda idrarda çıkmaz diye düşündüm bide benim adetim pek şaşmaz ne bilem umut işte :18::18::18lursamda üzülmem ama nasipte yokmuş der geçeriz...
tamam canım buryuk 2 tane eksik okusun.. ben buryuka da ababy de 2 tane okurum okur okumaz yazarım canım...
günaydın canımmmmmm
günaydın kızlar varmı dünden beri yeni haberlergünayyyydııınnnnnnnnnnnnn gözümün nuru canımm melekimmmmmmmmmm
:26:yok bekleyeceğim canım
geçen ay kötü oldum kırmızı gelecekse gelsin yoksa akşama ancak
kızlar adetiniz geçtiyse bi kaç gün ve hala idrar da herhangi birşey çıkmadıysa,,tekrar tekrar idrar testi yapıp moralinizi bozmayın bi iki gün bekleyin veya hemen kan testi yaptırın en iyisi o...... hamilelik yok ve hala regl gelmezse de hormon testleri yaptırın,,bu ay mevsim ve psikolojik galiba biraz bende de aynı durum oldu normalde bir gün bile sekmemesine rağmen ama ben hastanede aldım soluğu kafam rahatladı1 tane söktürücü aldım regl oldum.......
kızlar adetiniz geçtiyse bi kaç gün ve hala idrar da herhangi birşey çıkmadıysa,,tekrar tekrar idrar testi yapıp moralinizi bozmayın bi iki gün bekleyin veya hemen kan testi yaptırın en iyisi o...... hamilelik yok ve hala regl gelmezse de hormon testleri yaptırın,,bu ay mevsim ve psikolojik galiba biraz bende de aynı durum oldu normalde bir gün bile sekmemesine rağmen ama ben hastanede aldım soluğu kafam rahatladı1 tane söktürücü aldım regl oldum.......
güünnayydınnnnnnn cankuşummmm canımm ipemmmmmmmmmm
iyiyim canım kırmızı dün gelmedi böle telaş işte
sen nasılsın
tamam canım buryuk 2 tane eksik okusun.. ben buryuka da ababy de 2 tane okurum okur okumaz yazarım canım...
günaydın kızlar varmı dünden beri yeni haberler
kan testi kesin çözüm ama biraz beklemek istiyorum
sonra artık yapıcaz test falan filan beklemek zor ama en güzel yolu
günaydın kızlar varmı dünden beri yeni haberler
Canim benim gecikmesi illa sorun oldugu anlama gelmiyorr... Benim hamile kalmadan once 17 gun gecikmisti. Herkes prova yapiyor rahmin demisti gulup gecmistim. Kismett
günaydın canııımm
ağzına sağlık kızçem beya, nabersin
bunu bende duydum miamoremm,,dediğim benim daha önce yaşadığım kürtaj ile ilgiliydi evhamım,,yoksa bu çok normal bi durum gecikmesi vs.. gecikmesinin rahimin kendini hamileliğe hazırlaması demek olduğunu bende çok duydum.. eğer bu durum doğruysa önümüzdeki ay çok kısçe hamile kalacak gibi bu ay herkes gecikti
çoook iyiyim ipeğim sen nasılsınn canımm ?
bunu bende duydum miamoremm,,dediğim benim daha önce yaşadığım kürtaj ile ilgiliydi evhamım,,yoksa bu çok normal bi durum gecikmesi vs.. gecikmesinin rahimin kendini hamileliğe hazırlaması demek olduğunu bende çok duydum.. eğer bu durum doğruysa önümüzdeki ay çok kısçe hamile kalacak gibi bu ay herkes gecikti
çoook iyiyim ipeğim sen nasılsınn canımm ?
zuhalim o zaman testte çıkmadığına göre benim sadece mevsimeel gecikme boşa umutlanmayayımkızlar adetiniz geçtiyse bi kaç gün ve hala idrar da herhangi birşey çıkmadıysa,,tekrar tekrar idrar testi yapıp moralinizi bozmayın bi iki gün bekleyin veya hemen kan testi yaptırın en iyisi o...bu arada yumurtlama gününde tuttuysa gebelik adetin günü geçince idrar da çıkar tecrübeyle sabittir...sadece geç döllenmede değişir durum. hamilelik yok ve hala regl gelmezse de hormon testleri yaptırın,,bu ay mevsim ve psikolojik galiba biraz bende de aynı durum oldu normalde bir gün bile sekmemesine rağmen ama ben hastanede aldım soluğu kafam rahatladı1 tane söktürücü aldım regl oldum.......
yaww nolsun kızçem çalışyruz işte bi de kusa başladm artk çok telaşlıyım .. senin iyi olmana sevindim ama güzel zuhalim :13::13::13:
Aynen bende çalışıyorum her zamanki gibi değişen birşey yok o konuda.. malum emeklilik zor,, 30 yıl böyle gideceksenin ne kursu aöf için mi? ben iyiyim valla şükür gezip tozuyorum birde evle uğraşıyorum bi bitse şu evin telaşı artıkk... aaa birde 3 gün sonra eşimin doğum günü hala kararsızım ne yapsam diye hediye işi tamam da evde mi olsak dışarı mı çıksak herkesi mi toplasam sorular sorularrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?