Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

hayırlısıı kuşummm inş... bebiş vardırr

[table="width: 600, class: Grid, align: Left"]
[tr]
[td]
Dua Sahipleri​
[/td]
[td]
41 Meryem
[/td]
[td]
Sonuc
[/td][td]
Durum
[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Pureıpek [/td]

[td]
2
[/td]
[td]okudu [/td][td] okundu [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Ilhanazz[/td]

[td]
2
[/td]
[td] okudu [/td][td] okundu [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Yasakhayal[/td]

[td]
2
[/td]
[td] okudu [/td][td] okundu [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Melek81 [/td]
[td]
2
[/td][td] [/td][td] okundu [/td]
[/tr][tr]
[td] Zikzak [/td]

[td]
2
[/td]
[td] [/td][td] okundu [/td]
[/tr][tr]
[td] EdAaaAaaAA [/td]
[td]
2
[/td]
[td] okudu [/td]
[td] okundu [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Zeynepnur [/td]

[td]
2
[/td]
[td] okudu [/td]
[td] okundu [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Hancek [/td]

[td]
2
[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Canomm [/td]
[td]
2
[/td]

[/tr][tr]
[td] Mersah 22 [/td]

[td]
2
[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Buyruk [/td]

[td]
2
[/td]
[/tr]

[tr]
[td] Ababy [/td]

[td]
5
[/td]
[td] [/td][td] okunuyor [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Zuhalzerrin [/td]

[td]
2
[/td]
[td] [/td][td] p.tesi başlanıcak ..[/td]
[/tr]

[tr]
[td] Karamel [/td]

[td]
2
[/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] monarossa [/td]

[td]
2
[/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr] [tr]
[td] basa86[/td]

[td]
[/td]
[td]*** [/td][td] [/td]
[/tr]

[tr]
[td] kutuktupense [/td]

[td]
2
[/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[/tr] [tr]
[td] duygudeni [/td]

[td]
2
[/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] ayynuuurr [/td]

[td]
2
[/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] civcivciv [/td]

[td]
2
[/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]

[tr]
[td] Nuarin [/td]

[td]
[/td]
[td] ***[/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] hopefor [/td]

[td]
[/td]
[td]***[/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] miamore [/td]

[td]
[/td]
[td] *** [/td][td] [/td]
[/tr] [tr]
[td] melek1984 [/td]

[td]
[/td]
[td] *** [/td][td] [/td]
[/tr] [tr]
[td] Toplam [/td]

[td]
41
[/td]
[td]
[/td][td] [/td]
[/tr]
[/table]

canlar düşündük taşındıkk sadece 41 meryem okumaya karar verdik .. şimdilik listemiz bu okuyamam diyen arkadaşlarmız varsa seve seve kabul ederiz... nekadar çabcuk olursan okadar hızlı sıra atlar ve katılar herkese okumuş oluruzz.....

benim anladığım dildenn

şimdi ben sabah kalktım abdestimi aldımmm niyetlendimmm 21 kere "estağfirullah el azim ellezi lâ ilahe illâ hüvel hayyul kayyum ve etubü ileyh" dedim

ardından 2 kere meryem suresini okuduktan sonraa
abdesliyken "Ya Rabbi niyet ettim senin rızan için tilavet secdesi yapmaya" dedim .
sonra Allahu ekber diyerek secdeme gittim..
başka bişey yapmadan secdede ,
3 kere "Subhane rabbıyel'A'la" dedimm....
sonra..
Allahu ekber diiyerek ayağa kalktım....
dua okurmuş gibi elleriimi açtımm
ve
Bakara suresinin 285.âyetindeki "Semi'na ve ata'na ğufrâneke Rabbenâ ve ileykel masîr" dedim ...
ve ilk MERYEM SÜREmin tivavet secdesini yapmış oldum..
bundan sonra aynında 1 tane daha yapcamm ....
bitcekkk.....

Tilavet açıklama:

Tilavet secdesi yapmak için abdestli olunulur ve de kıbleye yönelinir.
Daha sonra niyet edilir (Ya Rabbi niyet ettim senin rızan için tilavet secdesi yapmaya).
Niyetten sonra "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek direk olarak secdeye gidilir (Eller havaya kaldırılmaz ruku yapılmaz veya ayakta başba bir şey okunmaz).
Secdede en az 3 kerre "Subhane rabbıyel'A'la" denilir.
Bir secde yapıldıktan sonra yine "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek ayağa kalkılır.
Dua gibi eller kaldırılarak; Bakara Sûresinin 285. âyetindeki "Semi'na ve ata'na ğufrâneke Rabbenâ ve ileykel masîr" ayeti celilesi okunarak eller yüze sürülür.
Bu şekilde tilavet secdesi yapılmış olunur.

Allah kabul etsin inşallahhh

Son düzenleme:
kızlar adetiniz geçtiyse bi kaç gün ve hala idrar da herhangi birşey çıkmadıysa,,tekrar tekrar idrar testi yapıp moralinizi bozmayın bi iki gün bekleyin veya hemen kan testi yaptırın en iyisi o...bu arada yumurtlama gününde tuttuysa gebelik adetin günü geçince idrar da çıkar tecrübeyle sabittir...sadece geç döllenmede değişir durum. hamilelik yok ve hala regl gelmezse de hormon testleri yaptırın,,bu ay mevsim ve psikolojik galiba biraz bende de aynı durum oldu normalde bir gün bile sekmemesine rağmen ama ben hastanede aldım soluğu kafam rahatladı 1 tane söktürücü aldım regl oldum.......

Son düzenleme:

kan testi kesin çözüm ama biraz beklemek istiyorum
sonra artık yapıcaz test falan filan beklemek zor ama en güzel yolu

Canim benim gecikmesi illa sorun oldugu anlama gelmiyorr... Benim hamile kalmadan once 17 gun gecikmisti. Herkes prova yapiyor rahmin demisti gulup gecmistim. Kismett

güünnayydınnnnnnn cankuşummmm canımm ipemmmmmmmmmm

günaydın canııımm

iyiyim canım kırmızı dün gelmedi böle telaş işte
sen nasılsın

hayırlısı olsun yaa heyecanlanmayın sakın bekle bakalım nolcak .. ben de iyi diyelm çok yoğunum kafam yoruldu iyice aöf sınavlar yaklaştı .. işyerinde ayrı bi terane böle işte ..benm bat da bu arada tahmini tabi 26-28 nisan gbi bişey daha bi haftadan fazla varmış ??

tamam canım buryuk 2 tane eksik okusun.. ben buryuka da ababy de 2 tane okurum okur okumaz yazarım canım...

ağzına sağlık kızçem beya, nabersin

günaydın kızlar varmı dünden beri yeni haberler

günaydın melekim

kan testi kesin çözüm ama biraz beklemek istiyorum
sonra artık yapıcaz test falan filan beklemek zor ama en güzel yolu

bekleyebileceksen en güzeli tatlım ben kürtaj sonrası biraz evhamlı biri oldum,,normalde adetlerim düzenli olur.. bu ay gecikince hemen gittim... ama rahatladım... sen bekle o zaman tatlım,,inşallah bebiş vardır inşallah

Canim benim gecikmesi illa sorun oldugu anlama gelmiyorr... Benim hamile kalmadan once 17 gun gecikmisti. Herkes prova yapiyor rahmin demisti gulup gecmistim. Kismett

bunu bende duydum miamoremm,,dediğim benim daha önce yaşadığım kürtaj ile ilgiliydi evhamım,,yoksa bu çok normal bi durum gecikmesi vs.. gecikmesinin rahimin kendini hamileliğe hazırlaması demek olduğunu bende çok duydum.. eğer bu durum doğruysa önümüzdeki ay çok kısçe hamile kalacak gibi bu ay herkes gecikti

günaydın canııımm

ağzına sağlık kızçem beya, nabersin

çoook iyiyim ipeğim sen nasılsınn canımm ?

ayy inşallahhh zuhalimm inşallahhhh

yaww nolsun kızçem çalışyruz işte bi de kusa başladm artk çok telaşlıyım .. senin iyi olmana sevindim ama güzel zuhalim :13::13::13:

zuhalim o zaman testte çıkmadığına göre benim sadece mevsimeel gecikme boşa umutlanmayayım

yaww nolsun kızçem çalışyruz işte bi de kusa başladm artk çok telaşlıyım .. senin iyi olmana sevindim ama güzel zuhalim :13::13::13:

Aynen bende çalışıyorum her zamanki gibi değişen birşey yok o konuda.. malum emeklilik zor,, 30 yıl böyle gidecek senin ne kursu aöf için mi? ben iyiyim valla şükür gezip tozuyorum birde evle uğraşıyorum bi bitse şu evin telaşı artıkk... aaa birde 3 gün sonra eşimin doğum günü hala kararsızım ne yapsam diye hediye işi tamam da evde mi olsak dışarı mı çıksak herkesi mi toplasam sorular sorularrrrr

Son düzenleme:

bende yıl dönümü hediyesi dünüorummm zuhalimmm erkeğe hediye zor yaaa seçenek çok azzz :44::44::44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…