- 22 Haziran 2010
- 2.901
- 106
- 363
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #46.401
zuhalim o zaman testte çıkmadığına göre benim sadece mevsimeel gecikme boşa umutlanmayayım
hade bakem hayırlısı o zamano iş belli olmaz kısçem ben burada geç döllenme olan da çok okudum adetinden 8-9 gün sonra kan testinde idrar testinde pozitif olanları... tabi ben genel olanı söyledim yani geç döllenme durumu yoksa adet geçince çıkıyor testte... sen bekle sonra kan testi
bende yıl dönümü hediyesi dünüorummm zuhalimmm erkeğe hediye zor yaaa seçenek çok azzz :44::44::44::44::44:
Gunaydin kizlarrr
günaydin kizlar,
napiorsunuz?
a.s moremmmmmmmmmmmmmmmcankuşlarımmm benn çıkıorummmmmm saçımı başımı derleyip toplayımm anneme gidorum gecee geç gelirmmmm
kendinize ii bakınnn bidenelerimmm
yasakıma selam söleyinnnn
kot gömlek aldım ben birde koyu hardal rengi pantolon..... şaşırmaz çünkü almayı isteyip ertelediği şeylernapim işine yarasın istedim bendee.......... ama kutlama yapayım diyorum çünkü o doğum günümde bütün evi mumlarla doldurmuştu saat tam on iki de hediyeler,pasta filan çok şaşırmıştım... fazla romantikti,doğum günü akşamında da yemeğe çıkmıştık..malum ikizim var onun eşi ile beraber birşeyler hazırlamışlar masayı filan ayarlamışlar...yemek bitti geldik evde milleti toplamışlar bi pasta merasimi de orada oldu...şimdi birşey yapmazsam belli etmesede bozulur. pazara geliyor ikimizde evdeyiz milleti eve toplama durumu yok gece 12 de hediye versem ertesi gün yemeğe gitsek çok mu basit olur:18: senin planın var mı evlilik yıldönümü olunca erkekten beklenir genelde ama hediyeye karar ver bari
a.s moremmmmmmmmmmmmmmm
morem gittinmi yaw yetisemedimmmm offfff
günaydin kizlar,
napiorsunuz?
Gunaydin kizlarrr
günaydin kizlar,
napiorsunuz?
kiscelerim hosgeldiniz sizede günaydinlarrrr
Basammmm hoşgeldin iyiyz sen nasılsın? keyifleri yerindedir umarım :13:
Aynen bende çalışıyorum her zamanki gibi değişen birşey yok o konuda.. malum emeklilik zor,, 30 yıl böyle gideceksenin ne kursu aöf için mi? ben iyiyim valla şükür gezip tozuyorum birde evle uğraşıyorum bi bitse şu evin telaşı artıkk... aaa birde 3 gün sonra eşimin doğum günü hala kararsızım ne yapsam diye hediye işi tamam da evde mi olsak dışarı mı çıksak herkesi mi toplasam sorular sorularrrrr
kot gömlek aldım ben birde koyu hardal rengi pantolon..... şaşırmaz çünkü almayı isteyip ertelediği şeylernapim işine yarasın istedim bendee.......... ama kutlama yapayım diyorum çünkü o doğum günümde bütün evi mumlarla doldurmuştu saat tam on iki de hediyeler,pasta filan çok şaşırmıştım... fazla romantikti,doğum günü akşamında da yemeğe çıkmıştık..malum ikizim var onun eşi ile beraber birşeyler hazırlamışlar masayı filan ayarlamışlar...yemek bitti geldik evde milleti toplamışlar bi pasta merasimi de orada oldu...şimdi birşey yapmazsam belli etmesede bozulur. pazara geliyor ikimizde evdeyiz milleti eve toplama durumu yok gece 12 de hediye versem ertesi gün yemeğe gitsek çok mu basit olur:18: senin planın var mı evlilik yıldönümü olunca erkekten beklenir genelde ama hediyeye karar ver bari
anaaa
yasakımmm ne kadar erkendcisinnn
biri beni cimdiklesin moreee
kızçeleirmmm hoşş geldinizz beaaa şaşkınlığımdan sizeee bile hoş geldinizz günaydınnn diemedimmm
slm kızlar.herkese günaydııııııııııııııııın
Gunaydin yasakimmmmmmm canim benim,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?