Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

zuhalim o zaman testte çıkmadığına göre benim sadece mevsimeel gecikme boşa umutlanmayayım

o iş belli olmaz kısçem ben burada geç döllenme olan da çok okudum adetinden 8-9 gün sonra kan testinde idrar testinde pozitif olanları... tabi ben genel olanı söyledim yani geç döllenme durumu yoksa adet geçince çıkıyor testte... sen bekle sonra kan testi

bende yıl dönümü hediyesi dünüorummm zuhalimmm erkeğe hediye zor yaaa seçenek çok azzz :44::44::44::44::44:

kot gömlek aldım ben birde koyu hardal rengi pantolon..... şaşırmaz çünkü almayı isteyip ertelediği şeyler napim işine yarasın istedim bendee.......... ama kutlama yapayım diyorum çünkü o doğum günümde bütün evi mumlarla doldurmuştu saat tam on iki de hediyeler,pasta filan çok şaşırmıştım... fazla romantikti,doğum günü akşamında da yemeğe çıkmıştık..malum ikizim var onun eşi ile beraber birşeyler hazırlamışlar masayı filan ayarlamışlar...yemek bitti geldik evde milleti toplamışlar bi pasta merasimi de orada oldu...şimdi birşey yapmazsam belli etmesede bozulur. pazara geliyor ikimizde evdeyiz milleti eve toplama durumu yok gece 12 de hediye versem ertesi gün yemeğe gitsek çok mu basit olur:18: senin planın var mı evlilik yıldönümü olunca erkekten beklenir genelde ama hediyeye karar ver bari

cankuşlarımmm benn çıkıorummmmmm saçımı başımı derleyip toplayımm anneme gidorum gecee geç gelirmmmm
kendinize ii bakınnn bidenelerimmm

yasakıma selam söleyinnnn

cankuşlarımmm benn çıkıorummmmmm saçımı başımı derleyip toplayımm anneme gidorum gecee geç gelirmmmm
kendinize ii bakınnn bidenelerimmm

yasakıma selam söleyinnnn
a.s moremmmmmmmmmmmmmmm
morem gittinmi yaw yetisemedimmmm offfff

canımm benim kocişimin doğum günü ocaktı şubatte sevgiler günü mayısda ta evlikik yani doğum günü ve sevgilelr gününde 2 hedye şansım bitti ben pantalon gömlek kazak 3 lüdünü sevgiler günde aldımmm koö saati doğum günüde şimdi kararsımızz aklamada bişey gelmiooo dışarı cıkarız biz malum ilk yıl nasıl olsa diğer yıllar evde geçer bu yılı dışarda geçirizzz aslında iş yerine göndermeyi düşünüorummm hediyesinii şu meyve sepetlerii içindee yada ikisi ayrı ayrı gitsinnn aklımda var bi kaç bişeyy ama bakalımm yeni fikirlere açığımmm

aöf cnm evet yaa benm de önümüzdeki ay d günü ama tam sınavımdan önceye gelio haftaiçi hem de bişeyler yapmayı dşünüyodum ama o zaman bi gelsin belki yinede düşünürüm bilmyrum şuan da hiç ?? hediye bile düşünmedm fırsat olmadıki ??

waowww neler yapmışlarr beya

anaaa

yasakımmm ne kadar erkendcisinnn

biri beni cimdiklesin moreee

eft masalahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…