- 5 Ocak 2013
- 3.822
- 1.998
- 248
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #4.641
nuarınımmmm quzummmm cok sevındım darısı hepımızın basına ınss
OOHHH sonunda geldim pc gözünü seveyim yawww
rabbim başka acı vermesin bitanemmm :26::26::26::26: allahım ayırmasın inş sizi zamanla ailerde anlıcak hatalarını sen sabret gülüm allah yardımcın olurr
kocamın aılesı anladı ama benım aılem hala laf soylmeye hakaret etmeye devam edıyorlar bıttı yani onlar benım ıcın . babam eqer bır daha o adama qıdersen evlatlıkdan red ederım dedı bende tamam et dedım . cunku kocam benım ıcın cok seyler yapdı ve delı qıbıde benı sevıyor . benım annem babam kardesım herseyım MAHMUTUM bundan snra tatlm. amin rabbim bır daha mahmutumun yokluqunu qostermesın onada banada cunku ıkımızde o qunlerın 1 salısesını bıle yasamak ıstemıorz
topiğimizin en qüzel kadınları iyi akşamlar ben qeldim :)
qeçmişi okumadım bir qelişme var mı
canım sen soğan suyuylamı hamile kalmıstın
kuzum tşkler nazımmm söyledi geldiğini ve beni tebrik ettiğini teşekkür ederim bitanem darısı başına ilk bu topiğe geldiğimde sen yazmıştın bana hatırlıyormusun bilmem bana ilk hamişimizi belkiyoruz benim adet tarihim şu diyince sen inş.. sen olursun demiştin hiç unutmam darısı başına bitanecim Rabbim hemencecik nasip etsin hepinizi böyle görürümaminn
hoş geldinn demeden yazdımm biatenmmm hoşgelldinnn
kocamın aılesı anladı ama benım aılem hala laf soylmeye hakaret etmeye devam edıyorlar bıttı yani onlar benım ıcın . babam eqer bır daha o adama qıdersen evlatlıkdan red ederım dedı bende tamam et dedım . cunku kocam benım ıcın cok seyler yapdı ve delı qıbıde benı sevıyor . benım annem babam kardesım herseyım MAHMUTUM bundan snra tatlm. amin rabbim bır daha mahmutumun yokluqunu qostermesın onada banada cunku ıkımızde o qunlerın 1 salısesını bıle yasamak ıstemıorz
inşallahh bitanemm güzel gönlün ne isyorsa Rabbim onu versnn inşş.
Vayyyyy MELEK gelmiş..........Kızzzz biz hiçç sensiz kutlarmıyız 500. sayfayı.........
499. SAYFAYA GELİR BEKLERİZ SENİ......demi kızlar........
Biz de şimdi yedik yemek....Kocişim kahve yaptı bana sağolsun.......
Onu içince de kalkcam burdan..O geççek pc ye......
500. sayfada görüşürüz................bayyy....................................:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124: MELEĞİ
bekleyelim 499. sayfada......Hıımmmm beni de bekleyin..sakın herkez gelmeden 500. sayfanın açılışını yapmayın kızlar..
LÜTFENNNNN....
selam millet ben geldim yetiştim 500. sayfayayapabilecekmiyiz kizcelerrrrryapayacagiz diye korkmaya basladimmmm
inşallahh bitanemm güzel gönlün ne isyorsa Rabbim onu versnn inşş.
amin nazım benım isteyen herkeze ıns rabbım peyqamber efendımız hz.muhammed mustafa (s.a.v)'ın yüzü suyu hurmetini hemencecik nasip eder. kızlar ben bıraz uyusam olur mu cok yorqunum sırtımın aqrısından duramıyorum ev temzlıqı fena yordu yarında koltuk takımlarım falan qelecek müsade verırsenız ben kaçayımda sabaha dinç olayım
kuzum tşkler nazımmm söyledi geldiğini ve beni tebrik ettiğini teşekkür ederim bitanem darısı başına ilk bu topiğe geldiğimde sen yazmıştın bana hatırlıyormusun bilmem bana ilk hamişimizi belkiyoruz benim adet tarihim şu diyince sen inş.. sen olursun demiştin hiç unutmam darısı başına bitanecim Rabbim hemencecik nasip etsin hepinizi böyle görürümaminn
selam millet ben geldim yetiştim 500. sayfaya
amin nazım benım isteyen herkeze ıns rabbım peyqamber efendımız hz.muhammed mustafa (s.a.v)'ın yüzü suyu hurmetini hemencecik nasip eder. kızlar ben bıraz uyusam olur mu cok yorqunum sırtımın aqrısından duramıyorum ev temzlıqı fena yordu yarında koltuk takımlarım falan qelecek müsade verırsenız ben kaçayımda sabaha dinç olayım
allah rahatlık versinn canım yat dinlen tabi çok yoruldunn bugünnniyi geceler bitaennmmm
yetiştim ama 3 kişi ile yapamyız 500 nerde bu millet yasak hayal ruyabuse ve diğerlerihoş geldinnn melekimmm yetiştin gariii
allah rahatlık versinn canım yat dinlen tabi çok yoruldunn bugünnniyi geceler bitaennmmm
SAĞOLASIN BIRTANEM BENIM GELINE PAZARTESIME HANCEKE NIKIYYE MERSAHA hepsıne cokca selam soyle opdm hadı
yetiştim ama 3 kişi ile yapamyız 500 nerde bu millet yasak hayal ruyabuse ve diğerleri
aynı duygular içindemm nunummm
hadi gayret az kaldıyasakım gelirrr şimdiii eli kulağındadır melekimmrüyamda yatcam dedi sanırsamm
SAĞOLASIN BIRTANEM BENIM GELINE PAZARTESIME HANCEKE NIKIYYE MERSAHA hepsıne cokca selam soyle opdm hadı
sülerinnn canımmm
inş. unutmamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?