Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

nuarınımmmm quzummmm cok sevındım darısı hepımızın basına ınss

kuzum tşkler nazımmm söyledi geldiğini ve beni tebrik ettiğini teşekkür ederim bitanem darısı başına ilk bu topiğe geldiğimde sen yazmıştın bana hatırlıyormusun bilmem bana ilk hamişimizi belkiyoruz benim adet tarihim şu diyince sen inş.. sen olursun demiştin hiç unutmam darısı başına bitanecim Rabbim hemencecik nasip etsin hepinizi böyle görürüm aminn

evet cunku o zaaman nıkın cok hosuma qıtmısdı qel artık cennet kokulum dıye. içime doqmus demekkı :)))) inş quzum inş bu ay bende senın qbı mutluluklar ıcıne boqulurum tum arkadaslarmızda oyle. eşinin tepkısı ne oldu ya :)

Vayyyyy MELEK gelmiş..........Kızzzz biz hiçç sensiz kutlarmıyız 500. sayfayı.........

499. SAYFAYA GELİR BEKLERİZ SENİ......demi kızlar........

yapabilecekmiyiz kizcelerrrrryapayacagiz diye korkmaya basladimmmm
selam millet ben geldim yetiştim 500. sayfaya

saoll nunumm allah razı olsun inş. bizlrde rabbimin izniyele kavuşurzz

hancekimmmmmmmmmmmmm gel gariiiiiiiiiiii

aynı duygular içindemm nunummm

he yaw işgence telefon resmen

bu arada kuzucum şu liste işini sen mi alacan kim alacak ben yapamam çünkü gündüz hep telefondan giriyorum mecbur

bak şimdi ben diyorum ki listeyi şöyle yapsan (sen yapacaksan şayet)

Salat-ı tefriciye 4444 okunacak kişiler yaz başlığına

اللهـم صل صلاة كاملة وسلم سلاماً تاماً على سيدنا محمد الذي تنحل به العقد وتنفرج به الكرب وتقضى به الحوائج وتنال به الرغائب وحسن الخواتم ويستسقى الغمام بوجهه الكريم وعلى آله وصحبه في كل لمحة ونفس بعدد كل معلوم لك.

Allahumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ-seyyidina Muhammedin ellezi tenhallü bihi’l ‘ukadu ve tenfericu bihi’l-kürabu ve tukdâ bihi’l-havâicu ve tünâlü bihi’r-rağâibu ve husnu’l-havâtimi ve yusteska’l-ğamâmu bi-vechihi’l-kerîmi ve ‘alâ âlihi ve sahbihi fî-külli lemhatin ve nefesin bi-‘adedi külli ma’lûmin lek

1- Başlamadan önce 21 defa “estağfurullâh el azîm ve etûbu ileyh” denilmelidir.

2- Bir defa “euzu besmele” çekilip, ne kadar okunacaksa

bunu yazarsın bilmeyen en azından bakıp okur

tefriciye okunacak arkadaşımız yazarsın kim okumaya niyet ederse sıra ile herkesi yazarsın şöyle mesela

ilhannaz
yasakhayal
hancek
........
........
listeye girmek isyenler söyleyip eklelettirek kendini

isimleri yazdık bunlar okunacak kişiler sonrada

ilk sıra diyelim ilhannaz ben diyecem ki 500 okuyucam yasakhayal diyecek ki 1000 mesela

sonra okuyan kişiler listesi ardından eklenecek
ilhannaz arkadaşımızın salat-ı tefriciyesi

nuarin.......500 salatı tefriciye
yasak hayal....1000 salatı tefriciye

sonrada hepsini toplayıp 4444e tamalayıp teslim duasını yapacaz teslim duasını ben yapacam her arkdaşın 4444 tamalanınca

umarım karışık yazmadım canımsın.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…