Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

bende öyle yapıam canım hem sogan ve hemde bir dolu boş ilişki inş bu ay olur dua edinn sen olmuyodu bununla hemen kaldınmı

olmadigindan degil canim benim daha hizli kalmak icin yapmistim vala öylede oldu...mesala burda loori diye arkadasim var bi yildir olmuyodu yapti bu ay simdi masalalhh hamile.eger burda olurdsan oda gelir onlada konusursunnn anlatir sana..

olmadigindan degil canim benim daha hizli kalmak icin yapmistim vala öylede oldu...mesala burda loori diye arkadasim var bi yildir olmuyodu yapti bu ay simdi masalalhh hamile.eger burda olurdsan oda gelir onlada konusursunnn anlatir sana..

ayy canım bana umut oldunn yani diyolarki yaptığın ay değilde sonraki ay kalınıyo diye. ama lori galibaa yaptığı ay hamile kaldığını öğrenmiş ne güzelll... ben sadece öğlen 1de içiyorum soğan suyu cunku mıdem kaldırmıyo

melakeeee canimm benimm burda biz yakinda dua okumaya basliycaz birbirimizzzzz icinn sende katilirsan iyi olurrr raabbim insalalhh birbirimize ettigimizz dualari kabul ederrrrr

aam kuzum benimm amaca ulasmak icinn bi kere degil iki icmeye alismalisinnn napalimm bebisler icin herseye dayanmaliyizzzzzzzz

ahh canım umudnu hiç kaybetme zatenn birde ilişkiye girerken biliorum zor ama bebek düşünerek girme bazen psikolojik oluo olmuyor gebelikşartlanmamak lazım

ahh canım umudnu hiç kaybetme zatenn birde ilişkiye girerken biliorum zor ama bebek düşünerek girme bazen psikolojik oluo olmuyor gebelikşartlanmamak lazım

canım o elimde değil artık sabaha karşı ezandan önce banyo yapıyorum öyle uyuyorum artık aman yeterki hamile kalayım diye ama kesin artıkk üşenmeden soğuk demeden bir gün ilişki bir gün dinlenme yapıcam ve sogan suyuna devamm umarımm vardır benim gibi ilk içtiği ay hamile kalmak isteyip kalan

melakeeee canimm benimm burda biz yakinda dua okumaya basliycaz birbirimizzzzz icinn sende katilirsan iyi olurrr raabbim insalalhh birbirimize ettigimizz dualari kabul ederrrrr

inşallahhh yasakım inşallah mübarek cuma gcesi Rabbim duysun masuk kalplerimizn seslerini inş. hepimize verir evlatlarını

olur allahın izniyle b,itanem bak ben evladımı kaybedeli daha 25 gün oldu karnımda öldü belki iyi bir örnek değil sana ama bence çok istemekten ziyade rabbimden hayırlısını isttemek rabbim ol dedikten ne ne engel olabilir yada bekle dedikten sonra ne yaparsan yap çare glmez sabır canım sabırr elbet olacak yalnız şartlanma dua et herşey olurr

topiğimizin en qüzel kadınları iyi akşamlar ben qeldim :)

qeçmişi okumadım bir qelişme var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…