- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #4.621
bende öyle yapıam canım hem sogan ve hemde bir dolu boş ilişki inş bu ay olur dua edinnsen olmuyodu bununla hemen kaldınmı
Benim sarj bitiyo byyyy
olmadigindan degil canim benim daha hizli kalmak icin yapmistim vala öylede oldu...mesala burda loori diye arkadasim var bi yildir olmuyodu yapti bu ay simdi masalalhh hamile .eger burda olurdsan oda gelir onlada konusursunnn anlatir sana..
kuzucuklar herifim yeemekk bekliyo yiyimde gelirim tamamiiii
ayy canım bana umut oldunnyani diyolarki yaptığın ay değilde sonraki ay kalınıyo diye. ama lori galibaa yaptığı ay hamile kaldığını öğrenmiş ne güzelll... ben sadece öğlen 1de içiyorum soğan suyu cunku mıdem kaldırmıyo
Benim sarj bitiyo byyyy
ayy canım bana umut oldunnyani diyolarki yaptığın ay değilde sonraki ay kalınıyo diye. ama lori galibaa yaptığı ay hamile kaldığını öğrenmiş ne güzelll... ben sadece öğlen 1de içiyorum soğan suyu cunku mıdem kaldırmıyo
ahh canım umudnu hiç kaybetme zatennbirde ilişkiye girerken biliorum zor ama bebek düşünerek girme bazen psikolojik oluo olmuyor gebelikşartlanmamak lazım
melakeeee canimm benimm burda biz yakinda dua okumaya basliycaz birbirimizzzzz icinnsende katilirsan iyi olurrr raabbim insalalhh birbirimize ettigimizz dualari kabul ederrrrr
inş canım burdaki herkesi bir bir hamileyim der artık bazen sabredemiyorum hiççç.....
canım eğer seni üzmeyecekse anlatırmısın niye ayrıldınız başından geçenleri.....kusura bakma ben görmedim baştan yazılanları..
[/QUOE]
kuzum aileler arasında bazı sıkıntılr oldular benım aılem kocamdan benı sakladı dıyarbakıra qonderdıler abımın yanına tel ınt herseyı anldılar tam 36 qun kocamla hıc bır sekılde ıletısıme qecemedım . ocak 19 da dıyarbakırdan konyaya qeldım abımın yıllık ıznı cıkmısdı snra bır sekılde kocamla ıletısıme qecdım ve kacdım . o 36 qunluk surecde cok aqır laflar işittim kendı aılemdende eşimin aılesınden de . kocam 23 kılo vermıs bnım yokluqumda hast. qorunmeye psikıyatrıye qıtmıs hemen yatıralım senı demısler oda hayr demıs benım mucadele etmem lazım demıs . herneyse ısde aralık 17de kaçırdılar kocamdan benı ben de ocak 24 de tekrar kaçdım kocamaşimdi ailemle konusmuyrum hıc bır zamanda konusmayacaqım cunku ben onların bana soyleıdklerı hakaretlerı kaldıramıyorum . yuzeysel olarak boyle . o yuzden evımde hıc bır esyam yok yenı yenı dosuyoruz evımı . ve yemek yapmakdanda fazla anlamam ama quzel yemek yapmısım kocamın cok hosuna qıtmıs :d öyle didi :)))
bide kocam cok sık sehır dısında olurole yanı cok cana yakın brısıyımdır cekdıqım acılar benı cok olqunlanştırdı . ve kocam mahmutu çokkkk severım o benımmm SONSUZUMMM'DUR ve aşırı derecedede bebek ıstıyoruz qeçen ay olmadı ama bu aydan ümitliyiz inş rabbim nasıp ederde çekdıqımız acılara derman olur bebeqimiz
OOHHH sonunda geldim pc gözünü seveyim yawww
OOHHH sonunda geldim pc gözünü seveyim yawww
canım o elimde değil artık sabaha karşı ezandan önce banyo yapıyorum öyle uyuyorum artık aman yeterki hamile kalayım diyeama kesin artıkk üşenmeden soğuk demeden bir gün ilişki bir gün dinlenme yapıcam ve sogan suyuna devamm umarımm vardır benim gibi ilk içtiği ay hamile kalmak isteyip kalan
canım sen soğan suyuylamı hamile kalmıstın
inş canım burdaki herkesi bir bir hamileyim der artık bazen sabredemiyorum hiççç.....
canım eğer seni üzmeyecekse anlatırmısın niye ayrıldınız başından geçenleri.....kusura bakma ben görmedim baştan yazılanları..
[/QUOE]
kuzum aileler arasında bazı sıkıntılr oldular benım aılem kocamdan benı sakladı dıyarbakıra qonderdıler abımın yanına tel ınt herseyı anldılar tam 36 qun kocamla hıc bır sekılde ıletısıme qecemedım . ocak 19 da dıyarbakırdan konyaya qeldım abımın yıllık ıznı cıkmısdı snra bır sekılde kocamla ıletısıme qecdım ve kacdım . o 36 qunluk surecde cok aqır laflar işittim kendı aılemdende eşimin aılesınden de . kocam 23 kılo vermıs bnım yokluqumda hast. qorunmeye psikıyatrıye qıtmıs hemen yatıralım senı demısler oda hayr demıs benım mucadele etmem lazım demıs . herneyse ısde aralık 17de kaçırdılar kocamdan benı ben de ocak 24 de tekrar kaçdım kocamaşimdi ailemle konusmuyrum hıc bır zamanda konusmayacaqım cunku ben onların bana soyleıdklerı hakaretlerı kaldıramıyorum . yuzeysel olarak boyle . o yuzden evımde hıc bır esyam yok yenı yenı dosuyoruz evımı . ve yemek yapmakdanda fazla anlamam ama quzel yemek yapmısım kocamın cok hosuna qıtmıs :d öyle didi :)))
bide kocam cok sık sehır dısında olurole yanı cok cana yakın brısıyımdır cekdıqım acılar benı cok olqunlanştırdı . ve kocam mahmutu çokkkk severım o benımmm SONSUZUMMM'DUR ve aşırı derecedede bebek ıstıyoruz qeçen ay olmadı ama bu aydan ümitliyiz inş rabbim nasıp ederde çekdıqımız acılara derman olur bebeqimiz
rabbim başka acı vermesin bitanemmm :26::26::26::26: allahım ayırmasın inş sizi zamanla ailerde anlıcak hatalarını sen sabret gülüm allah yardımcın olurr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?