Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

slm kızlar.herkese günaydııııııııııııııııın

günaydın buryukummm hoşgeldinnnn

hosbulduk cnm sen napion ...keyifler he istee senin?

:44:biraz karışık biraz duygusalım canım... :85:
dün akşam annemlere uğradım malum biliosun korunduğumu kimse bilmiyor. laf lafı açtı filan derken annem ağzından kaçırdı. bi kaç arkadaşı neden benim çocuğumun olmadığını filan sormuş..olmuyomu filan demişler.. annem özellikle bunu son 1 yıldır duyduğunu söledi. ay çok kötüyüm aslında ama atmaya çalışıordum içime.. sen soruncada dayanamadım işte canım :85:
anlıcağın adım kısıra çıkmış haberim yok

hoşbuldum esrarengizim öle düşünme yaa.evet insan üzülüyo ama buna odaklanma.
stresten başka bişi değil.insanları ömür boyu takcaz mı böle.
şu hamileliği soranlara gıcık oluyom resmen.
ben de memlekete gitcem
gelsin sorular gitsin sorular
ama fırsat vermicem laf sölemelerine.
bu kusur değil rabbimin takdiri o ol dedi mi olur

yasakım ve nazım bu gün benlen hiç konuşmadılar
bi hoşgeldin bekledim oda yok :85:

aman kiscem niye agliyosun yaw agzi büzülesicelerrr bi saana demiyo su an hepimize deniyobana 10 yildir kisir diyolar yine saana yeni baslamislar eesrarengizim sen kac senelik evlisinkiidüüsklerimede inanmiyolar yalan cocu hic olmadi diyende vaa olupta düstügü icin hastalikli diyende vaaa

Son düzenleme:
gittin mi kız.hoşbuldum canım.napayım valla
benim adam bu sabah çok düşünceliydi anlamadım gitti
sordum neyin var die sölemedi yaa:26::26::26::26::26::26:
onu taktım kafaya.acaba bu süreçte onu çokmu sıkıyom

buyrukum olsun ozaman artıkın hayırlısıysa tabi.. sağlıklı bi bebiş... ben çok üzüldüm dünden beri cidden bitap haldeyim.. :85:
ben daha korunmayı bıraktığımı kimseye sölemezken millet benden bebiş bekliomusda haberim yok :85:

yaw bide buryukum nasi yapiyolar anlamiyorum ben kimseye soramam ya banane kimin cocugu var kimin yok beni ilgilendirmezki bu kadarda olmaz utanmasalarda yatmiyomusunuz diyceklerrrrr

yasakımmmmm

ben senin 2 çocuğun var biliodummm
ben 3 yıllık ewliyim canım. kasımdan beri korunmuyoruz 6 aydır olmuyo yani :85:
ve 3yılda bebiş olmadığı için kısır damgası yedim.. birde kilom var die olmuyo diye söylemler varmış

esrarengizim senin korunmani birakmana gerek yokkiii ilk gerdek gecesinden itibaren millet hemen cocugu bekler olcakmi olmayacakmi diyeee

Gunaydin ipemmm nasilsin uğurböceğim.48:

çalışyruz işte napym canım .. ayy neka güsel bi böcek oldum ben böle

buryukum- esrarengizim bu durum ve benzer bazı şeyleri yaşamayan anlayamaz .. iyi niyetli gibi olanlar da hemen olur daha olur olur diolar .. hemen arkasından kaç yaşındaydın hmmmm .. odan sonra merak etme kızım olur diolar sonra kaç yıllık evliydin hmmmm .. yani ne denirse densin insan hassas ise üzülüyo biraz takıyo kafayı haliyle .. ama boşverceksinz herkes kendini ve kendi yaşadıklarını bilir .. ben bu olaydan kendime şöle bi ders de çıakrdm .. bazı özel durumlarda biri bana derdini dökerse artk kat kat fazla dikkatliyim.. teselli vermeye çalışırken bilmeden üzmiyim diye .. ya da kendikendime yorum yapmym detay vermedikçe bişey demiym de canı sıkılmasın kimsenin diye .. ne de olsa bize verilmedik akıllar yapılmadık yorumlar kalmıyo haliyle .. ama iyisiylede kötüsüyle de yıpranıyoruz .. boşerceğiz dediğim gibi derdi çeken bensem dermanı yakındır diceğiz inşallah .....

ne ikisisi kiscem su an hepsi dursaydi 6 tane olacaktisen biriyle karistirdin galibaaaoo 3 yil dedikoducu karilar icin yeterli bi süre kisir demmeleri icin onlar en fazla 6 ay bekler yoksa baslarlar dedikoduya kiscem takma takarsan cok üzülürsünnn:26::26:

bunları kafana takarsan olmaması normal canım. kim diyorsa gitsin aynaya baksın bence
bu bebeği gerçekten istiyorsan kulak asmayıp rahat olacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…