- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #46.481
benim eşimde haksız olduklarını savunuyo ama benim sinirlerim bozuluyo bi kere...bende sinirlendim...tamam esim onlari korumuyor, ama yinede huzurumuzu bozuluyor
gonzales bendede durum aynı...
insan diyo ya kırmızı gelsin ya bebek öğrenilsin galiba biraz daha beklemek lazım öğrenmek için....
ben sabah idrar yaptım çıkmadı o yüzden bekleyeceğim kan falan vermiycem hakkımızda hayırlısı biliyorum zor ama bekleyeceğim inş gelmez kırmızı gelirsede canı saolsunaynen öyle ikisi arasında kalmak stresli
acaba diyorum akşam doktora gidip kan testi mi yaptırsam yoksa önce kendim evde gebelik testi mi yapsam bilmiyorum her şekilde akşama kadar dayanmam lazım
hoşgeldin esbayarım
geçmişe bakıyosun herhalde nasılsın canım benim
anlıyorum gülüm.napcan işte türlü türlü insanlarla uğraşıyoz.
sıkma canını.inşallah öderlerde üstünüze kalmaz.
zira biz 2 sene düğün borcu ödedikonlar bişi yapmayınca eşim kredi çekti.
rabbim yardımcıız olsun zor...
evet, ayni durum bendede var, esim calismiyor ben calisiyorum, hepsini ben ödiyorum suan...esim kursa gidiyor, ve tek calisiyorum...takma kafana basam anlatınca kendim yaşadıklarım geldi hiç bişey almadılar üstüne herşeyi ben ödedim eşimle şimdi eşimde çalışmıyo sadece ben çalışıyorum sanki kendi kazandıkları para gibi benim param üzerinden konuşuyolar takmayacaksın onları daha çok sinir oluyolar o zaman
ben sabah idrar yaptım çıkmadı o yüzden bekleyeceğim kan falan vermiycem hakkımızda hayırlısı biliyorum zor ama bekleyeceğim inş gelmez kırmızı gelirsede canı saolsun
hamiş miyim bilmiyorum canım ama hala kırmızılar gelmedi:18:
sabah çubuk test yaptım negatif şimdi internetten baktım 3 gün gecikmesi gerekiyomuş hesaplarıma göre çubukta görünmesi için.....
ama bilmiyorum mevsimselde olabilir tabi bir sürü arkadaşımızın öle oldu çünkü bu ay....
iyiyim bende kırmızı gelmedi ama gelmeyecek diye bişey yok tabievet kuzum aynn öle iyiyim ya seni çok merak etttim :) sen nasılsın
Hamilelik ilerledikçe kanda giderek artan B HCG hormonu, belli bir düzeyini aştıktan sonra kadının idrarında da çıkmaya başlar ve idrarla yapılan hamilelik testi Pozitif olur. Kandan yapılan testinde ise, kandaki B-HCG hormonunun miktarını saptar. Bu nedenlen kan ile yapılan gebelik testi, daha adet gecikmesi bile olmadan hamileliğin varlığı veya yokluğunu saptayabilir. İdrar testleri kan testi, kan testleri kadar güvenilir değildir. İdrar testinde gebeliğin varlığı saptandığında yanlışlık olasılığı düşüktür; çünki BHCG Hormonu çoktur. Ancak yokluğu saptandığında erken gebelik olasılığı göz önüne alınarak testin bir süre sonra yapılması gerekir.
gonzales canım bak nette ne buldum....
iyiyim bende kırmızı gelmedi ama gelmeyecek diye bişey yok tabi
sabır ve ferahla bekliyorum gelsede üzülmeyeceğim biliyosun verende allah alanda allah...
hayırlısı canım belki erkendir ondan çıkmamıştır iyi düşünelim iyi olsun bebeğim.....canım ya inş hamişsindir çok istiyorum :) bnde dün seni dinledim test yptım negatif çıktı bnde beklicem bata kadar
benim eşimde haksız olduklarını savunuyo ama benim sinirlerim bozuluyo bi kere...
ama ben eşimi asla suçlamıyorum onlar yüzünden ona bağırmıyorum sadece gör bak napıyolar diyorum onun cevap tabiki koca bi BOŞVER oluyo....
hayırlısı canım belki erkendir ondan çıkmamıştır iyi düşünelim iyi olsun bebeğim.....
benim şu anda sadece adet olacakmışım gibi belim ağrıyo ama hafif sarı akıntım var ama testtede negatif çıktı napayım amannnnnnnn sallaaaaaaaaaa
aksine benim eşim çok rahat kırmızı geldimi diye bile sormadıbekleyelim o zaman canım ben yarın sabaha yaparım testimi
gerçi benim eşim de dayanamaz eminim akşam başlar doktora gidelim demeye :44::44::44:
aksine benim eşim çok rahat kırmızı geldimi diye bile sormadı
napayım rahat olsamda olmasamda değişen bişey yok geleceği varsa geliraman ya bayılıorum sana iyiki varsın
neden yaşıyoruz diye sorgulamıyorum ben kendim ettim kendim buldum eşimle 6 yıl görüştük biz annemler hiç istemediler hiç sevmediler kayınvalidemleri ben illa olacak dedim böle oldu şimdi anneme dert bile yanamıyorumaynen yaaa.benimkide öyle, ben onlar icin esimi suclamiyorum...oda aynen bosver diyor...
ama benim sinirme giden babasi gile birsey diyemiyor, yani kalblerini kirmiyim diyor....ama bazende bir rest cekmen lazim...onlari savunmuyor suclu diyor, ama napim diyor. bende diyorum aha bak benim annem gile, bize yardimci olanlara...aha senin ailene, bizden daha para kopartmaya calisiyorlar...
ay benim gibisin sende....biz neden bunlari yasiyoruz?
bazen soruyorum, neden diye, neden bunlar benim basima geldi, hani ben isterdimki güzel güzel olsun hersey...
birde onlarin küsmesi var, yorum yapmalari var...simdi bak esimin ayakkabisi kalmisti orda, dedimki anneme verin (esime ilk aldigim hediye, cüzdanda vardi, kemerde vardi) bulduysaniz verinde anneme gelirkene getirsin dedim...vayyy annam dediyime diceme beni pisman ettiler, ayakkabiyi yememislerde, bulamiyorlarmista (allahini seversen kos koca ayakkabi kemer cüzdan nereye gitti)....nasil olurda ben o ayakkabiyi isterim, banan alip yolicaklarmis coook zoruna gitmis annesinin (bana demiyor telefonda) oglunu aldi, agliyor, duygu sömürüsü ediyor, beni sikayet ediyor yani
eşim diyo rabbim verirse olur diyo ne zaman verirse o zaman öle ovulasyon günü falanda umursamaz mikmik yapmak istemiyosa yapmazooo benim eşim her tuvalete giriişimde geldi mi gelmedi mi diye kapıda bekliyor ben sakınleştiriyorum onu
neden yaşıyoruz diye sorgulamıyorum ben kendim ettim kendim buldum eşimle 6 yıl görüştük biz annemler hiç istemediler hiç sevmediler kayınvalidemleri ben illa olacak dedim böle oldu şimdi anneme dert bile yanamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?