- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #46.461
yaw simcik ben sinirlenmimde kim sinirlensin bak hormonlarim yine bozulacakkksimcik alt komsunun mutfakina ve tuvaletine tavandan su gecmis tabi benden oldugu tahmin edildi.. neyse adamalr geldi bakacaz dediler baktilar mutfaktaki ve wc deki fayansi ne kirdilar duvar icindeki boruya bakacaklardi kamerayla kirdikalri yere baktilar benden su kacmiyomus öyle deyip ortaligi öyle birakip gittilerrr her taraf toz toprak icinde napim simcik öldürümmü bu adamlari sonram yine tel edecez bi bekleyin dedilerrrr bekliyom ses yokk..allahim ya her aksilik beni buluyoo
yaw kiscem kirmim diyosunn simcik sabredemeyip sanane diycemm yapmakta istemiyorummyaw her gördügündemi sorulur yok iste neyin pesindesinnn bi hafta önce soruyo sonram bi hafta sonram görünce yine soruyo sankim bi hafta icinde hemen bi aylik hamile olacam ya mantiga bakkk
dorudur neblym yaa insanoğlu işte ...
yaww benm adet de gelio heralde adet öncesi de böle olurdum, kafamda yicekler uçuşur,geceleri nutella kaçıklarm böle durup durup aklıma yemek gelio, karnım tokken bile zayıflaym derken böle olcam nerdeyse :125: :125: :125: :125: :125: :125: :125: :125: :125: :125: :125: :125:
iste öldüremiyorsun kiz ammaaannn bu aralar bende cok kirilganim yaaaa...dün kocise kizdim darildim
bende canim yaaa...bende nutella kasiklarim....ayy bak simdi canim istedi
eve gidince yicem hemen
yaw kiscem kirmim diyosunn simcik sabredemeyip sanane diycemm yapmakta istemiyorummyaw her gördügündemi sorulur yok iste neyin pesindesinnn bi hafta önce soruyo sonram bi hafta sonram görünce yine soruyo sankim bi hafta icinde hemen bi aylik hamile olacam ya mantiga bakkk
kaynvalidenler yüzündenmi yine canım ???
kayinvalidelerimi ara dedim ben kocise (daha gelin sacimi ödememisler, ve ödemeyiz demisler)...
ayy bunlar da 3 kurus çıkarsa ceplerinden diye akıllarını oynatcak yaa
evet, birde ben ogluma verdim parayi demis...ogluna birsey vermedi...
simdide param yok ödiyemem diyormus...ben bilmiyorum napsam ne etsem...
walla bacim bana bir corap almadilar diyorum sen ne diyorsun (evime bir cekirdek almadilar)
günaydın ipekimgünaydın canııımm
hayırlısı olsun yaa heyecanlanmayın sakın bekle bakalım nolcak .. ben de iyi diyelm çok yoğunum kafam yoruldu iyice aöf sınavlar yaklaştı .. işyerinde ayrı bi terane böle işte ..benm bat da bu arada tahmini tabi 26-28 nisan gbi bişey daha bi haftadan fazla varmış ??
ağzına sağlık kızçem beya, nabersin
günaydın melekim
inş canım bu ayın güzel haberini edaaaaaaaaaaaa verirdaha yok melekimmm ama pür dikkat bekliorummm
edamdan umutluuyummm inşallahhhh
yasakım sen bu saatte burdakiscelerim hosgeldiniz sizede günaydinlarrrr
kayinvalidelerimi ara dedim ben kocise (daha gelin sacimi ödememisler, ve ödemeyiz demisler)...
valla bunların hepsi böle aman ceplerinden çıkmasın bugün ben iyice sinirlendim yaaakayinvalidelerimi ara dedim ben kocise (daha gelin sacimi ödememisler, ve ödemeyiz demisler)...
şimdi sizin düğün nerde olduydu canım ??
kocişin üzerine gitme basam.
sonra arada kalıp kötü gelin oluyoz
ayyyy uyuz oluyom bu konulara
kız isterken iyi de düğün mü masraf mı zor?
benim dügün TRde ve burda oldu...
ama annem gil ödedi hepsini..gelinligimden tut abiyeme kadar...resimlerimi bile annem gil yaptirdi
evet, ama ben napim..ben suan yanliz calisiyorum canim, esimin isi yok kursa gidiyor daha...ve simdi iste ödemiyorlar kuaför parasini ...
hic birsey ödemediler bacim, bende napacami bilmiyorum...ama benim hergün aramami istiyorlar...
takma kafana basam anlatınca kendim yaşadıklarım geldi hiç bişey almadılar üstüne herşeyi ben ödedim eşimle şimdi eşimde çalışmıyo sadece ben çalışıyorum sanki kendi kazandıkları para gibi benim param üzerinden konuşuyolar takmayacaksın onları daha çok sinir oluyolar o zamanbenim dügün TRde ve burda oldu...
ama annem gil ödedi hepsini..gelinligimden tut abiyeme kadar...resimlerimi bile annem gil yaptirdi
evet, ama ben napim..ben suan yanliz calisiyorum canim, esimin isi yok kursa gidiyor daha...ve simdi iste ödemiyorlar kuaför parasini ...
hic birsey ödemediler bacim, bende napacami bilmiyorum...ama benim hergün aramami istiyorlar...
takma kafana basam anlatınca kendim yaşadıklarım geldi hiç bişey almadılar üstüne herşeyi ben ödedim eşimle şimdi eşimde çalışmıyo sadece ben çalışıyorum sanki kendi kazandıkları para gibi benim param üzerinden konuşuyolar takmayacaksın onları daha çok sinir oluyolar o zaman
hamiş miyim bilmiyorum canım ama hala kırmızılar gelmedi:18:kayra canm n0ldu kırımızılar yok dimi hamişsin?
gonzales bendede durum aynı...son durum :
hala gelen giden kırmızı yok bekliyoruz
valla bunların hepsi böle aman ceplerinden çıkmasın bugün ben iyice sinirlendim yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?