Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

şimcik öldürme adamalrı boşver yasakm napalm oluyo öle işte birasck .. aksilikler apartman hayatı böle işte .. napcan alttan üstten uğraşır dururuss .. bizim de geçen sular kesildi yaw hiç olmyan şey oldu kalakaldım susuz yaa :18::18::18::18::18::18::18:

o kısım gerçekten çok komik yaa bir iki hafta arayla ne olcakki yaw sankim direk gelişmiş bebeyi karnımıza sokcaz

bende canim yaaa...bende nutella kasiklarim....ayy bak simdi canim istedi
eve gidince yicem hemen

amaaan hayalim sinirlenme yaw.hormonları zıplatma şimdi.ne gıcık şeylermiş ya ölece bırakmışlar.
hele benim bi komşum var bırak bir ayı her merdivende karşılaştığımızda soruyo.yok böle bişiy.
dün yok dediysem bugün nasıl hamile olcam yaw
bilinçsiz sormak için soruyo işte

ayy bunlar da 3 kurus çıkarsa ceplerinden diye akıllarını oynatcak yaa

evet, birde ben ogluma verdim parayi demis...ogluna birsey vermedi...
simdide param yok ödiyemem diyormus...ben bilmiyorum napsam ne etsem...
walla bacim bana bir corap almadilar diyorum sen ne diyorsun (evime bir cekirdek almadilar)

günaydın ipekim
daha yok melekimmm ama pür dikkat bekliorummm

edamdan umutluuyummm inşallahhhh
inş canım bu ayın güzel haberini edaaaaaaaaaaaa verir
kiscelerim hosgeldiniz sizede günaydinlarrrr
yasakım sen bu saatte burda
aman alllahım

kayinvalidelerimi ara dedim ben kocise (daha gelin sacimi ödememisler, ve ödemeyiz demisler)...

kocişin üzerine gitme basam.
sonra arada kalıp kötü gelin oluyoz
ayyyy uyuz oluyom bu konulara
kız isterken iyi de düğün mü masraf mı zor?

şimdi sizin düğün nerde olduydu canım ??

benim dügün TRde ve burda oldu...
ama annem gil ödedi hepsini..gelinligimden tut abiyeme kadar...resimlerimi bile annem gil yaptirdi

kocişin üzerine gitme basam.
sonra arada kalıp kötü gelin oluyoz
ayyyy uyuz oluyom bu konulara
kız isterken iyi de düğün mü masraf mı zor?

evet, ama ben napim..ben suan yanliz calisiyorum canim, esimin isi yok kursa gidiyor daha...ve simdi iste ödemiyorlar kuaför parasini ...
hic birsey ödemediler bacim, bende napacami bilmiyorum...ama benim hergün aramami istiyorlar...

anlıyorum gülüm.napcan işte türlü türlü insanlarla uğraşıyoz.
sıkma canını.inşallah öderlerde üstünüze kalmaz.
zira biz 2 sene düğün borcu ödedikonlar bişi yapmayınca eşim kredi çekti.
rabbim yardımcıız olsun zor...

takma kafana basam anlatınca kendim yaşadıklarım geldi hiç bişey almadılar üstüne herşeyi ben ödedim eşimle şimdi eşimde çalışmıyo sadece ben çalışıyorum sanki kendi kazandıkları para gibi benim param üzerinden konuşuyolar takmayacaksın onları daha çok sinir oluyolar o zaman

kayra canm n0ldu kırımızılar yok dimi hamişsin?

kayra canm n0ldu kırımızılar yok dimi hamişsin?
hamiş miyim bilmiyorum canım ama hala kırmızılar gelmedi:18:
sabah çubuk test yaptım negatif şimdi internetten baktım 3 gün gecikmesi gerekiyomuş hesaplarıma göre çubukta görünmesi için.....
ama bilmiyorum mevsimselde olabilir tabi bir sürü arkadaşımızın öle oldu çünkü bu ay....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…