Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

arkadaşlar merhaba bu siteye girmeyeli uzan zaman oldu ama suan burdayım ve yardımızına cok ihtiyacım var.

gecen sene subat ayında kürtaj olmak zorunda kaldım bebek karnımda ölmüştü.
şimdi ise bebek istioruz
ADET DÖNEMLERİM : ocak 10 - subat 10 - mart 17 - idi. yumurtlamahesapma.org sitesinde yumurtlama dönemimi hesaplayarak ilk startımızı martın 28 sınde verdik şuan ise göğüs uçlarım koyu iştahım yok bi bitkinlik var ayrıca çok sevdiğim makarnayı bile yiyemiorum,

kurtaj dolayı hamile kalmama ihtimalim olabilirmi. yada bu iştahsızlık göğüs ucu kakrması normalmidir sizde yada piskolojikmidir yardım edin lütfen....

SAYGILAR

kislarim gidimde adamlar gelmedi bari mutfaki ne toparlim ne zamana kadar bekliycem bu adamalrii

Ben geldim ama biraz buruk geldim esimle hafif bi tartismamiz oldu beni cok sinir etti ise gidiyo bana diyoki ocagi sil mutfagi sil az once bulasiklari yikadim mutfakta bisey yok ustelik kac haftadir camlari sil sil sil dedi sinirimle dun sildim 1 gun karin agrisi cektim beni anlamiyo ve bu deli ediyo surekli bi temizlik yapicam niye ya ben neyim diyorum yapmiyorum yaticam diyorum daha ne yapiyim hergun ev mi supurulur

ankarada zikzakim ipekimm

aaa evet ha unutyrum kızçem bazen bişeyleri :44::44:

canım hoşgeldin .. hayırlısı inşallah hamilesindir .. saydıkların hepsi uyar psikolojikte olabilir, belki tutturdunuz hamilesin .. yalnız kürtajın üzerinden çok zaman geçmiş olumsuz etkisi olacağını sanmam .. aralarda kontrollerine de gitmişsindir bişey olsa zaten şimdiye kadar çözümlenirdi .. biraz zaman ver hayırlısı olsun canm ...

kürtaj hamilelige engel degil tabi rahme zarar verilerek yapilmadiysakiscem valla belirtilee takilma olada bilir havardan yada psikolojikte oluyo en güzeli bati beklemekk

kislarim gidimde adamlar gelmedi bari mutfaki ne toparlim ne zamana kadar bekliycem bu adamalrii

bugüne bizim burasi yaniyo ipekim 25 derece tisörtle geziyolarrr

yaww sen hamişsin şimdi bunların ne önemi vaaa kızcam bak kocişine teyzesinin tatlısını ne die yoruyo bu yaa

ankara canım.keçiören eğitim araştırma hastanesi

anladm canım .. bende istanbuldaym .. özellderde uğraşyrum masraflı oluo .. devlet ayarlayamadm henüz istanbulda da çok zor hem kalabalık hem doktorlar ilgisiz ( hem işyerinden çıkamysun sirekli .. özelde haftasonalrı da oluyo .. Allahım hepimize şifa ve selamet versin zikzakım benm

teşekkür ederim :) insallah öyleyımdir ama 1 haftadır yediğim içtiğim yok resmen yemeden içmeden kesildim desem yeri

yaw simcik ne diyim senin herife derdi neymis ismi önemli onun icin loorim sen niye onun lafina sinirlenip yaptinbende sen ibekliyorum sen yapacan ben degil deseydinnhani o camlari silerken ters bi hareket yapsaydinn tamam mutfak ne silinirde cama uzunmasi ne varrryok valla ya bizde sans yokk yada bu herifleri bogazlayacannzaten sinirliyim bugün bende fayansi ne kirip gittilerrrrr batirdilar heryerii

özel daha iyi ipekim ilgileniyolar en azından devlette iyi bi dr bulmak çok zor ..kredi ödememiz var ev aldık bide özel masraflarını kaldıramayız yoksa hiç düşünmeden özele giderdim bende

teşekkür ederim :) insallah öyleyımdir ama 1 haftadır yediğim içtiğim yok resmen yemeden içmeden kesildim desem yeri

işte bu biras psikolojik gibi canm .. şimdiden iştahsızlık vs gibi bi etkisi olmass yani .. çok takma kafana zamana bırak relax olmaya çalış .. emin ol en iyisi bunları yapman :13:

bazen gercekten bogazlayasim geliyo ya anlamiyo beni ben napicam 9 ay nasil cekicem bununla ya

yaww çek resti .. de ki bak benm karnımda bebe vaa .. ben orayı burayı silcem die bebemin sağlığnı tehlikeye atamam de .. pislenirse yaparm ben hem işlerimi .. sen bana ne demek istysun pismiyim ben de .. yoook ilaa için rahat etmiosa buyur kendin yap de .. ne demek hamileye iş yaptırmak yaa .. bebeğimizin sağlığımı önemli oranın buranın tozumu filan de korkut birasck :26::26:

bazen gercekten bogazlayasim geliyo ya anlamiyo beni ben napicam 9 ay nasil cekicem bununla ya

yaw bosver elini kana bulamadesin dursun bi kulagindan girsin öbüründen ciksinnn cok rahatsiz oluyosa kendi yapar isine giderrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…