- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #46.521
nerede bu hastane canım hanhi ildeydin sen ??
yawww bu kış gibi havalar noluo böle anlamadm yaa ??? nisan ılık geçerdi benm bildiğim yağmurlu mis gibi donuorum ben yaa
ankarada zikzakim ipekimm
arkadaşlar merhaba bu siteye girmeyeli uzan zaman oldu ama suan burdayım ve yardımızına cok ihtiyacım var.
gecen sene subat ayında kürtaj olmak zorunda kaldım bebek karnımda ölmüştü.
şimdi ise bebek istioruz
ADET DÖNEMLERİM : ocak 10 - subat 10 - mart 17 - idi. yumurtlamahesapma.org sitesinde yumurtlama dönemimi hesaplayarak ilk startımızı martın 28 sınde verdik şuan ise göğüs uçlarım koyu iştahım yok bi bitkinlik var ayrıca çok sevdiğim makarnayı bile yiyemiorum,
kurtaj dolayı hamile kalmama ihtimalim olabilirmi. yada bu iştahsızlık göğüs ucu kakrması normalmidir sizde yada piskolojikmidir yardım edin lütfen....
SAYGILAR
arkadaşlar merhaba bu siteye girmeyeli uzan zaman oldu ama suan burdayım ve yardımızına cok ihtiyacım var.
gecen sene subat ayında kürtaj olmak zorunda kaldım bebek karnımda ölmüştü.
şimdi ise bebek istioruz
ADET DÖNEMLERİM : ocak 10 - subat 10 - mart 17 - idi. yumurtlamahesapma.org sitesinde yumurtlama dönemimi hesaplayarak ilk startımızı martın 28 sınde verdik şuan ise göğüs uçlarım koyu iştahım yok bi bitkinlik var ayrıca çok sevdiğim makarnayı bile yiyemiorum,
kurtaj dolayı hamile kalmama ihtimalim olabilirmi. yada bu iştahsızlık göğüs ucu kakrması normalmidir sizde yada piskolojikmidir yardım edin lütfen....
SAYGILAR
üzülme canım hepimiz uğraşıyoruz işte böyle sende başlarsın tedaviye hayırlısıyla olur merak etme .. bende başladm devam ediyorum elimden geleni yapyrum işte ...
kislarim gidimde adamlar gelmedi bari mutfaki ne toparlim ne zamana kadar bekliycem bu adamalrii
bugüne bizim burasi yaniyo ipekim 25 derece tisörtle geziyolarrr
Ben geldim ama biraz buruk geldim esimle hafif bi tartismamiz oldu beni cok sinir etti ise gidiyo bana diyoki ocagi sil mutfagi sil az once bulasiklari yikadim mutfakta bisey yok ustelik kac haftadir camlari sil sil sil dedi sinirimle dun sildim 1 gun karin agrisi cektim beni anlamiyo ve bu deli ediyo surekli bi temizlik yapicam niye ya ben neyim diyorum yapmiyorum yaticam diyorum daha ne yapiyim hergun ev mi supurulur
nerede bu hastane canım hanhi ildeydin sen ??
bugüne bizim burasi yaniyo ipekim 25 derece tisörtle geziyolarrr
git tamam iste durumunu anlat asilama diyebilirler bence sana kiscem bence hic hormonla ne baksinlar ama onlar zaten sürekli bi dengesizlik halindeee
yaww sen hamişsin şimdi bunların ne önemi vaaakızcam bak kocişine teyzesinin tatlısını ne die yoruyo bu yaa
ankara canım.keçiören eğitim araştırma hastanesi
aaa evet ha unutyrum kızçem bazen bişeyleri :44::44:
canım hoşgeldin .. hayırlısı inşallah hamilesindir .. saydıkların hepsi uyar psikolojikte olabilir, belki tutturdunuz hamilesin .. yalnız kürtajın üzerinden çok zaman geçmiş olumsuz etkisi olacağını sanmam .. aralarda kontrollerine de gitmişsindir bişey olsa zaten şimdiye kadar çözümlenirdi .. biraz zaman ver hayırlısı olsun canm ...
Ben geldim ama biraz buruk geldim esimle hafif bi tartismamiz oldu beni cok sinir etti ise gidiyo bana diyoki ocagi sil mutfagi sil az once bulasiklari yikadim mutfakta bisey yok ustelik kac haftadir camlari sil sil sil dedi sinirimle dun sildim 1 gun karin agrisi cektim beni anlamiyo ve bu deli ediyo surekli bi temizlik yapicam niye ya ben neyim diyorum yapmiyorum yaticam diyorum daha ne yapiyim hergun ev mi supurulur
anladm canım .. bende istanbuldaym .. özellderde uğraşyrum masraflı oluo .. devlet ayarlayamadm henüz istanbulda da çok zor hem kalabalık hem doktorlar ilgisiz( hem işyerinden çıkamysun sirekli .. özelde haftasonalrı da oluyo .. Allahım hepimize şifa ve selamet versin zikzakım benm
teşekkür ederim :) insallah öyleyımdir ama 1 haftadır yediğim içtiğim yok resmen yemeden içmeden kesildim desem yeri
bazen gercekten bogazlayasim geliyo ya anlamiyo beni ben napicam 9 ay nasil cekicem bununla ya
bazen gercekten bogazlayasim geliyo ya anlamiyo beni ben napicam 9 ay nasil cekicem bununla ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?