- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #46.441
peri kiscem sabak yine kriz gecirdim ayni sorun bendede vaa yawwwsimcik bilem aac ac bekliyom yo kduruyo kilo
buyrukum olsun ozaman artıkın hayırlısıysa tabi.. sağlıklı bi bebiş... ben çok üzüldüm dünden beri cidden bitap haldeyim.. :85:
ben daha korunmayı bıraktığımı kimseye sölemezken millet benden bebiş bekliomusda haberim yok :85:
günaydın dileğim hepimiz için aydın bir gün olur inşGunaydin kizlarrr
kot gömlek aldım ben birde koyu hardal rengi pantolon..... şaşırmaz çünkü almayı isteyip ertelediği şeylernapim işine yarasın istedim bendee.......... ama kutlama yapayım diyorum çünkü o doğum günümde bütün evi mumlarla doldurmuştu saat tam on iki de hediyeler,pasta filan çok şaşırmıştım... fazla romantikti,doğum günü akşamında da yemeğe çıkmıştık..malum ikizim var onun eşi ile beraber birşeyler hazırlamışlar masayı filan ayarlamışlar...yemek bitti geldik evde milleti toplamışlar bi pasta merasimi de orada oldu...şimdi birşey yapmazsam belli etmesede bozulur. pazara geliyor ikimizde evdeyiz milleti eve toplama durumu yok gece 12 de hediye versem ertesi gün yemeğe gitsek çok mu basit olur:18: senin planın var mı evlilik yıldönümü olunca erkekten beklenir genelde ama hediyeye karar ver bari
çalışyruz işte napym canım .. ayy neka güsel bi böcek oldum ben böle
buryukum- esrarengizim bu durum ve benzer bazı şeyleri yaşamayan anlayamaz .. iyi niyetli gibi olanlar da hemen olur daha olur olur diolar .. hemen arkasından kaç yaşındaydın hmmmm .. odan sonra merak etme kızım olur diolar sonra kaç yıllık evliydin hmmmm .. yani ne denirse densin insan hassas ise üzülüyo biraz takıyo kafayı haliyle .. ama boşverceksinz herkes kendini ve kendi yaşadıklarını bilir .. ben bu olaydan kendime şöle bi ders de çıakrdm .. bazı özel durumlarda biri bana derdini dökerse artk kat kat fazla dikkatliyim.. teselli vermeye çalışırken bilmeden üzmiyim diye .. ya da kendikendime yorum yapmym detay vermedikçe bişey demiym de canı sıkılmasın kimsenin diye .. ne de olsa bize verilmedik akıllar yapılmadık yorumlar kalmıyo haliyle .. ama iyisiylede kötüsüyle de yıpranıyoruz .. boşerceğiz dediğim gibi derdi çeken bensem dermanı yakındır diceğiz inşallah .....
yaw bide buryukum nasi yapiyolar anlamiyorum ben kimseye soramam ya banane kimin cocugu var kimin yok beni ilgilendirmezki bu kadarda olmazutanmasalarda yatmiyomusunuz diyceklerrrrr
bunları kafana takarsan olmaması normal canım. kim diyorsa gitsin aynaya baksın bence
bu bebeği gerçekten istiyorsan kulak asmayıp rahat olacaksın
günaydın canımcımslm kızlar.herkese günaydııııııııııııııııın
yaw bide buryukum nasi yapiyolar anlamiyorum ben kimseye soramam ya banane kimin cocugu var kimin yok beni ilgilendirmezki bu kadarda olmazutanmasalarda yatmiyomusunuz diyceklerrrrr
hoşgeldin carımcımyasakım ve nazım bu gün benlen hiç konuşmadılar
bi hoşgeldin bekledim oda yok :85:
yatmıyonuzmuyasakm alemsin yaa
çok doğru bi yorum tebrikler
niye takıyosun kafana insanlardan bizene ne isterlerse düşünsünler...rabbim ne zaman isterse o zaman verir belki rabbim sabrımızı sınıyo... insanlarda bi alem bak ben bile sinirlendim...günaydın buryukummm hoşgeldinnnn
:44:biraz karışık biraz duygusalım canım... :85:
dün akşam annemlere uğradım malum biliosun korunduğumu kimse bilmiyor. laf lafı açtı filan derken annem ağzından kaçırdı. bi kaç arkadaşı neden benim çocuğumun olmadığını filan sormuş..olmuyomu filan demişler.. annem özellikle bunu son 1 yıldır duyduğunu söledi.ay çok kötüyüm aslında ama atmaya çalışıordum içime.. sen soruncada dayanamadım işte canım :85:
anlıcağın adım kısıra çıkmış haberim yok
aynen utanırım ben yatak odasını irdeler gibi
ben cahilliğe veriyom artık.iyi niyetliler neyse de art niyetlilerin bırak sorması ima etmesi bile deli ediyo beni
onlara böle yapmak lazım
hemen gitmess biliom ama zati az yemeye çalışydumşimdi hepten dikkat etmeye çalışyrum ama tık yok ama azimliym devam etcem ben yasakm vercem bu kiloları aksi gibi de bi aç hissedyrm bi aç hissedyrum sankim otursam dünyaları yicem
aynen yaw kirmim git bisey demim diyorum bazen ama sabredemedigimde oluyooovalal bu yüzden disari kadinalrin oldugu yere cikmamaya calisiyom moralim bozulmasin diyeee
anlamıyolar ki halden.anlasalar sormazlar zaten
çık hayalimneden çıkmıcan.soran oldu mu yapıştır cevabı.alsınlar ağızlarının payını
hem içini dökersin fena mı
insan üzülüyo ama başkasının bizi daha fazla üzmesine izin vermeyelim
bir de böyle cahilliklerle uğraşıp bu süreci zorlaştırmayalım
ipekim ondan bilem süphelenen kesin vardirr yatmiyorlarmidami olmuyo diyeeesapitmis bu insanalrr neelr duyuoz baskasina diyen bizede kesin diyodurrrr
peri kiscem ayni bende valla istahimda cokk keske bi kesilse diyorum yawwww
yaw simcik ben sinirlenmimde kim sinirlensin bak hormonlarim yine bozulacakkksimcik alt komsunun mutfakina ve tuvalatine tavandan su gecmis tabi ondan oldugu tahmin edildi.. neyse adamalr geldi bakacaz dediler baktilar mutfaktaki ve wc deki fayansi ne kirdilar duvar icindeki boruya bakacaklardi kamerayla kirdikalri yere baktilar benden su kacmiyomus öyle deyip ortaligi öyle birakip gittilerrr her taraf tpz toprak icinde napim simcik öldürümmü bu adamlari sonram yine tel edecez bi bekleyin dedilerrrr bekliyom ses yokk..allahim ya her aksilik beni buluyoo
iyiym canım dersteyim sınav yapıcam bugünde onlar ders çalışıyo bende burdayım sen nasılsın buryukumgünaydın gülüm nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?