Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

peri kiscem sabak yine kriz gecirdim ayni sorun bendede vaa yawww simcik bilem aac ac bekliyom yo kduruyo kilo

hemen gitmess biliom ama zati az yemeye çalışydum şimdi hepten dikkat etmeye çalışyrum ama tık yok ama azimliym devam etcem ben yasakm vercem bu kiloları aksi gibi de bi aç hissedyrm bi aç hissedyrum sankim otursam dünyaları yicem

şu bişi bilmeden konuşanlara çok şey söyleyesim var biliyon mu esrarengizimmmm.
takma bak takınca daha zorlaşıyo durumumuz.:26::26:
millet sana sordu mu yatak odamı özeli mi sizlemi paylaşcam de.olunca duyarsınız de.
yoksa içine atarsın üzülüyosun da bak.annen de fırsat vermesin.
hoş ben düşüklerim için tahlil yaptırıyodum annem anlamamış soran herkese tedavi oluıyo demiş
kaç yıllık evliydin gülüm.olcak inşallah bugünleri hatırlayıp gülcen
ne mucizeler duyuyoruz,sen neden korunuyodun canım bebişi yeni mi düşünüyonuz?

Ayyyyy ikizin mi vaaaaarrrr. Cok tatli yaaaaa. Seninde ikiz bebekletin olucak o zamannnnn. Harikaaaa

gerçekten ipemmm ben de çok dikkat ediyom artık.
inşallah rabbim en kısa zamanda derman verir...amin

yaw bide buryukum nasi yapiyolar anlamiyorum ben kimseye soramam ya banane kimin cocugu var kimin yok beni ilgilendirmezki bu kadarda olmaz utanmasalarda yatmiyomusunuz diyceklerrrrr

yatmıyonuzmu yasakm alemsin yaa

bunları kafana takarsan olmaması normal canım. kim diyorsa gitsin aynaya baksın bence
bu bebeği gerçekten istiyorsan kulak asmayıp rahat olacaksın

çok doğru bi yorum tebrikler

yaw bide buryukum nasi yapiyolar anlamiyorum ben kimseye soramam ya banane kimin cocugu var kimin yok beni ilgilendirmezki bu kadarda olmaz utanmasalarda yatmiyomusunuz diyceklerrrrr

aynen utanırım ben yatak odasını irdeler gibi
ben cahilliğe veriyom artık.iyi niyetliler neyse de art niyetlilerin bırak sorması ima etmesi bile deli ediyo beni
onlara böle yapmak lazım

niye takıyosun kafana insanlardan bizene ne isterlerse düşünsünler...rabbim ne zaman isterse o zaman verir belki rabbim sabrımızı sınıyo... insanlarda bi alem bak ben bile sinirlendim...

aynen utanırım ben yatak odasını irdeler gibi
ben cahilliğe veriyom artık.iyi niyetliler neyse de art niyetlilerin bırak sorması ima etmesi bile deli ediyo beni
onlara böle yapmak lazım

aynen yaw kirmim git bisey demim diyorum bazen ama sabredemedigimde oluyooovalal bu yüzden disari kadinalrin oldugu yere cikmamaya calisiyom moralim bozulmasin diyeee

peri kiscem ayni bende valla istahimda cokk keske bi kesilse diyorum yawwww

aynen yaw kirmim git bisey demim diyorum bazen ama sabredemedigimde oluyooovalal bu yüzden disari kadinalrin oldugu yere cikmamaya calisiyom moralim bozulmasin diyeee

anlamıyolar ki halden.anlasalar sormazlar zaten
çık hayalimneden çıkmıcan.soran oldu mu yapıştır cevabı.alsınlar ağızlarının payını
hem içini dökersin fena mı
insan üzülüyo ama başkasının bizi daha fazla üzmesine izin vermeyelim
bir de böyle cahilliklerle uğraşıp bu süreci zorlaştırmayalım

yaw simcik ben sinirlenmimde kim sinirlensin bak hormonlarim yine bozulacakkksimcik alt komsunun mutfakina ve tuvaletine tavandan su gecmis tabi benden oldugu tahmin edildi.. neyse adamalr geldi bakacaz dediler baktilar mutfaktaki ve wc deki fayansi ne kirdilar duvar icindeki boruya bakacaklardi kamerayla kirdikalri yere baktilar benden su kacmiyomus öyle deyip ortaligi öyle birakip gittilerrr her taraf toz toprak icinde napim simcik öldürümmü bu adamlari sonram yine tel edecez bi bekleyin dedilerrrrbekliyom ses yokk..allahim ya her aksilik beni buluyoo

Son düzenleme:

yaw kiscem kirmim diyosunn simcik sabredemeyip sanane diycemm yapmakta istemiyorummyaw her gördügündemi sorulur yok iste neyin pesindesinnn bi hafta önce soruyo sonram bi hafta sonram görünce yine soruyo sankim bi hafta icinde hemen bi aylik hamile olacam ya mantiga bakkk

ipekim ondan bilem süphelenen kesin vardirr yatmiyorlarmidami olmuyo diyeeesapitmis bu insanalrr neelr duyuoz baskasina diyen bizede kesin diyodurrrr

dorudur neblym yaa insanoğlu işte ...

peri kiscem ayni bende valla istahimda cokk keske bi kesilse diyorum yawwww

yaww benm adet de gelio heralde adet öncesi de böle olurdum, kafamda yicekler uçuşur, geceleri nutella kaçıklarm böle durup durup aklıma yemek gelio, karnım tokken bile zayıflaym derken böle olcam nerdeyse :125: :125: :125: :125: :125: :125: :125: :125: :125: :125: :125: :125:

Son düzenleme:

iste öldüremiyorsun kiz ammaaannn bu aralar bende cok kirilganim yaaaa...dün kocise kizdim darildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…