Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

eveeeeeeeeeeeeettt hepinize kosskoca bir selaaaaammm
bu havalar insanda ne moral bırakır ne neşe? inanamıyorum yaaa, martla nisan yer mi değiştirdi? bi güneş açsa kuş cıvıldasa içimiz açılsa değil mi amaaa....

Anlıyorum canım anlamazmıyım... aynı yollardan geçtik hepimiz, Allaha emanetiz bu günümüzde de yarınımızda da kesin diye bir şey yok dua edip şükretmekten başka elimizden birşey gelmiyor...ben bebek konusunda "ısrar da isyan da etmeyeceğim" dedim hep ve halen öyle düşünüyorum. Rabbim hayırlı olanı versin. kıymet bilmez miyim, gözümden sakınıyorum, çok kusuyorum diye üzülüyorsam bile onun için üzülüyorum....

tatlım sen nerelerdesin?napiosun bakayım sanki yıl oldu görüşemeyeli..

yazdıklarını okuyunca güldüm... hep böyle mi olmak zorunda? her kadın benzer şeyleri niye yaşıyor? bizde kaynana olunca böyle olurmuyuz???

aksine benim eşim çok rahat kırmızı geldimi diye bile sormadı

ooo benim eşim her tuvalete giriişimde geldi mi gelmedi mi diye kapıda bekliyor ben sakınleştiriyorum onu

Allah bir an önce sizin de eşlerinizinde yüzünü hayırlı sağlıklı bir evlatla güldürsün, hatırladıkça kendi halimi içim acıyor...

yok canım biz altlı üstlü oturuyoruz bide allahtan sık gelmiyolar üst kata...
ama aşağı onların dairesine inmiyorum diye surat yapıyolar kayınvalidemkapı kapı anlatıyomuş beni kulağıma geliyo ama hiçte umurumda değil kime anlatırsa anlatsın....

yazdıklarını okuyunca güldüm... hep böyle mi olmak zorunda? her kadın benzer şeyleri niye yaşıyor? bizde kaynana olunca böyle olurmuyuz???...?

evet canim iste böyle kendini bilmez kisilerle ugrasioyrum...bilmiyorum, sanirim yapmam..cünkü ben yasadim baskasi yasamasin derim.
senin kayinanandami böyle...?

oo bacim senin burnunun dibindelermis...kendi annen gil nerde?
biz uzak oldugumuz halde böyleyiz...öyle olmus olsa beni hic rahat birakmazlar...ne diyor biliyormusun gecen telefonda bana (aramiyorsunuz falan her zaman diyorda)...gelde izine bana börekler örekler hazirla...yok komsunun gelini gelmiste kalmista yaninda, buda demis benim gelinimde gelsinde bana pastalar falan yapsin...gülermisin aglarmisin, kadin siz gelinde ben sizi rahat ettiririm bütün sene calsiyorsun dice yerine, gelde is yap diyor...

ısrardan kasıt ne tam olarak farklı olabilir ama illa bu ay olacak bende demiyorum asla isyan etmiyorum rabbim ne zaman veririse o zaman diyorum istemeyi ihmal etmiyorum ama allahtan....
hakkımızda hayırlısını versin....

aminnnnnnnn

morem duygudeni civciv ve melek kisceler geri duayami katildilarrrr:44::44::44::44:önce listede yoktulardidaaa

hosbulduk kayra tşkrler

yasakım gelen giden yok hiç bi belirtide yok ptesiye kadar bekleyim diyorum oldu oldu olmadı kan vercem bugün veriyim diyodum uyuyakalmısım 11den sonra kan almıyo sağlık ocağı

hosbulduk kayra tşkrler

yasakım gelen giden yok hiç bi belirtide yok ptesiye kadar bekleyim diyorum oldu oldu olmadı kan vercem bugün veriyim diyodum uyuyakalmısım 11den sonra kan almıyo sağlık ocağı

alla alal gelmemis daha tamam habibtem pazartesi bi netlessin artikk :26: ..yoksada regl gelsinki sende napacagini bill...

aynen canım bu ayda böyle devam önümüzdeki ay tedaviye başlarım artık napım

valla kiscem bizlerin isi mücadele isi bu belli bizler kolay bebek sahibi olamiycaz nasip istekimileri isteksiz hamile kalir biz cok isteyenelr ise böyle doktor doktor geziyoruz ne diyim demmekki rabbimin bi bildigi varr..basla zik zakim olmadi kiscem asilamaya neye gecin devlette 3 defa yapma hakkida varmis bence kullanin bu hakkinizii

öylemi hiç duymamıştım bunu yasakım bu rahim filmini ssk karsılıyormu bilgin varmı

öylemi hiç duymamıştım bunu yasakım bu rahim filmini ssk karsılıyormu bilgin varmı

kiscem ben hep topiklere bakmistim mesala sizin giibi pcoslu ve kistli kisiler normal deneme klomenden ne cevap alinamiyosa devlet hastanelerinde önce rahim filmi sonram 3 defa asilama hakki doguyomus bi arastirin zikzakimmm bilin hakklarinizi..asilama senin icin daha iyi vakitte kaybetmezsin hem esinin spermine baktiriyolarmis asilama icinn o sonucuda alirsiniz ne güzell ..bunun üstüne düs zikzakim normal doktora gidiyosan gitme bende direk hastaneye git durumunu anlat 2 yildir dogal yoldan kalamiyorum ne de..kolmen kulandim olmuyo kist yapiyo ....anlat biseyler iste durumunu kendin daha iyi biliyosunn...

Son düzenleme:

direk hastaneye gitcem canım eğitim araştırma hastanesi topiklerden araştırdım bi dr ismi buldum çok memnun kalmışlar direk adetimin 3.günü gidiyim diyorum hiç korunmadım diyim bide direk başlasın tedaviye hormonlardan falanda şüpheleniyorum ne durumda hiç bilmiyorum baksın onlarada hayırlısı bakalım.tedavisiz yumurtam gelişmiycek anlaşılan yumurtamın geliştiğini bilsem yine gitmem ama mecbur işte

nerede bu hastane canım hanhi ildeydin sen ??

git tamam iste durumunu anlat asilama diyebilirler bence sana kiscem bence hic hormonla ne baksinlar ama onlar zaten sürekli bi dengesizlik halindeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…