Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

bazen gercekten bogazlayasim geliyo ya anlamiyo beni ben napicam 9 ay nasil cekicem bununla ya

benim eşim gibi aynı oda cok karısır ev islerine pazar günleri temizlik yapma gel yanımda otur der biyerde bişi görse kalk evinle ilgilen der bu erkeklere anlam veremiyorum

Ya bildigin gibi degil yasakhayalim dedim sen silseydin diye diyo ben calisiyorum eee ben napiyim hamileyim diyorum diyoki burada hamile kadinlar 7-8 aya kadar calisiyo onlar napsin banane onlardan ya vallahi sinir krizleri geciricem simdi bi ton msj yazasim geliyo

benim eşim gibi aynı oda cok karısır ev islerine pazar günleri temizlik yapma gel yanımda otur der biyerde bişi görse kalk evinle ilgilen der bu erkeklere anlam veremiyorum

cok sinir oluyorum cocuk dogsun bak sen o zaman gor otomatikmen cocukla ilgileniceksin o zamanda bu laf yapar boyle

yawff nerden çıktı bu işe böle yasakm ya amaannn ... dövümmü şimcik adamları ararıs dedile aramadılaa die

özel daha iyi ipekim ilgileniyolar en azından devlette iyi bi dr bulmak çok zor ..kredi ödememiz var ev aldık bide özel masraflarını kaldıramayız yoksa hiç düşünmeden özele giderdim bende

hayırlı olsun eviniz canım benm o da bebe için, gelince en azından kendi evinde olcak bebişiniz öle tatlım ben de öle diyorum zorluyorum işte özel filan ne varsa.. bakalım nasibimizde ne varsa görücez inşallah yakındır kavuşmamız

ya zaten susan biri degilim ondan daha cok konusuyorum ama oyle diyo yokmu ben ona diyorum karnim agriyo o bisey yok bisey yok diyo bu erkekler biseyi hak etmiyolar ben onu anladim ya hamile olmazsin cocuk isterler hamile olursun boyle yaparlar

inşallah canım benim rabbim acil şifalar versin cümlemize..

cok sinir oluyorum cocuk dogsun bak sen o zaman gor otomatikmen cocukla ilgileniceksin o zamanda bu laf yapar boyle

yaww benmki de ev kirli de olsa yardm istesem, ev tertemiz der sen de yapma gerek yoki der , tek bana yardm etmesin die yerinden kalkmasın die heryer tertemizmiş tembel işte.. zevmem yaaa hanımın işine karışan erkeği ben ölesi biras zor oluo

Son düzenleme:
can kuşlarım ben geldim nasılsınız laf kocalardan açılmış o konuda ben dertli değilim sadece ütü olmadımı daha der o kadr

lafa bak lafaa lafta hazirrrrben zor buldum diyeydinno calisanlarrr kolay buluyo arka arkayaaabizim gibi mücadeleylemi buluyo yaw birak mesaj ne yazma eve gelince biraz surat ne yap bidaha böyle hata yapmasinnn

bu cok karisir ev isine fln heryer cok pis bugun temizlik yap der babanin usagi vardi sanki

ya zaten susan biri degilim ondan daha cok konusuyorum ama oyle diyo yokmu ben ona diyorum karnim agriyo o bisey yok bisey yok diyo bu erkekler biseyi hak etmiyolar ben onu anladim ya hamile olmazsin cocuk isterler hamile olursun boyle yaparlar

heeeeh tam şimdi söledin işte sihirli cümleyi canım .. kıymet bilmeyene düşersen böledir işte haketmezler gerçekten özeni emeği filan .. olmayanı ister .. olana değer vermez .. olana bu niye var gerek yok der .. olmayana şu niye yok neden almadın,yapmadın etmedin gitmedin vır vır vır .. kıymet bilmicekse her daim dicek bi laf bulur bu tür erkekler işte napalım kader

aynen canım herşeye karışır benimki yardım istesen kesinlikle elini sürmez arada bir masayı koltuğu çekmeye yardım isterim zorla gelir çıldırtır beni bide benim eşim cok dağınık kızlar ya sinir oluyorum o huyuna

lafa bak lafaa lafta hazirrrrben zor buldum diyeydinno calisanlarrr kolay buluyo arka arkayaaabizim gibi mücadeleylemi buluyo yaw birak mesaj ne yazma eve gelince biraz surat ne yap bidaha böyle hata yapmasinnn

anlamiyo ya vallahi anlamiyo bu ne zaman anlicak acaba beni arada oyle sinir ediyoki

yaw ne bilim peri kiscemdöv valla yosam elimi kana buluycam bide yerlestirme mutfaki ne diyolar yine geliriz dediler sankim evi basima gecireceklerrrr

kısceler ben kactım evi toparlayım az aksam gelince benimkide laf etmesin öptüm hepinizi

başkasının örnek gösterilmesi bir kadının deli olacağı en büyük şeylerden biridir .. vayy onlar 7.8. aya kadar çalışıolarmş .. yok berikinin karışı şöle yapmış ç.. yok ötekinin hanımı böle demiş vır vır vır .. hiçbi sorunu olmadan 9 ay yatanlar da var heeeyyy hey ...

bu cok karisir ev isine fln heryer cok pis bugun temizlik yap der babanin usagi vardi sanki

sanamı sorcam ne zaman temizlik yapcağımı ben de yaa bak delircem şimdi sen kendi işine bak ben kendiminkine bakarm de .. kontol etmene de hiç lüzum yok de şuna yaa bak çok sinirliyim

vur cantayi kafasina hak ediyo bunlar insan daha bi ilgilenir ama nerdeeeee sansimiz yok.. arada o yapar temizlik sonra konusurda konusur yapma o zaman sanki ben diyorum ona temizlik yap diye yapma arkadasim yapma git otur

yaw aslinda bu konuda benimki iyidir hic karismaz bakarim kendi yapmaya baslar demeden yada gelir sen otur söyle ne yapilacaksa derrryaw yinede bazen gicik oluyom baska konularda napimmm mesala surayi bi ara derim yarim saat sonra arar kriz gecirrim bende istiyorumki hemen o dakikada aransinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…