- 16 Kasım 2012
- 1.934
- 69
- 118
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #46.541
bazen gercekten bogazlayasim geliyo ya anlamiyo beni ben napicam 9 ay nasil cekicem bununla ya
yaw simcik ne diyim senin herife derdi neymis ismi önemli onun icinloorim sen niye onun lafina sinirlenip yaptin bende sen ibekliyorum sen yapacan ben degil deseydinn hani o camlari silerken ters bi hareket yapsaydinn tamam mutfak ne silinirde cama uzunmasi ne varrr yok valla ya bizde sans yokk yada bu herifleri bogazlayacann zaten sinirliyim bugün bende fayansi ne kirip gittilerrrrr batirdilar heryerii
benim eşim gibi aynı oda cok karısır ev islerine pazar günleri temizlik yapma gel yanımda otur der biyerde bişi görse kalk evinle ilgilen der bu erkeklere anlam veremiyorum
yaw simcik ne diyim senin herife derdi neymis ismi önemli onun icinloorim sen niye onun lafina sinirlenip yaptin bende sen ibekliyorum sen yapacan ben degil deseydinn hani o camlari silerken ters bi hareket yapsaydinn tamam mutfak ne silinirde cama uzunmasi ne varrr yok valla ya bizde sans yokk yada bu herifleri bogazlayacann zaten sinirliyim bugün bende fayansi ne kirip gittilerrrrr batirdilar heryerii
özel daha iyi ipekim ilgileniyolar en azından devlette iyi bi dr bulmak çok zor ..kredi ödememiz var ev aldık bide özel masraflarını kaldıramayız yoksa hiç düşünmeden özele giderdim bende
cok sinir oluyorum cocuk dogsun bak sen o zaman gor otomatikmen cocukla ilgileniceksin o zamanda bu laf yapar boyle
işte bu biras psikolojik gibi canm .. şimdiden iştahsızlık vs gibi bi etkisi olmass yani .. çok takma kafana zamana bırak relax olmaya çalış .. emin ol en iyisi bunları yapman :13:
yaww çek resti .. de ki bak benm karnımda bebe vaa .. ben orayı burayı silcem die bebemin sağlığnı tehlikeye atamam de .. pislenirse yaparm ben hem işlerimi .. sen bana ne demek istysun pismiyim ben de .. yoook ilaa için rahat etmiosa buyur kendin yap de .. ne demek hamileye iş yaptırmak yaa .. bebeğimizin sağlığımı önemli oranın buranın tozumu filan de korkut birasck :26::26:
yawff nerden çıktı bu işe böle yasakm ya amaannn ... dövümmü şimcik adamları ararıs dedile aramadılaa die
hayırlı olsun eviniz canım benmo da bebe için, gelince en azından kendi evinde olcak bebişiniz öle tatlım ben de öle diyorum zorluyorum işte özel filan ne varsa.. bakalım nasibimizde ne varsa görücez inşallah yakındır kavuşmamız
benim eşim gibi aynı oda cok karısır ev islerine pazar günleri temizlik yapma gel yanımda otur der biyerde bişi görse kalk evinle ilgilen der bu erkeklere anlam veremiyorum
cok sinir oluyorum cocuk dogsun bak sen o zaman gor otomatikmen cocukla ilgileniceksin o zamanda bu laf yapar boyle
Ya bildigin gibi degil yasakhayalim dedim sen silseydin diye diyo ben calisiyorum eee ben napiyim hamileyim diyorum diyoki burada hamile kadinlar 7-8 aya kadar calisiyo onlar napsin banane onlardan ya vallahi sinir krizleri geciricem simdi bi ton msj yazasim geliyo
yaww benmki de ev kirli de olsa yardm istesem, ev tertemiz der sen de yapma gerek yoki der , tek bana yardm etmesin die yerinden kalkmasın die heryer tertemizmiş tembel işte.. zevmem yaaa hanımın işine karışan erkeği ben ölesi biras zor oluo
ya zaten susan biri degilim ondan daha cok konusuyorum ama oyle diyo yokmu ben ona diyorum karnim agriyo o bisey yok bisey yok diyo bu erkekler biseyi hak etmiyolar ben onu anladim ya hamile olmazsin cocuk isterler hamile olursun boyle yaparlar
yaww benmki de ev kirli de olsa yardm istesem, ev tertemiz der sen de yapma gerek yoki der , tek bana yardm etmesin die yerinden kalkmasın die heryer tertemizmiş tembel işte.. zevmem yaaa hanımın işine karışan erkeği ben ölesi biras zor oluo
lafa bak lafaa lafta hazirrrrben zor buldum diyeydinn o calisanlarrr kolay buluyo arka arkayaaa bizim gibi mücadeleylemi buluyo yaw birak mesaj ne yazma eve gelince biraz surat ne yap bidaha böyle hata yapmasinnn
yawff nerden çıktı bu işe böle yasakm ya amaannn ... dövümmü şimcik adamları ararıs dedile aramadılaa die
hayırlı olsun eviniz canım benmo da bebe için, gelince en azından kendi evinde olcak bebişiniz öle tatlım ben de öle diyorum zorluyorum işte özel filan ne varsa.. bakalım nasibimizde ne varsa görücez inşallah yakındır kavuşmamız
lafa bak lafaa lafta hazirrrrben zor buldum diyeydinn o calisanlarrr kolay buluyo arka arkayaaa bizim gibi mücadeleylemi buluyo yaw birak mesaj ne yazma eve gelince biraz surat ne yap bidaha böyle hata yapmasinnn
bu cok karisir ev isine fln heryer cok pis bugun temizlik yap der babanin usagi vardi sanki
heeeeh tam şimdi söledin işte sihirli cümleyi canım .. kıymet bilmeyene düşersen böledir işte haketmezler gerçekten özeni emeği filan .. olmayanı ister .. olana değer vermez .. olana bu niye var gerek yok der .. olmayana şu niye yok neden almadın,yapmadın etmedin gitmedin vır vır vır .. kıymet bilmicekse her daim dicek bi laf bulur bu tür erkekler işte napalım kader
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?