Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

kısceler ben kactım evi toparlayım az aksam gelince benimkide laf etmesin öptüm hepinizi

tamam canım hadi git sende seninki de açmasın ağzını şimdi ne buraların hali diye

yaw ne bilim peri kiscemdöv valla yosam elimi kana buluycam bide yerlestirme mutfaki ne diyolar yine geliriz dediler sankim evi basima gecireceklerrrr

kıs yerleştirme sakın sen şimdi toplarsın 5 dak sona gelip yeniden bozalrar delirirz sonra hepten

demem mi diyorum tabiki sana ne iyorum sen oglen gidiyosun gece geliyosun ben evdeyim diyorum.. bizde baskalarinin adamlarini ornek verelim kadinlari 9 ay sicak sudan soguk suya sokmuyolar ayyyyy deliricem hee

seninki yine iyimis yasakhayalim bu benimki titizlik hastasi manyyakk ama o arama mevzusu bende de var 30undaydi ya termin 29una aldirmak icin 4 gun gecti de oyle aradi

kızlar regl me 5 gün var hafif belim ağrıyo hamile kalmış olsam gene ağrır mı yoksa hiç mi regl belirtisi olmuycak kafam karıştı biraz

Son düzenleme:
demem mi diyorum tabiki sana ne iyorum sen oglen gidiyosun gece geliyosun ben evdeyim diyorum.. bizde baskalarinin adamlarini ornek verelim kadinlari 9 ay sicak sudan soguk suya sokmuyolar ayyyyy deliricem hee

hec iste aslinda laf cokta sende bi rahatla loorimmm artik yalniz degilsin bebekte büyüyo hisseder

kızlar regl me 5 gün var hafif belim ağrıyo hamile kalmış olsam gene ağrır mı yoksa hiç mi regl belirtisi olmuycak kafam karıştı biraz

canim arirda agrimayabilirde belirtilere takilma fazla batini bekle bakalim gecsin sonra test yaparsin hakkinda hayirlisi

seninki yine iyimis yasakhayalim bu benimki titizlik hastasi manyyakk ama o arama mevzusu bende de var 30undaydi ya termin 29una aldirmak icin 4 gun gecti de oyle aradi

yaw bunlarin cogu hep böyleee akilanmazlar ancak biz yiprandigimizla kalirizzz

vur cantayi kafasina hak ediyo bunlar insan daha bi ilgilenir ama nerdeeeee sansimiz yok.. arada o yapar temizlik sonra konusurda konusur yapma o zaman sanki ben diyorum ona temizlik yap diye yapma arkadasim yapma git otur

kızçem sen bkrer ev işinden anlayan ve titiz bi kocişe düşmüşün orası bi belli .. brasck da duyarsız zaar .. arada sen ortayı bulcan .. çnküm belli ki sen ne dersen de bu adamcık dikkat ediyo böle şeylere .. o yüsden sen de her defasında kızma .. tamam yaparm filan de tek sustur ama ister yaparsn ister yapmazsn yani duruma bakarsın .. biras daha büyüsün bebeiş o zaman belki bu kadar çok da diyemez bişe kızçem neblym yaa :44::44:

ona da uyuşukluk dioruss canm .. ben de sorarım benmkne odaya gidicenmi die evet der gömleğni götcenmi die evet der .. bakarm ya tele dalmş ya pc ye dalmş aradan geçer yarm saat gömlek ortada kalmış yaww barim git de işini hallet snra otur napıcasan yap .. ama bu ortalğı dağıtr .. yapcam der ama totoyu kaldırmass b türlü

babasinin evinde yapsaydi tum temizligini burasi benim evim burada ben ne istiyosam onu yaparim vallahi bunlar bi tuaflar yaa yaparim desem gelip aksam gorur onu o varya oo uyuzzz

bütün regl belirtilerini yaşasan da hamiş, bütün gebelik belirtilerini yaşasan da regl olabilirsin canım .. zaten belirtiler aynı benzer ayırmak zor .. bat geçmeden hiçbişeye kafa yorulmasın bence .. idrarda silik de olsa görmeden de kana gdilmesin bence .. bunlar benm fikrim tabiki ...

senin niye kirdilar mutfagi yasakhayalimm :26:

loorim benim altimdaki kadina hem mutfak hemde tuvaletinin tavanina su gecmisssee üstünde ben varimya benden geldigi süphesiyle kapima dayandi adamlar saat 8süphelei bülümlere baktilar tuvalatimin fayansini kirdilar mutfakima baktilar lavabo bölümündeki borulara ne .. bi su kacagi bulamadilar giderken yine gelebiliz dediler ama her yeri toz ettiler sildim ama iyicede temizlemedim yine gelirler diyeeebekliyom öylece sabaHTAN BERIII

bogazliycamm evi basiam gecirecekelr su kacagini bulmak icinnn

ayyyyyyyyyyyy cok fena yaaaaa bide ayakkabilariyla giriyolar ya ben kanser oluyorum onlar gelmeden halilari kaldiriyorum kaldirsaydin halilari fln batirdilar evi

babasinin evinde yapsaydi tum temizligini burasi benim evim burada ben ne istiyosam onu yaparim vallahi bunlar bi tuaflar yaa yaparim desem gelip aksam gorur onu o varya oo uyuzzz

aynen baba evinde ne gördüler tutacan bunlarin kolundan atacan baba evine..bugün benimkine kisdim bak götrür ananin kapisina o baksin sana dedimm

ayyyyyyyyyyyy cok fena yaaaaa bide ayakkabilariyla giriyolar ya ben kanser oluyorum onlar gelmeden halilari kaldiriyorum kaldirsaydin halilari fln batirdilar evi

toparladim ayaklari batasicalarrr loorimde yine sinirim gecmedi bide biseyde bulamadilarya sabahtan beri katil olacam diye ferenliyom kendimeee herifede cattim bunlarin yüzündennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…