- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #46.561
kısceler ben kactım evi toparlayım az aksam gelince benimkide laf etmesinöptüm hepinizi
yaw ne bilim peri kiscemdöv valla yosam elimi kana buluycam bide yerlestirme mutfaki ne diyolar yine geliriz dediler sankim evi basima gecireceklerrrr
başkasının örnek gösterilmesi bir kadının deli olacağı en büyük şeylerden biridir .. vayy onlar 7.8. aya kadar çalışıolarmş .. yok berikinin karışı şöle yapmış ç.. yok ötekinin hanımı böle demiş vır vır vır .. hiçbi sorunu olmadan 9 ay yatanlar da var heeeyyy hey ...
sanamı sorcam ne zaman temizlik yapcağımı ben de yaa bak delircem şimdisen kendi işine bak ben kendiminkine bakarm de .. kontol etmene de hiç lüzum yok de şuna yaa bak çok sinirliyim
kısceler ben kactım evi toparlayım az aksam gelince benimkide laf etmesinöptüm hepinizi
tamam canım hadi git sende seninki de açmasın ağzını şimdi ne buraların hali diye
kıs yerleştirme sakın sen şimdi toplarsın 5 dak sona gelip yeniden bozalrar delirirz sonra hepten
yaw aslinda bu konuda benimki iyidir hic karismaz bakarim kendi yapmaya baslar demeden yada gelir sen otur söyle ne yapilacaksa derrryaw yinede bazen gicik oluyom baska konularda napimmm mesala surayi bi ara derim yarim saat sonra arar kriz gecirrim bende istiyorumki hemen o dakikada aransinn
dorusun beklim biras daha barimeee
demem mi diyorum tabiki sana ne iyorum sen oglen gidiyosun gece geliyosun ben evdeyim diyorum.. bizde baskalarinin adamlarini ornek verelim kadinlari 9 ay sicak sudan soguk suya sokmuyolar ayyyyy deliricem hee
kızlar regl me 5 gün var hafif belim ağrıyo hamile kalmış olsam gene ağrır mı yoksa hiç mi regl belirtisi olmuycak kafam karıştı biraz
seninki yine iyimis yasakhayalim bu benimki titizlik hastasi manyyakkama o arama mevzusu bende de var 30undaydi ya termin 29una aldirmak icin 4 gun gecti de oyle aradi
vur cantayi kafasina hak ediyo bunlarinsan daha bi ilgilenir ama nerdeeeee sansimiz yok.. arada o yapar temizlik sonra konusurda konusur yapma o zaman sanki ben diyorum ona temizlik yap diye yapma arkadasim yapma git otur
yaw aslinda bu konuda benimki iyidir hic karismaz bakarim kendi yapmaya baslar demeden yada gelir sen otur söyle ne yapilacaksa derrryaw yinede bazen gicik oluyom baska konularda napimmm mesala surayi bi ara derim yarim saat sonra arar kriz gecirrim bende istiyorumki hemen o dakikada aransinn
hec iste aslinda laf coktasende bi rahatla loorimmm artik yalniz degilsin bebekte büyüyo hisseder
canim arirda agrimayabilirde belirtilere takilma fazla batini bekle bakalim gecsin sonra test yaparsin hakkinda hayirlisi
kızçem sen bkrer ev işinden anlayan ve titiz bi kocişe düşmüşün orası bi belli .. brasck da duyarsız zaar .. arada sen ortayı bulcan .. çnküm belli ki sen ne dersen de bu adamcık dikkat ediyo böle şeylere .. o yüsden sen de her defasında kızma .. tamam yaparm filan de tek sustur ama ister yaparsn ister yapmazsn yani duruma bakarsın .. biras daha büyüsün bebeiş o zaman belki bu kadar çok da diyemez bişe kızçem neblym yaa :44::44:
ona da uyuşukluk dioruss canm .. ben de sorarım benmkne odaya gidicenmi die evet der gömleğni götcenmi die evet der .. bakarm ya tele dalmş ya pc ye dalmş aradan geçer yarm saat gömlek ortada kalmış yaww barim git de işini hallet snra otur napıcasan yap .. ama bu ortalğı dağıtr .. yapcam der ama totoyu kaldırmass b türlü
kızlar regl me 5 gün var hafif belim ağrıyo hamile kalmış olsam gene ağrır mı yoksa hiç mi regl belirtisi olmuycak kafam karıştı biraz
senin niye kirdilar mutfagi yasakhayalimm :26:
loorim benim altimdaki kadina hem mutfak hemde tuvaletinin tavanina su gecmisssee üstünde ben varimya benden geldigi süphesiyle kapima dayandi adamlar saat 8 süphelei bülümlere baktilar tuvalatimin fayansini kirdilar mutfakima baktilar lavabo bölümündeki borulara ne .. bi su kacagi bulamadilar giderken yine gelebiliz dediler ama her yeri toz ettiler sildim ama iyicede temizlemedim yine gelirler diyeee bekliyom öylece sabaHTAN BERIII
bogazliycamm evi basiam gecirecekelr su kacagini bulmak icinnn
babasinin evinde yapsaydi tum temizligini burasi benim evim burada ben ne istiyosam onu yaparim vallahi bunlar bi tuaflar yaa yaparim desem gelip aksam gorur onu o varya oo uyuzzz
ayyyyyyyyyyyy cok fena yaaaaa bide ayakkabilariyla giriyolar ya ben kanser oluyorum onlar gelmeden halilari kaldiriyorum kaldirsaydin halilari fln batirdilar evi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?