Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

doğru söylüyosun cnm bende bekliyorum inşallah rabbim bu ay bana bir bebiş verirde ailecek yüzüm güler annem bebek yeleği başlamış çok tatlı annem dedim daha birşey yok dedim olsun elnde sonunda olur dedi yani ben o yeleğe artık bie bebiş istiyorum

toparladim ayaklari batasicalarrr loorimde yine sinirim gecmedi bide biseyde bulamadilarya sabahtan beri katil olacam diye ferenliyom kendimeee herifede cattim bunlarin yüzündennn

yasakhayalim bugun ikimizinde hali hic iyi degil birinini bogazlamadan hayirlisiyla bugun biteydi

tatlim daha yeni evliymissin du bakalim olur elbette

yasakhayalim bugun ikimizinde hali hic iyi degil birinini bogazlamadan hayirlisiyla bugun biteydi

loorim dersende onu de kaderimizde ayni yaw dün ne güzel konusuyoduk bu gün katil olmak icin konusuyozzzne bizim basimiza gelenlerrr sabir allahim sabir ya havle ne cekelim barii

kusura bakma yaw senin yazdiklarinida okuyamadim sinirliyimde bugün birazzz kendi derdime düstümm

loorim dersende onu de kaderimizde ayni yaw dün ne güzel konusuyoduk bu gün katil olmak icin konusuyozzzne bizim basimiza gelenlerrr sabir allahim sabir ya havle ne cekelim barii

nazarmi degdi ne etti bize bacimm sorma bugun cildirdik cildirtanlar utansin napalim

eveet ben daha yeni erken diyorumda eşim niye olmuyo diye üzülüyo o yüzden hemen olsun istiyorum

bi sorun yoksa olur elbette stres yapma ama cok istiyosaniz dr gidin gerci bazi drlar erken diyo ama diretirsen bakar ona gore bi yol cizer bu arada sogan kuru yaptin mi hic ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…