- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #46.581
aynen baba evinde ne gördüler tutacan bunlarin kolundan atacan baba evine..bugün benimkine kisdim bak götrür ananin kapisina o baksin sana dedimm
kıslar bende çıkyrum gelcem yne byes
bütün regl belirtilerini yaşasan da hamiş, bütün gebelik belirtilerini yaşasan da regl olabilirsin canım .. zaten belirtiler aynı benzer ayırmak zor .. bat geçmeden hiçbişeye kafa yorulmasın bence .. idrarda silik de olsa görmeden de kana gdilmesin bence .. bunlar benm fikrim tabiki ...
toparladim ayaklari batasicalarrr loorimdeyine sinirim gecmedi bide biseyde bulamadilarya sabahtan beri katil olacam diye ferenliyom kendimeee herifede cattim bunlarin yüzündennn
aynen iyi dedinn valla ohhh belalarini istiyolar valla bunlar
doğru söylüyosun cnm bende bekliyorum inşallah rabbim bu ay bana bir bebiş verirde ailecek yüzüm güler annem bebek yeleği başlamış çok tatlı annem dedim daha birşey yok dedim olsun elnde sonunda olur dedi yani ben o yeleğe artık bie bebiş istiyorum
loorim aslinda diyecem cok sey vardasimdi pasiflestiririmm diye kelimeleri secerek yaziyomm
yasakhayalim bugun ikimizinde hali hic iyi degil birinini bogazlamadan hayirlisiyla bugun biteydi
ozelden yaz o zamaan de valla bak ben her biseyi diyorum
loorim dersende onu de kaderimizde ayni yaw dün ne güzel konusuyoduk bu gün katil olmak icin konusuyozzzne bizim basimiza gelenlerrr sabir allahim sabir ya havle ne cekelim barii
özeldende utanirim yaw zaten tam sinirli günümdeyimm
tatlim daha yeni evliymissin du bakalim olur elbette
nazarmi degdi ne etti bize bacimm sorma bugun cildirdik cildirtanlar utansin napalim
yasakhayalim ne utancan ya agzina ne geliyosa soyle gitsin
eveet ben daha yeni erken diyorumda eşim niye olmuyo diye üzülüyo o yüzden hemen olsun istiyorum
eveet ben daha yeni erken diyorumda eşim niye olmuyo diye üzülüyo o yüzden hemen olsun istiyorum
degdi bence
neka iyi kiscesin loorimm doru desarj olmaliyimm yaw disari bilem cikamadim halbuki güzel hava varrrr
bi sorun yoksa olur elbette stres yapma ama cok istiyosaniz dr gidin gerci bazi drlar erken diyo ama diretirsen bakar ona gore bi yol cizerbu arada sogan kuru yaptin mi hic ?
kesinlikle yasakhayalim ne olcekkana guzelmi oralar burada kasirga var sanki cok fena ruzgar var
yok soğan kürü yapmadım da incir bide ballı kür yapıyorum bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?