Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

18 derece ama fena bi ruzgar oldugu icin sicak oldugu soylenemez ama esim icin yaz geldi deyip bi ceketle gitti

haftaya sogacak biraz ama 13 derece ne olacakmissssizin ora da aslinda iyi sayilirda rüzgar oldugundan öyle oluyo havaaaa

dorusun loorim alamanyanin sicagi olsa ne yazarr o yüzden kanlari bilem soguk bu allamanalrin sicaki az gördükleri icinn

aynen o yuzden soguklar sicak gormuyolarki az bisey gunes gorseler yerlere yatiyolar.. Bne istanbulda gunesten kacardim burada kiymetini anladim

moremlede konusamadik yaw bugün bi sabah azcik konustukkannesine gitttiiaksam gelcekk

loori morem dün bizi görmüs ama pc sorun cikarmis giris yapamamis kk yaa mesaj atmis morem bana

aynen o yuzden soguklar sicak gormuyolarki az bisey gunes gorseler yerlere yatiyolar.. Bne istanbulda gunesten kacardim burada kiymetini anladim

yaw yatsinlar loorim soyunup soyunup yatarlar artikin memikli memikli ramazana denk gelmeseydi oructa hasara ugruyo yaww

Son düzenleme:
moremlede konusamadik yaw bugün bi sabah azcik konustukkannesine gitttiiaksam gelcekk

loori morem dün bizi görmüs ama pc sorun cikarmis giris yapamamis kk yaa mesaj atmis morem bana

hee oylemi o yuzden birden cikti demekki ohh ne guzel annecigi yaninda

onlar ikisi birlikte yapiliyomu kizcemm yanlis bisey yapip yukseltme degerlerini :26: o zaman bu ay bisey olmazsa kesinlikle diger aya sogan kuru yap

evet görmemişim cnm valla ben bu sitede gördüm bu kisini yapanlardan çok hamiş kalan olmuş ilk bu ay deniyorum olsassa bir dahaki ay soğanı yaparım cnm

kiz looorim eslerimiiz ters herhalde, benimkide yapma der, yorulma der...
sanirim hamile olursam beni hic bir yere birakmaz, baglar eve..is yaptirmaz...
ama dün benimkiyle bende tartistim

kiz looorim eslerimiiz ters herhalde, benimkide yapma der, yorulma der...
sanirim hamile olursam beni hic bir yere birakmaz, baglar eve..is yaptirmaz...
ama dün benimkiyle bende tartistim

sanslisin kuzum ne diyimm benim gibi titiz bi herifiniz yok benimki cook fena yuzunu hergun peelingler oyle gider benden cok bakim yapar kendine sen niye tartistin bacim

hee oylemi o yuzden birden cikti demekki ohh ne guzel annecigi yaninda

öyle olmus eside kendi pc sini vermemissskaynananasina loorim kendi annesi istanbulda ama biraz uzakmis kaynanasi yaninda onuda cok seviyo ya hep anne diyoo moremm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…