- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #46.601
sogukmu sizin orabura 25 derece tisötrtle geziyolar
sadiye kiscem yaw sen cicim ayindasin dahabak biz o dönemleri geceli cok oldu nelerle ugrasiyozzz
18 derece ama fena bi ruzgar oldugu icin sicak oldugu soylenemez ama esim icin yaz geldi deyip bi ceketle gitti
valla doğru diyosun cnm allah hepimize en yakın zaman da bebiş versin de yüzlerimiz hep gülsün
haftaya sogacak biraz ama 13 derece ne olacakmissssizin ora da aslinda iyi sayilirda rüzgar oldugundan öyle oluyo havaaaa
18 derece ama fena bi ruzgar oldugu icin sicak oldugu soylenemez ama esim icin yaz geldi deyip bi ceketle gitti
dorusun loorim alamanyanin sicagi olsa ne yazarryasakhayalim ben sevinemiyorum valla en fazla 1 ay yaz oluyo sonra tekrar yagmurlar yagmurlar
ben hala petekleri yakıyorum buraya kız geri geldi valla üşüyoruz
ben hala petekleri yakıyorum buraya kız geri geldi valla üşüyoruz
annemde oyle diyo valla donuyolarmissadiye sana yazdim gormedin sanirsam bi onceki sayfada
dorusun loorim alamanyanin sicagi olsa ne yazarro yüzden kanlari bilem soguk bu allamanalrin sicaki az gördükleri icinn
aynen o yuzden soguklar sicak gormuyolarki az bisey gunes gorseler yerlere yatiyolar.. Bne istanbulda gunesten kacardim burada kiymetini anladim
moremlede konusamadik yaw bugün bi sabah azcik konustukkannesine gitttii aksam gelcekk
loori morem dün bizi görmüs ama pc sorun cikarmis giris yapamamis kk yaa mesaj atmis morem bana
onlar ikisi birlikte yapiliyomu kizcemm yanlis bisey yapip yukseltme degerlerini :26: o zaman bu ay bisey olmazsa kesinlikle diger aya sogan kuru yap
Ben geldim ama biraz buruk geldim esimle hafif bi tartismamiz oldu beni cok sinir etti ise gidiyo bana diyoki ocagi sil mutfagi sil az once bulasiklari yikadim mutfakta bisey yok ustelik kac haftadir camlari sil sil sil dedi sinirimle dun sildim 1 gun karin agrisi cektim beni anlamiyo ve bu deli ediyo surekli bi temizlik yapicam niye ya ben neyim diyorum yapmiyorum yaticam diyorum daha ne yapiyim hergun ev mi supurulur
yaw yatsinlar loorim soyunup soyunup yatararlar artikin memikli memikli ramazana denk gelmeseydi oructa hasara ugruyo yaww
kiz looorim eslerimiiz ters herhalde, benimkide yapma der, yorulma der...
sanirim hamile olursam beni hic bir yere birakmaz, baglar eve..is yaptirmaz...
ama dün benimkiyle bende tartistim
hee oylemi o yuzden birden cikti demekki ohh ne guzel annecigi yaninda
öyle olmus eside kendi pc sini vermemissskaynananasina loorim kendi annesi istanbulda ama biraz uzakmis kaynanasi yaninda onuda cok seviyo ya hep anne diyoo moremm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?