- 23 Aralık 2011
- 14.371
- 18.310
- 498
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #4.661
canım salati tefriciye topiğine bir bak istersen ordaki hangi arkadaşa okunacaksa o kişi namaz kılıp duasını yapıyo bir bak derim ben:26:he yaw işgence telefon resmen
bu arada kuzucum şu liste işini sen mi alacan kim alacak ben yapamam çünkü gündüz hep telefondan giriyorum mecbur
bak şimdi ben diyorum ki listeyi şöyle yapsan (sen yapacaksan şayet)
Salat-ı tefriciye 4444 okunacak kişiler yaz başlığına
اللهـم صل صلاة كاملة وسلم سلاماً تاماً على سيدنا محمد الذي تنحل به العقد وتنفرج به الكرب وتقضى به الحوائج وتنال به الرغائب وحسن الخواتم ويستسقى الغمام بوجهه الكريم وعلى آله وصحبه في كل لمحة ونفس بعدد كل معلوم لك.
Allahumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ-seyyidina Muhammedin ellezi tenhallü bihi’l ‘ukadu ve tenfericu bihi’l-kürabu ve tukdâ bihi’l-havâicu ve tünâlü bihi’r-rağâibu ve husnu’l-havâtimi ve yusteska’l-ğamâmu bi-vechihi’l-kerîmi ve ‘alâ âlihi ve sahbihi fî-külli lemhatin ve nefesin bi-‘adedi külli ma’lûmin lek
1- Başlamadan önce 21 defa “estağfurullâh el azîm ve etûbu ileyh” denilmelidir.
2- Bir defa “euzu besmele” çekilip, ne kadar okunacaksa
bunu yazarsın bilmeyen en azından bakıp okur
tefriciye okunacak arkadaşımız yazarsın kim okumaya niyet ederse sıra ile herkesi yazarsın şöyle mesela
ilhannaz
yasakhayal
hancek
........
........
listeye girmek isyenler söyleyip eklelettirek kendini
isimleri yazdık bunlar okunacak kişiler sonrada
ilk sıra diyelim ilhannaz ben diyecem ki 500 okuyucam yasakhayal diyecek ki 1000 mesela
sonra okuyan kişiler listesi ardından eklenecek
ilhannaz arkadaşımızın salat-ı tefriciyesi
nuarin.......500 salatı tefriciye
yasak hayal....1000 salatı tefriciye
sonrada hepsini toplayıp 4444e tamalayıp teslim duasını yapacaz teslim duasını ben yapacam her arkdaşın 4444 tamalanınca
umarım karışık yazmadım canımsın.....
he yaw işgence telefon resmen
bu arada kuzucum şu liste işini sen mi alacan kim alacak ben yapamam çünkü gündüz hep telefondan giriyorum mecbur
bak şimdi ben diyorum ki listeyi şöyle yapsan (sen yapacaksan şayet)
Salat-ı tefriciye 4444 okunacak kişiler yaz başlığına
اللهـم صل صلاة كاملة وسلم سلاماً تاماً على سيدنا محمد الذي تنحل به العقد وتنفرج به الكرب وتقضى به الحوائج وتنال به الرغائب وحسن الخواتم ويستسقى الغمام بوجهه الكريم وعلى آله وصحبه في كل لمحة ونفس بعدد كل معلوم لك.
Allahumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ-seyyidina Muhammedin ellezi tenhallü bihil ukadu ve tenfericu bihil-kürabu ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-rağâibu ve husnul-havâtimi ve yusteskal-ğamâmu bi-vechihil-kerîmi ve alâ âlihi ve sahbihi fî-külli lemhatin ve nefesin bi-adedi külli malûmin lek
1- Başlamadan önce 21 defa estağfurullâh el azîm ve etûbu ileyh denilmelidir.
2- Bir defa euzu besmele çekilip, ne kadar okunacaksa
bunu yazarsın bilmeyen en azından bakıp okur
tefriciye okunacak arkadaşımız yazarsın kim okumaya niyet ederse sıra ile herkesi yazarsın şöyle mesela
ilhannaz
yasakhayal
hancek
........
........
listeye girmek isyenler söyleyip eklelettirek kendini
isimleri yazdık bunlar okunacak kişiler sonrada
ilk sıra diyelim ilhannaz ben diyecem ki 500 okuyucam yasakhayal diyecek ki 1000 mesela
sonra okuyan kişiler listesi ardından eklenecek
ilhannaz arkadaşımızın salat-ı tefriciyesi
nuarin.......500 salatı tefriciye
yasak hayal....1000 salatı tefriciye
sonrada hepsini toplayıp 4444e tamalayıp teslim duasını yapacaz teslim duasını ben yapacam her arkdaşın 4444 tamalanınca
umarım karışık yazmadım canımsın.....
canım salati tefriciye topiğine bir bak istersen ordaki hangi arkadaşa okunacaksa o kişi namaz kılıp duasını yapıyo bir bak derim ben:26:
hancekimmmmmmmmmmmmm gel gariiiiiiiiiiii
Geldim gülüm geldimmm
hayır canım hiçbir kür yapmadım ben bu ay....
bi bak canım o topiğeölemi aman canlar tam yapalımm kimsenin günahına girmeyelim nede olsa evlat için okuyacağızz
rüyammm hoş geldinnnn
Offf nuarinim yaaa dün sana demiştimya full siteden çık telefondan diye,bugün bende yanlışlıkla full site yaptım ve düzeltemiyorum napıcaz yaaa çok zor oluyor o şekildeeeee
evet cunku o zaaman nıkın cok hosuma qıtmısdı qel artık cennet kokulum dıye. içime doqmus demekkı :)))) inş quzum inş bu ay bende senın qbı mutluluklar ıcıne boqulurum tum arkadaslarmızda oyle. eşinin tepkısı ne oldu ya :)
şekerparemmm nirdesin yawwwwvben tek başımamı yapcam 500 üüü:118::118::118::118::119::119::119::119::119::119::119::119::125::125::125::125::125::125::126::126::126::126::126:
KıZÇELERRR yatcam ben artıkın......Kızımı uyuturken kendim de uyuTurken kendim de uyur kalırım kesin.....Bu gün geç bilem kaldık....erkenmi yatacan ruyammmmm:26:yaw yine biara uyanirsan bak bizeeee insalalh denk gelirsinhepiniizn olmasini cok istiyomm
kara[COLOR=#ff6699 .!.:[/COLOR]biberim20;28969048]vAyy karabibercim neler nler geçmiş çyle başından..Konuş bence yine de ailenle.......inş canım burdaki herkesi bir bir hamileyim der artık bazen sabredemiyorum hiççç.....
canım eğer seni üzmeyecekse anlatırmısın niye ayrıldınız başından geçenleri.....kusura bakma ben görmedim baştan yazılanları..
[/QUOE]
kuzum aileler arasında bazı sıkıntılr oldular benım aılem kocamdan benı sakladı dıyarbakıra qonderdıler abımın yanına tel ınt herseyı anldılar tam 36 qun kocamla hıc bır sekılde ıletısıme qecemedım . ocak 19 da dıyarbakırdan konyaya qeldım abımın yıllık ıznı cıkmısdı snra bır sekılde kocamla ıletısıme qecdım ve kacdım . o 36 qunluk surecde cok aqır laflar işittim kendı aılemdende eşimin aılesınden de . kocam 23 kılo vermıs bnım yokluqumda hast. qorunmeye psikıyatrıye qıtmıs hemen yatıralım senı demısler oda hayr demıs benım mucadele etmem lazım demıs . herneyse ısde aralık 17de kaçırdılar kocamdan benı ben de ocak 24 de tekrar kaçdım kocamaşimdi ailemle konusmuyrum hıc bır zamanda konusmayacaqım cunku ben onların bana soyleıdklerı hakaretlerı kaldıramıyorum . yuzeysel olarak boyle . o yuzden evımde hıc bır esyam yok yenı yenı dosuyoruz evımı . ve yemek yapmakdanda fazla anlamam ama quzel yemek yapmısım kocamın cok hosuna qıtmıs :d öyle didi :)))
bide kocam cok sık sehır dısında olurole yanı cok cana yakın brısıyımdır cekdıqım acılar benı cok olqunlanştırdı . ve kocam mahmutu çokkkk severım o benımmm SONSUZUMMM'DUR ve aşırı derecedede bebek ıstıyoruz qeçen ay olmadı ama bu aydan ümitliyiz inş rabbim nasıp ederde çekdıqımız acılara derman olur bebeqimiz
B​en geldim kızlar ama kaçıcam az sonra.......şekerparemmm nirdesin yawwwwvben tek başımamı yapcam 500 üüü:118::118::118::118::119::119::119::119::119::119::119::119::125::125::125::125::125::125::126::126::126::126::126:
bi bak canım o topiğe
hoşgeldin rüyam konuşsana kızzzzzz
sonundaa canım yaeww çok yoruldunn demiiikıyamam aklımdakken söleyeyin canım karabiberimin selamı var öptü çokk
yok melekim bis dinlenioazz yasakımlaaYASAKHAYAL bebek çalışmasıyapmaya mı gitti yoksa kızlarrrrrrrr
KıZÇELERRR yatcam ben artıkın......Kızımı uyuturken kendim de uyuTurken kendim de uyur kalırım kesin.....Bu gün geç bilem kaldık....
kara[COLOR=#ff6699 .!.:[/COLOR]biberim20;28969048]
vAyy karabibercim neler nler geçmiş çyle başından..Konuş bence yine de ailenle.......
B​en geldim kızlar ama kaçıcam az sonra.......
yaww kaçma rüyamm gell kal şurdaa yarımm saatcikkk
rüyammm hoş geldinnnn
bi bak canım o topiğe
hoşgeldin rüyam konuşsana kızzzzzz
hayır kuzum ne bir günü yaw ne zman biterse tabi öyle uzun sürmemek kaidesi ileanladım canım daa şimdiii 1 gündemi okunuo dua yanı 4444 adt 1 gündemi olcakk
Offf nuarinim yaaa dün sana demiştimya full siteden çık telefondan diye,bugün bende yanlışlıkla full site yaptım ve düzeltemiyorum napıcaz yaaa çok zor oluyor o şekildeeeee
KıZÇELERRR yatcam ben artıkın......Kızımı uyuturken kendim de uyuTurken kendim de uyur kalırım kesin.....Bu gün geç bilem kaldık....
kaçma RUYABUSEM DAHA garpuz kescek yasakhayal bize kızçen uyumuş nasılsakara[COLOR=#ff6699 .!.:[/COLOR]biberim20;28969048]
vAyy karabibercim neler nler geçmiş çyle başından..Konuş bence yine de ailenle.......
B​en geldim kızlar ama kaçıcam az sonra.......
dua topiğndemi canım :26::26:
evet canım dua topiğinde 4444 salatı tefriciye topiği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?