Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

benim bu seneki oruc uctu gozleri kapat yasakhayalim yanlarindan gecerken

doru senin oruc olma bu yilyaw kapatmaya firsatta kalmiyo tam geziyom bakiyom o da ne üst yok altada kücük bi kilott kafami cevirdim ama gördügümü görmüs oluyomm

he kaynanasimiymisss kaynana sevilirmi yaa bak esini gordun mu uyuz vermemiss

doru bak ben dikkat etmemistim moremin eside kötü olmus dün kiza vermemis ya bizle bulsmasini engellemisssbende anne demmemm layik degil cünküm moremki cok iyiymis loorim öyle diyo hastayken bana o bakti diyo hic üzmedi diyo

yok bizde o kunudada sans yok kafami nere vursam eceppp

doru senin oruc olma bu yilyaw kapatmaya firsatta kalmiyo tam geziyom bakiyom o da ne üst yok altada kücük bi kilott kafami cevirdim ama gördügümü görmüs oluyomm

aynen ya cok komik oluyo benimki diyoki saga bak bakiyorum sagda ciplak ama o fark etmiyo ben gormemezlikten geliyorum gibi yapiyorum sonra diyoki sola bak ayyy diyorumm

sanslisin kuzum ne diyimm benim gibi titiz bi herifiniz yok benimki cook fena yuzunu hergun peelingler oyle gider benden cok bakim yapar kendine sen niye tartistin bacim

walla ben titizim bacim, o yüzden birsey demiyor, böyle hersey yerli yerinde olacak, bazen kocisim t-Shirt atar derim sunu topla dolapta bile güzel kat kat olmasi gerek :)
peelingmi, her sabah, vayyyyy. bakimli bir erkek...seninki baya bir bakimliymis.... :)

sen nasilsin bakimlimisin, yani hergün peeling falan yaparmisin esin gibi

ne olsun yine kayinanam canim...(benim gelin sacimi hala ödememisler, ve bana ödetecekler....) paramiz yok derlermis...

sanslisin kuzum ne diyimm benim gibi titiz bi herifiniz yok benimki cook fena yuzunu hergun peelingler oyle gider benden cok bakim yapar kendine sen niye tartistin bacim

kendine baktigi gibim birazda ev isine yardim etsinn doru basammmm senin derdin neydi niye kisdirdi herifinn

su anda benim kafama en yakin duvar o oraya bi vuriyimm valla ne sans var ya benim kaynanam yok babasinin esi var babasi var asla baba diyemem demem oda hak etmiyo

su anda benim kafama en yakin duvar o oraya bi vuriyimm valla ne sans var ya benim kaynanam yok babasinin esi var babasi var asla baba diyemem demem oda hak etmiyo

sen dur bbebis vaaasansiz dogmusuz loorim napalim kaderr iste yapacak bisey yok ömrümüz böyle mücadeleyle gececekkk

ben bugun erkeklere fena gicigim sorma ya ben hergun yapmam peeling fln o hergun yapiyo hergun krem suruyo hergun dus aliyo ben kendime bakmayi severim ama hergun dus almam 2.gun alirim hergun peeling yapmam o cok fena kiz nasil gelin sacini odememisler mi :26::26: gelde delirme

vallahi kizz ne kremler aliyo kendine ben bile o kadar degilim goz altina surulen kremleri bile var bi gun cekicem onun malzemelerini aticam buraya

valla ne diyim cnm allah sabır versin sana demiyo mu sende kendine bak krem sür der mutlaka bnm eşimede ben derim elin çatlamış krem sür saçını düzelt diye herkezin karakteri farklı demekki

basamam loorimde tiitz ama esi kalk pencere ne sil dermis loorim hamile olmasa coktan silerdi zatende su an bebisi icin yapmiyoduu:26:ama bazi erkkeler anlamiyo bunuuloorimin pelinge ne ihtiyaci yokki kiscem bebek gibim kis cok güzel manken gibim masallahheside napsin loorimden geri kalmamk icin yapiyodur kesinn bulmus güzelim esi napsin bakim yapiyo isteee

Son düzenleme:

bende hepicigini bogazlayasim varrr:

valla ne diyim cnm allah sabır versin sana demiyo mu sende kendine bak krem sür der mutlaka bnm eşimede ben derim elin çatlamış krem sür saçını düzelt diye herkezin karakteri farklı demekki

demezmi suratim soyuluyo yani boyle hamilelikten olan bisey diyoki krem sursene alla alla buyur burdan yak ablam da biliyo bunun boyle oldugunu tatile giderken bi canta onun esyalari ozel ablam diyoki benimki bi deodorant sikmaz ama iste buda boyle

kiscem yaw sende daha taze gelinmisisnn hem sen cicim aynindasin hele bi dur bu erkekler gercek yüzünü yillar gecince gösteriirrrrryaw sen üzülüyorum bbeek ne olmayinca deyince bende bayadir evlisin sanmistimm

o senin guzelligi yavruceylanimm.. ama insani harbi cildirtiyolar

yok daha neler ödememişler mi valla ben eşimin tarafından çok memnunum kaynana demedim bu zamana kadar o benm cici annem çok seviyorum oda beni çok seviyo şimdi düğün var bizim akrabalardan annem ne takıcan dedi anne altın takıcam dedim senin altınların kalsın bende altın var onu veririm takarsın dedi kendi altınlarından vericekmiş bana düğünede şal örüyo bana o bkımdan kendimi şanslı hissediyorum

kiscem yaw sende daha taze gelinmisisnn hem sen cicim aynindasin hele bi dur bu erkekler gercek yüzünü yillar gecince gösteriirrrrryaw sen üzülüyorum bbeek ne olmayinca deyince bende bayadir evlisin sanmistimm

aynen hemde nasil gosterirler yuzlerine cakasim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…