- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #46.641
demezmi suratim soyuluyo yani boyle hamilelikten olan bisey diyoki krem sursene alla alla buyur burdan yakablam da biliyo bunun boyle oldugunu tatile giderken bi canta onun esyalari ozel ablam diyoki benimki bi deodorant sikmaz ama iste buda boyle
yok daha neler ödememişler mi valla ben eşimin tarafından çok memnunum kaynana demedim bu zamana kadar o benm cici annem çok seviyorum oda beni çok seviyo şimdi düğün var bizim akrabalardan annem ne takıcan dedi anne altın takıcam dedim senin altınların kalsın bende altın var onu veririm takarsın dedi kendi altınlarından vericekmiş bana düğünede şal örüyo bana o bkımdan kendimi şanslı hissediyorum
aynen hemde nasil gosterirler yuzlerine cakasim var
benimkide ne asiri ne az biseyler yaparrr aksam anti aging kremini sürer..banyodan sonra deodorant bide parfümü var hergün sikar baskada bisey yapmazzz
onlar isini bilir ilk yil ben yaparim karicim derler 2. yil yaparmisin karim der.3 yil yap kari der 4 yil yap lan avrat bilem derlerrr
yok yok yasakhayalim bizde bisey var anladim ben onubizi besmelesizmi yaptilar ne ettiler
oyy ben ne cekiyorum bu heriften
ayyyyy tam sinir oldum bak simdi
olabilir valal ne diyim loorimmyok kader utansinn kiscemmm
ben coktan oldun artikinn
Ey gidi kuheylan kosmana bak sen catlarsan seni doguran kisrak utansinn.. (Necip fazil kisakurek) aklima geldi de utansin diyince
alisicaz yasakhayalimm napalim yola gelicekler elbet
ben bugun erkeklere fena gicigim sorma ya ben hergun yapmam peeling fln o hergun yapiyo hergun krem suruyo hergun dus aliyo ben kendime bakmayi severim ama hergun dus almam 2.gun alirim hergun peeling yapmam o cok fenakiz nasil gelin sacini odememisler mi :26::26: gelde delirme
basamam loorimde tiitz ama esi kalk pencere ne sil dermis loorim hamile olmasa coktan silerdi zatende su an bebisi icin yapmiyoduu:26:ama bazi erkkeler anlamiyo bunuuloorimin pelinge ne ihtiyaci yokki kiscem bebek gibim kis cok güzel manken gibim masallahh eside napsin loorimden geri kalmamk icin yapiyodur kesinn bulmus güzelim esi napsin bakim yapiyo isteee
kiscem yaw sende daha taze gelinmisisnn hem sen cicim aynindasin hele bi dur bu erkekler gercek yüzünü yillar gecince gösteriirrrrryaw sen üzülüyorum bbeek ne olmayinca deyince bende bayadir evlisin sanmistimm
yok daha neler ödememişler mi valla ben eşimin tarafından çok memnunum kaynana demedim bu zamana kadar o benm cici annem çok seviyorum oda beni çok seviyo şimdi düğün var bizim akrabalardan annem ne takıcan dedi anne altın takıcam dedim senin altınların kalsın bende altın var onu veririm takarsın dedi kendi altınlarından vericekmiş bana düğünede şal örüyo bana o bkımdan kendimi şanslı hissediyorum
güzel cümle bizede uydu
iste bende deliriyorum, esimin bir sucu yok ama bende sinirleniyorum iste...
evet ya benim esimde peeling falan yapmaz yani...ben yaptim gecenlerde ona :)
evet taze gelinde ama olmuyor, beni esim hep teseli ediyor....ben hic korunmadim canim...o yüzden tuafima gidiyor olmayinca
senin kac senedir olmuyor?
oo ne güzel canim, benimkilerde der sen ver altinlarindan, bütün kücük altinlarimi aldilar bana vermediler, indirdiler kendi ceplerine...
ben hic memnun degilim, beni sikayet bile ediyorlar aramiyor falanda filan
hata gecenlerde esimin aykakabisi kalmis onu istedim kadinin zoruna gitmis, nasil olurda ben isterim esime telefonda duygu sömürüsü ediyor agliyor...ahha bacim hic birsyimi ödemediler bana corap bile almadilar onlar, evimin mobilyalarini hep borca aldik...
ben son üc yildir istiyorum ben 5 kere hamile kaldim ama hepsini kaybettimm..ama ilk nerdeyse 6 yil ne hic düüsnmedikk ....bence ilk aylarda bi evlilik yerine oturmali evlilik ögrenilmeli önceeeiste bende deliriyorum, esimin bir sucu yok ama bende sinirleniyorum iste...
evet ya benim esimde peeling falan yapmaz yani...ben yaptim gecenlerde ona :)
evet taze gelinde ama olmuyor, beni esim hep teseli ediyor....ben hic korunmadim canim...o yüzden tuafima gidiyor olmayinca
senin kac senedir olmuyor?
oo ne güzel canim, benimkilerde der sen ver altinlarindan, bütün kücük altinlarimi aldilar bana vermediler, indirdiler kendi ceplerine...
ben hic memnun degilim, beni sikayet bile ediyorlar aramiyor falanda filan
hata gecenlerde esimin aykakabisi kalmis onu istedim kadinin zoruna gitmis, nasil olurda ben isterim esime telefonda duygu sömürüsü ediyor agliyor...ahha bacim hic birsyimi ödemediler bana corap bile almadilar onlar, evimin mobilyalarini hep borca aldik...
loorim ne cok icimizi döktük iyi oldu rahatladim birasss
ben son üc yildir istiyorum ben 5 kere hamile kaldim ama hepsini kaybettimm..ama ilk nerdeyse 6 yil ne hic düüsnmedikk ....bence ilk aylarda bi evlilik yerine oturmali evlilik ögrenilmeli önceee
yok valla bizim eşyaları hala onlar ödüyo üstelik hem söz hem nişan hemde düğün alışverisi yaptık ben çanta beğendim bi tane alışverişte 450 tl di sonra çok pahalı anne almıyalım dedim oda tamam dedi sonra yolda geri döndü kızımın aklı kalmasın alalım o çantayı dedi altı çantayı bana ben daha nasıl anne demem ona kendi annemden ayırt etmiyorum valla bu zamna kadar hiç üzmedi beni ismimi de söylemez hiç kızım yavrum kısçem der
ama yasakhayalim oturmali diyosun guzel diyosun da napican sonra oturmuyosada bosanican mi Allaha sukur bunlar ufak tefek seyler bunlarla ne olucak bunun icin yakmaya gerek yok ama diger turlu tabikide cekmek zorunda degil oda bi gercek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?