Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

haklisin bu konuyu dun daha annemle konustuk bizim oradan bi kadinda ayni bu durumda simdi.. Hayirlisi yasakhayalim insanlarin icini bilemiyoruz ki

benimkide ismimi söylememk icin elinden geleni yaparrr 4:

haklisin bu konuyu dun daha annemle konustuk bizim oradan bi kadinda ayni bu durumda simdi.. Hayirlisi yasakhayalim insanlarin icini bilemiyoruz ki

zor durum loorim kavun degilki koklayip baksak tanisarakta evlensen cikacaksa sorun yine cikiyo görüsü usulüyle evlensendeeeerabbim büüyk sorunlar vermesin ufak tefek seylerii tartisiyoz konusuyooruz halladiyoruzzzzz

bisey sorucam simdi geldi aklima ya ben probe istiyorum bebek icin olsun benim icin olsun biliyomusun hic sen :26:

zor durum loorim kavun degilki koklayip baksak tanisarakta evlensen cikacaksa sorun yine cikiyo görüsü usulüyle evlensendeeeerabbim büüyk sorunlar vermesin ufak tefek seylerii tartisiyoz konusuyooruz halladiyoruzzzzz

aynen oyle kader Amin canim rabbim baska sorunlar vermesin cozulmeyecek seyler vermesin

bisey sorucam simdi geldi aklima ya ben probe istiyorum bebek icin olsun benim icin olsun biliyomusun hic sen :26:

loorimm onu esime bi sorum o seylere cok bakiyo nette nedemesala su an hatirlayamadim ama onu bi arastirim rosman yada dm de bebke mamalari ne gutschein ne ile indirimli aliniyo diye biliyorum baya onuda bi ögrenmeme lasim nasi yapiyolar diye ben sana söylerim ögrendikceee..

tamam yasakhayalim sen onu bi bakta bana soyle

canim tek degilsin banada hic bisey yapmadilar bir cop almadilar ne dugun ne bisey esim herbiseyi kendi yapti mobilyalarida kendi aldi Allaha sukur ki yapmamislar bide onun basima kakmasini cekemezdim ben boyle daha mutluyum

evet bende sükrediyorum, simdi ödeselerdi, benden para isterlerdi, yollayin falan hani biz burda para süpürüyoruz yaaa...
ama bana bir laf diyemezler, haklari yok yani

niye düsünmediniz 6 yil boyunca?
kac yasindasin hayalim? neden 5 kere kayip ettin, yani hastaliktanmi, yoksa ne bilim bebis büyümedimi? arkadasim hamile demistim oda kayip etmis, bebis gelismemiz karninda

sen anne dede basinda gezdir, bizimkisi gibi olsa ne yapacan, kadin diyor izine gelin bana börek cörek yaparsin diyor...ben burda günde 10 saat calisiyorum oraya gidipte birde ona börekler yapacam...bana ne yaptida ben ona yapayim ????

basamam ilk 6 ben istemedim ya aslinda benimkide cok uzun bi süre.. keske sadece iki yil korunsaydimm.... esim hep istedi ilk bastan beri o yüzden bu konuda ona bisey demiyorum kendimi sucluyorumm..annas olacak kadinla psikolojimi bozmustu yaw...onlar hemen olsun istedi bende inatlastim istemedim hem canimi sikiyolardi hem bebek diyodularrrbide dorusu kendimi hic hazir hisetmedim erken evlendigim icinde 19 ma yeni girecektim daha kiscem bende herseye bakildi esli olarak bulunan tek sey kan pihtilasmasi .en fazla 15.haftaya kadar geldimm....en son 4 ay önce ikizlerimi 8.haftada kaybettim ..ignemi oluyorum aspirin kullaniyorum yine kaybediyorum gitmedigim doktor kalmadi onlarinda eli kolu bagli kaldi deniycen her dafasinda sansini deniycen diyoalrrr... bende su an cesaret edemiyorum basam bekliyom biraz dahaaaa:26:

sabret yasakhayalim uzme kendini olucak elbette

eşim diyo rabbim verirse olur diyo ne zaman verirse o zaman öle ovulasyon günü falanda umursamaz mikmik yapmak istemiyosa yapmaz

kafasına göre yani
bu ay olmazsa bende bakmayacağım yumurtlama günüme falan gerçi biz genelde boş gün bırakmıyoruz

Allah bir an önce sizin de eşlerinizinde yüzünü hayırlı sağlıklı bir evlatla güldürsün, hatırladıkça kendi halimi içim acıyor...

amin inşallah canım .

hala gelen giden yok sizde durumlar nedir ?

hmm anladim, herkesin bir ayri problemi var..su kayinvalideleri öldürtecem seri katil tutupta..bir ölüme bir ölüm bedava hehehehe

insallah olur, allahim bizi böyle siniyor iste...
ama dene bacim dene...denemeden bir sonuca ulasamasin...baska doktorlara git, arastir netten...neler var neler yok diye....allahim nasip etmese zaten nasip etmez...
bende gecen yil nisanladigimda istemiyordum isim yoktu, esim beni ikna etti, ondan sonrada 8 aya yaklastik hala bebisimiz yok....
üzülüyourm, arkadasim 4 sene korundu, sonra biraktiyi ilk ayi hamile kaldi ..

insallah allahim bizede nasip eder..hayirli saglik bir bebis... AMIN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…