- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #46.661
loorim ufak sorunlar icindemedimm hani evliligin bi tadini cikarmak anlaminda dedim cünkü hemen hamile kalnlar cocugu olanalrdan hep öyle duydum keske kendimize bi zaman ayirsaydikk gezseydik ne diyolar ya..bide kiscemm ufak neysede ben valla he,en bi ese güvenenmem hadi gercek huylari sonradan cikarsa bebekle ortada kalacagima en azindan kendimi kurtarrrimm.mesala esimi kuzeni 6 yillik sevgilisyle evelendi iyiki kis hamile kalmadi 6 aylikken bosandilarrr hic anlasamadilar ayni evde yasayinca bunlar bi gercek yasanna seyler neler duyup görüyozzzz..gerci sonradan karekteri degisende var ama en azindan insan kendini suclamaz sonradan cocugu ne olsa bilemmm
yok valla bizim eşyaları hala onlar ödüyo üstelik hem söz hem nişan hemde düğün alışverisi yaptık ben çanta beğendim bi tane alışverişte 450 tl di sonra çok pahalı anne almıyalım dedim oda tamam dedi sonra yolda geri döndü kızımın aklı kalmasın alalım o çantayı dedi altı çantayı bana ben daha nasıl anne demem ona kendi annemden ayırt etmiyorum valla bu zamna kadar hiç üzmedi beni ismimi de söylemez hiç kızım yavrum kısçem der
haklisin bu konuyu dun daha annemle konustuk bizim oradan bi kadinda ayni bu durumda simdi.. Hayirlisi yasakhayalim insanlarin icini bilemiyoruz ki
zor durum loorim kavun degilki koklayip baksak tanisarakta evlensen cikacaksa sorun yine cikiyo görüsü usulüyle evlensendeeeerabbim büüyk sorunlar vermesin ufak tefek seylerii tartisiyoz konusuyooruz halladiyoruzzzzz
bisey sorucam simdi geldi aklima ya ben probe istiyorum bebek icin olsun benim icin olsun biliyomusun hic sen :26:
loorimm onu esime bi sorum o seylere cok bakiyo nette nedemesala su an hatirlayamadim ama onu bi arastirim rosman yada dm de bebke mamalari ne gutschein ne ile indirimli aliniyo diye biliyorum baya onuda bi ögrenmeme lasim nasi yapiyolar diye ben sana söylerim ögrendikceee..
canim tek degilsin banada hic bisey yapmadilar bir cop almadilar ne dugun ne bisey esim herbiseyi kendi yapti mobilyalarida kendi aldi Allaha sukur ki yapmamislar bide onun basima kakmasini cekemezdim ben boyle daha mutluyum
ben son üc yildir istiyorum ben 5 kere hamile kaldim ama hepsini kaybettimm..ama ilk nerdeyse 6 yil ne hic düüsnmedikk ....bence ilk aylarda bi evlilik yerine oturmali evlilik ögrenilmeli önceeehani panige gerek yok 6 aydir olmuyo diyeee...
yok valla bizim eşyaları hala onlar ödüyo üstelik hem söz hem nişan hemde düğün alışverisi yaptık ben çanta beğendim bi tane alışverişte 450 tl di sonra çok pahalı anne almıyalım dedim oda tamam dedi sonra yolda geri döndü kızımın aklı kalmasın alalım o çantayı dedi altı çantayı bana ben daha nasıl anne demem ona kendi annemden ayırt etmiyorum valla bu zamna kadar hiç üzmedi beni ismimi de söylemez hiç kızım yavrum kısçem der
kızçeler ben çıkıyorum ütüm var onları yapim size iyi sohbetler öptüm
hosgeldin canim valla ayni koydugun gibiyiz
evet bende sükrediyorum, simdi ödeselerdi, benden para isterlerdi, yollayin falan hani biz burda para süpürüyoruz yaaa...
ama bana bir laf diyemezler, haklari yok yani
niye düsünmediniz 6 yil boyunca?
kac yasindasin hayalim? neden 5 kere kayip ettin, yani hastaliktanmi, yoksa ne bilim bebis büyümedimi? arkadasim hamile demistim oda kayip etmis, bebis gelismemiz karninda
sen anne dede basinda gezdir, bizimkisi gibi olsa ne yapacan, kadin diyor izine gelin bana börek cörek yaparsin diyor...ben burda günde 10 saat calisiyorum oraya gidipte birde ona börekler yapacam...bana ne yaptida ben ona yapayim ????
açıldınmı acık loorim .. teyzesinin gülüüüü :13::13::13::13: acık müzik dinle barim de kendine gel kızçem
Nar Ağacı (Kubat) - YouTube
kızçeler ben çıkıyorum ütüm var onları yapim size iyi sohbetler öptüm
basamam ilk 6 ben istemedim ya aslinda benimkide cok uzun bi süre.. keske sadece iki yil korunsaydimm.... esim hep istedi ilk bastan beri o yüzden bu konuda ona bisey demiyorum kendimi sucluyorumm..annas olacak kadinla psikolojimi bozmustu yaw...onlar hemen olsun istedi bende inatlastim istemedim hem canimi sikiyolardi hem bebek diyodularrrbide dorusu kendimi hic hazir hisetmedim erken evlendigim icinde 19 ma yeni girecektim daha kiscem bende herseye bakildi esli olarak bulunan tek sey kan pihtilasmasi .en fazla 15.haftaya kadar geldimm....en son 4 ay önce ikizlerimi 8.haftada kaybettim ..ignemi oluyorum aspirin kullaniyorum yine kaybediyorum gitmedigim doktor kalmadi onlarinda eli kolu bagli kaldi deniycen her dafasinda sansini deniycen diyoalrrr... bende su an cesaret edemiyorum basam bekliyom biraz dahaaaa:26:
eşim diyo rabbim verirse olur diyo ne zaman verirse o zaman öle ovulasyon günü falanda umursamaz mikmik yapmak istemiyosa yapmaz
Allah bir an önce sizin de eşlerinizinde yüzünü hayırlı sağlıklı bir evlatla güldürsün, hatırladıkça kendi halimi içim acıyor...
basamam ilk 6 ben istemedim ya aslinda benimkide cok uzun bi süre.. keske sadece iki yil korunsaydimm.... esim hep istedi ilk bastan beri o yüzden bu konuda ona bisey demiyorum kendimi sucluyorumm..annas olacak kadinla psikolojimi bozmustu yaw...onlar hemen olsun istedi bende inatlastim istemedim hem canimi sikiyolardi hem bebek diyodularrrbide dorusu kendimi hic hazir hisetmedim erken evlendigim icinde 19 ma yeni girecektim daha kiscem bende herseye bakildi esli olarak bulunan tek sey kan pihtilasmasi .en fazla 15.haftaya kadar geldimm....en son 4 ay önce ikizlerimi 8.haftada kaybettim ..ignemi oluyorum aspirin kullaniyorum yine kaybediyorum gitmedigim doktor kalmadi onlarinda eli kolu bagli kaldi deniycen her dafasinda sansini deniycen diyoalrrr... bende su an cesaret edemiyorum basam bekliyom biraz dahaaaa:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?