- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #47.061
yaww buka üzülme kızçem .. esrarengizim arada bize bilgiler vericek size birbirinizden haberle getircek .. canom da arada görüncek moral vericek zati .. kavuşursunuz die düşünüyom ama belli de olmas tabi :44::44:
ic o zaman moremmmmm bak erken yumurtluyosun hemen regl biter bitmez calismaya baslaaaa
ana moremden ses yok esi geldi galibayazamiyoo
kader aglarini örmeye basladi yönetmenimmm
allah göstermesin ya morem elciklerimden kayip giderse baska elciklere
ana moremden ses yok esi geldi galibayazamiyoo
kader aglarini örmeye basladi yönetmenimmm
basam da yardımcı yönetmen oldu bana destek vericek aralaa da
öle yapcam yasakımmm ovuç testlerine devam etcem bakalımmm inş olurr artıkkk
yok peri kisim görmedi gecmise bakamiyoki esi gelir diye bizle önde konusuyo biraz napsin moremmbence geçmişlee de kaldı morem :26: aceba filmin dünkü bölümünü mü gördü de okuo
Allah korusunnn yasakımmm 28 yıl sonraa candann bulmuşummm senii
evettt geliırummm yemek hazırlaa sonra dışarı çıkvcaz dediii
kabusss
Arkadaşlar merhaba Gülşah benim adım .Öncelikle hamile olan arkadaşları tebrik ederim diğer çocuk sahibi olmak isteyen herkese Allah nasip eder umarım . Ben fotoğraf öğrencisiyim temel , stüdyo ve doğum fotoğrafçılığı eğitimi aldım aynı zamanda işletme mezunuyum . Ben doğum fotoğrafçılığına yeni başlıyorum dolayısıyla kendime yeni bir portfolyo oluşturabilmek amacı ile ücretsiz doğum fotoğrafları çekmek istiyorum .Eğer ilgilenen arkadaşlar olursa bana Gülşah Esüntimur facebook hesabımdan yada cebimden ulaşabilirsiniz 507 604 89 70 .
Arkadaşlar merhaba Gülşah benim adım .Öncelikle hamile olan arkadaşları tebrik ederim diğer çocuk sahibi olmak isteyen herkese Allah nasip eder umarım . Ben fotoğraf öğrencisiyim temel , stüdyo ve doğum fotoğrafçılığı eğitimi aldım aynı zamanda işletme mezunuyum . Ben doğum fotoğrafçılığına yeni başlıyorum dolayısıyla kendime yeni bir portfolyo oluşturabilmek amacı ile ücretsiz doğum fotoğrafları çekmek istiyorum .Eğer ilgilenen arkadaşlar olursa bana Gülşah Esüntimur facebook hesabımdan yada cebimden ulaşabilirsiniz 507 604 89 70 .
yok peri kisim görmedi gecmise bakamiyoki esi gelir diye bizle önde konusuyo biraz napsin moremm
dorusun moremmmm ancak 30 za doru bulduk birbirimizi zatenn
bencede kabus gibimm yaaa
filmin bazı bölümlerini kaçırıcak mı yani morem :44: bak bende üsüldüm şimdi :105: oka emek verip çekiozz göremicekmi kızçemiz
morem ve yasakm daha yaz tatili başlamadan ayran içip ayrı düşmüşlerdi bilemmoremin eşinin evde olması bir de üstüne pc bozuk olması tuz biber oldu herşeye adeta kader ağlarını örüyor, morem ve yasakm birbirlerini göremesin diye her türlü aksilik zuhur ediyordu günlerden bir cuma, morem eşinin yokluğundan bulduğu kısacık fırsatı değerlendirerek kendini hemen kk nın kollarına atmıştı :122::122: ve nihayet yasakmla görüşme fırsatcıkları oldu bu kısacık süre zarfında morem yine geçmişle günümüz arasında köprü vazifesi görüyor bizi tarihimizden koparmamak gibi bir misyon üstelenerek :92: hem oraya hem buraya yetişmeye çalışyordu :126:
yumurtluyonmu acep basam :26:bu zamana kadar hic böyle olmamistim simdiye kadar...birseyler var ama ne...bende senin gibi büyük birsy degildir, yani ya yumurtlamiyorum zorluyor birseyler yaaa...ne oldugnu bilmiyorum, bu ayki lekelenmem dahada fazla..
bi ara üzüldüm amasimcik sevindim beni gördün diyeeee du bi sarilim kiscemmm benimm
:44::44::44:44::44:44::44:44::44canımm bende merak içideyimmm bişeyy duydummm bazıo kadınlarda yumurtlama dönemi pembemsii alkıntı oalbiliormuşş :44::44::44::44:
çay adını kaybettim kızçem neydi o :44: malum bu ay gelicek benim kırmızıcıklar hisediorum bel ve kasık ağrılarımdankonuştummm yasakımmmm iç dedi oda 2 ay içmiş ardardaa :26::26::26::26:
kısmet yaaa Rabbim nezaman verirse artıkkk yasakımmm
allah göstermesin ya morem elciklerimden kayip giderse baska elciklere
peri kis yönetmenimmm ya öne biz getirir gösteririz yada o gelince yayinlayalimm
artk gördüğü kadar kızçem napalım, belli bi yayın akışımıss vaa bozamayızbu arada kk dan önemli uyarılaa geldi :88: oyuncular dikkatli olsun kkrazziler çokmuş etrafta malzeme vermesinle dedilee
moremin sesi kesildi tabi escigi geliyo napsin yemek istemis ben onun icin ac duruyom daha bisey yemedim su anlari degerlendirim diye herifi bizi ayiriyo ben bu haldeyken bilemm
yumurtluyonmu acep basam :26:
:44::44::44:44::44:44::44:44::44
çay adını kaybettim kızçem neydi o :44: malum bu ay gelicek benim kırmızıcıklar hisediorum bel ve kasık ağrılarımdan
şimdiden alayım çaylarımı .. bata 9 gün kaldı.. :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?