Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

bence geçmişlee de kaldı morem :26: aceba filmin dünkü bölümünü mü gördü de okuo
yok peri kisim görmedi gecmise bakamiyoki esi gelir diye bizle önde konusuyo biraz napsin moremm
Allah korusunnn yasakımmm 28 yıl sonraa candann bulmuşummm senii
dorusun moremmmm ancak 30 za doru bulduk birbirimizi zatenn
evettt geliırummm yemek hazırlaa sonra dışarı çıkvcaz dediii

kabusss

bencede kabus gibimm yaaa

saol kiscemmm biz hamile ne degiliz ama hamile olan kislar belkim ilgilenirr

canim bide anneler topikleri var gebelik bölümünde oraya yazsan daha cok ilgilenen olurrr oralara yaz benceeee

hamile olsam elbet düşünürdüm neden olmasın ama şuan yok isteyen olursa bilgilerini veririm tatlım merak etme ..

yok peri kisim görmedi gecmise bakamiyoki esi gelir diye bizle önde konusuyo biraz napsin moremm

dorusun moremmmm ancak 30 za doru bulduk birbirimizi zatenn

bencede kabus gibimm yaaa

filmin bazı bölümlerini kaçırıcak mı yani morem :44: bak bende üsüldüm şimdi :105: oka emek verip çekiozz göremicekmi kızçemiz

moremin sesi kesildi tabi escigi geliyo napsin yemek istemis ben onun icin ac duruyom daha bisey yemedim su anlari degerlendirim diye herifi bizi ayiriyo ben bu haldeyken bilemm

Son düzenleme:

bu zamana kadar hic böyle olmamistim simdiye kadar...birseyler var ama ne...bende senin gibi büyük birsy degildir, yani ya yumurtlamiyorum zorluyor birseyler yaaa...ne oldugnu bilmiyorum, bu ayki lekelenmem dahada fazla..
yumurtluyonmu acep basam :26:

bi ara üzüldüm ama simcik sevindim beni gördün diyeeeedu bi sarilim kiscemmm benimm

canımm bende merak içideyimmm bişeyy duydummm bazıo kadınlarda yumurtlama dönemi pembemsii alkıntı oalbiliormuşş :44::44::44::44:
:44::44::44:44::44:44::44:44::44
konuştummm yasakımmmm iç dedi oda 2 ay içmiş ardardaa :26::26::26::26:

kısmet yaaa Rabbim nezaman verirse artıkkk yasakımmm
çay adını kaybettim kızçem neydi o :44: malum bu ay gelicek benim kırmızıcıklar hisediorum bel ve kasık ağrılarımdan
şimdiden alayım çaylarımı .. bata 9 gün kaldı.. :18:

allah göstermesin ya morem elciklerimden kayip giderse baska elciklere

artk gördüğü kadar kızçem napalım, belli bi yayın akışımıss vaa bozamayız bu arada kk dan önemli uyarılaa geldi :88: oyuncular dikkatli olsun kkrazziler çokmuş etrafta malzeme vermesinle dedilee

doru reytingleride unutmamaliyizzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…