- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #47.241
ilknuruda banlamışlarrr :26::26::26::26::26:
ya demek bu erkeklern hepiciği aynı bacımm...ben de bogacam bi günnnn
hahahahahah... aynen atlar gelirim istanbul a yeriz balik ekmek gibi ohhhhh:)))
o tv nin karşısında oturanlar kim
ne demek bunlar yaa. ne yapmisar ki bölye bisi yapmislar. anlamadim bisi
ya demek bu erkeklern hepiciği aynı bacımm...ben de bogacam bi günnnn
ayy nazm ya ben de diyom bişey diycektm de ne diycektm unuttum diye..listeyi gorunce hatırladım okudum beni de ekle ya ben cok unutkanlaştım
o tv nin karşısında oturanlar kim
evetilknuruda banlamışlarrr :26::26::26::26::26:
konu dışı tartışma olmuş sanırımne demek bunlar yaa. ne yapmisar ki bölye bisi yapmislar. anlamadim bisi
bennnnnnnn:)))) bu totoyu nasil büt´yüttüm saniyorsun_:))))
miaamorem tartisma yapinca kk yönetimi bi kac gün yada daha uzun pasiflastiriyo yasak koyuyyoootabi her tartisma degilll agir kelimeelr yönetimin yanlis buldugu cümleleri kullanirsan yasaklaniyosunn
tartışma çıkmışsanırım kıscem yaww
ilknuruda banlamışlarrr :26::26::26::26::26:
aynen öyle yapicammmm... ayrica bunun derdi tembellikkk. düsünsene benimle oralara gelmek zorundaaaa, yazacak cizecekk.. ahhhhh o bilgisayarin önünden adami kaldirmaya utanayim ben:))))
rossmann icin internetten form doldursam yeterli mi?
maşallah goscuklerine melekimmm
miaamorem tartisma yapinca kk yönetimi bi kac gün yada daha uzun pasiflastiriyo yasak koyuyyoootabi her tartisma degilll agir kelimeelr yönetimin yanlis buldugu cümleleri kullanirsan yasaklaniyosunn
ay naka güzel ciciekmissss
allala alla konu neymis baktinmi meelekimm bi gecmis olsuna gidim bari
dolldur olur miamoremm
ayy bogmak cözüm degillll. yani ben bogsam da su an hirsimi alamam... deli eder yaaa... beni dilenci yerine koyuyor resmen.... sinir oldummmmm
ayy bogmak cözüm degillll. yani ben bogsam da su an hirsimi alamam... deli eder yaaa... beni dilenci yerine koyuyor resmen.... sinir oldummmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?