- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #47.201
kiscemmm sen arastir herkes yardim aliyo calisanin esleri bilem aliyo...ayy bide charite degil miamorem caritas hastaneye kafam gidiyo hep kan tahlilimi yaptiriyom ya orta..siz kasabadasinizzzzz mesala wolfsburgtaki caritasa 6 veya 7 aylikken ne basvuru yapmaniz lasimm.. dogduktan sonra vermeyebilirler gec kalmayin iyi bi sen bari arastir...caritasa tel ettir sorun onlar size yardim eder ona yardi meder eger yardim edecek birini bulamazsaniz ..netten wolfsburg subesinin telini arastirrrr senn
hoşbuldum
aldınmı mesajımı meryem surelerini okudum
morem bi yere gitmedim kiscem miamoreme uzun biseyler yaziyodumdaaaa
ay aynurummselam canım nasılsın
yettim gariiiiiiiiii
amiinn canım
oooo topik canlandı ayagımı sürümüşüm
yasagımdan ses soluk yokk
sizden nehaber varmı yeni gelişmeler:26:Allah razı olsunnn Rabbimm kabull etsinnn inşallahh yazdımmm canımmmm
fark ettim sonradannn yasakımm napimmm hüppp dedi kalppcesizmmmm birdennn
kiscemmm sen arastir herkes yardim aliyo calisanin esleri bilem aliyo...ayy bide charite degil miamorem caritas hastaneye kafam gidiyo hep kan tahlilimi yaptiriyom ya orta..siz kasabadasinizzzzz mesala wolfsburgtaki caritasa 6 veya 7 aylikken ne basvuru yapmaniz lasimm.. dogduktan sonra vermeyebilirler gec kalmayin iyi bi sen bari arastir...caritasa tel ettir sorun onlar size yardim eder ona yardi meder eger yardim edecek birini bulamazsaniz ..netten wolfsburg subesinin telini arastirrrr senn
ay aynurummhosgeldin kiscem saol bitanem allaah sükür iyiymm
melekimmm hosgedlinn
kiscem miamoreme biseyler yaziyodum gec gördüm yazdilarinizzzzzii
sizden nehaber varmı yeni gelişmeler:26:
ay aynurummhosgeldin kiscem saol bitanem allaah sükür iyiymm
melekimmm hosgedlinn
kiscem miamoreme biseyler yaziyodum gec gördüm yazdilarinizzzzzii
morem olurmu kiscem ben sana ne dedimmmsen nerde ben ordayimmmm
kayinvalideye anlatirsam pesini birakmaz. esim eger iptal ettirmezsee... ayy bazen boguveresim geliyor. birde söylerken insana kücümser bakisi var neden para alacakmisiz devletten... varyaaa ben bozmasini bilirim de istee:))) simdide caritas fakirlere yardim etmek icin diyor ayyy. ben bunu hic karistirmayim gideyim kayinvalideme:)))
fark ettim sonradannn yasakımm napimmm hüppp dedi kalppcesizmmmm birdennn
hoşbuldum kıscem
gördünmü hamil kıscem banlan mış
fazla mal göz çıkarmazz deyimini bilmio miamoremmm
valla kuşumm benim kociş evdeepek giremicem buara tek haberim buu
ahahahahahaha.... nazcimmmmmm sakin olll....:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?