Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

vakti geldi ayrılığınnn ne yapsak boşşş

kociş geldii canlarrrr

ben çıkayımmm artıkkk yarın gelirimm ilk fırsattaaa

hepinizee kucak doluusuu sevgimi yolluoyorummmm

Allaha emanet olunnnn

gidiyonmu moremmm:26::26::26::26:hoscakkal moremm allaha emanetttttt

yokk annnemmm konu olmasi gerekmiyorr hiccc. dün son aksam he beraber yemege ciktik cani niz cekmesin. adana sofrasi mezeler falan tam yöresel. lavas ekmekler falan geldi.. ben ciger yedim, beyimiz sakatat yemiyor yaaaa, ayy bir surat bir surat anlatamam.... cok sinirlendim, eger bu masada oturmak istemiyorsan taksi tutayim sen eve git suratini orada as dedim. hahahahaa aninda degisti....

geç kalma ysakımmm hormoncuklarrr

gule güle sevgi kelebeğiiii

zaten sorun anında değişmeleri anacımmm...işe giderken bi ton suratla gidiyo...artık orda noluyosa ben i bi arıyo sanki o adam gitmş baskası gelmişş...alooo canımmm benimmmmmmmmmmm diyo yaaa...yok yok ben bogacamm

iyiym canım
ben şeyi merak ettim :44::44::44:hani bu karabiberle sen konuşuyodun sanırım hiç bi haber yokmu kısceden bi kayboldu bidaha görünmedi
Ya aslında edaamla bende facesi ekliydi geçenlerde edaam sormuş karabiberim senmisin diye faceden sanane diye bi cevap almış sildik o yüzden faceden...Ben ona kargo yapmıştım telefon numarası vardı bende aslında bulup aramayı düşünüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…