- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #47.221
hoşbuldum kıscem
gördünmü hamil kıscem banlan mış
oohh maşşaalllhhhhh topicmizinnn kızçelerinn de sesii bülbül gibiiiii
hoşbuldum kıscem
kayinvalideye anlatirsam pesini birakmaz. esim eger iptal ettirmezsee... ayy bazen boguveresim geliyor. birde söylerken insana kücümser bakisi var neden para alacakmisiz devletten... varyaaa ben bozmasini bilirim de istee:))) simdide caritas fakirlere yardim etmek icin diyor ayyy. ben bunu hic karistirmayim gideyim kayinvalideme:)))
aaa niee beaaa
ne olmuş kızçemeee
ayyy yokkkkk elinden is gelmiyor bunlarin... valla inanamazsin bazen yakasim yikasim geliyor.... rossmann i söyledim neden dilencilik yapicaz diyor. öldürüvericem yaaaa....elimde kalicakkk
sensiz tadı olmaz ki
o ne demek kii??
ay miamorem cok güldüm bogazla kiscem arkandayimm yaw niye öyle düsünüyo fakirlikle ne allakasi var altinda mercedesi olanalr aliyoo..kiscem sen esine bakam kaynanana söyle oarasin caritasi neyiii
bende anlamadımama arkadaş listemde banlandığını farkettim baktım yeni açılan konuda başka kızlarla tartışma çıkmış sanırım
o ne demek kii??
bilmiyorum ama topiklerine gelen başka kızlarla aralarında tartışma çıkmış sanırım:26:sarkı soyluyom bazen ....ama tekken pek dayanılacak bi sesim yok daa
hoşgeldn canmniye banlanmış nolmuş ki:26::26::26:
sizsiz ben duramıorummmm melekimmmmm
ama böle geliorumm kociş kalkıncaaa
ayyy yokkkkk elinden is gelmiyor bunlarin... valla inanamazsin bazen yakasim yikasim geliyor.... rossmann i söyledim neden dilencilik yapicaz diyor. öldürüvericem yaaaa....elimde kalicakkk
bilmiyorum ama topiklerine gelen başka kızlarla aralarında tartışma çıkmış sanırım:26:
burdaqyim aynuurmm sizi birakirmiyimmmhoşbuldum canımmm
evet yazını gorunce farkettiik ki yasakımız gitmemiş burdaymışşşşş
Allah iyilik versn canım sevndm iyi olmana
hoşbuldum kıscem
evet bende okudummmm olmuş bişeylerrr
gereksiz bişeydir sanırmmm gelir kızçem yakındaaa
bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeya demek bu erkeklern hepiciği aynı bacımm...ben de bogacam bi günnnn
burdaqyim aynuurmm sizi birakirmiyimmm
ana hamile nolmus
burdaqyim aynuurmm sizi birakirmiyimmm
ana hamile nolmus
sen o parayı all cankuşummm vee hiç birine koklatmaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?