Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

saol habbitem allaah sükür sizleri görüyom daha iyi oluyom bizi unuttun sandim artikinnhic gözükmedin bi kac gündürrrr

Unuturmuyum habibtemm hiç benim torunlar oldu onlara git gel bahar temizliği bide veterinerle görüşme halindeyiz bizim oğlanı kısırlaştırıcaz galiba her ay kızanda resmen çocuuuummm:)))))
Dün gece geldim ama sen yoktun habibtemmm

ana oldumu bebeelerrrrrrrrgözün aydin habbitemmm demmekk babaanne oldunnndoru kiscem aksam erkenden uykum geldi cikmistim demek o zaman gelmisinn

kisirlastirin o zamannn torunlarla basedemen yosammmdememk kara oglan hep kizandaaaa

bişiler yapmıştım bugun misafrm vardı da simdi onlar caysız gitmezz..bide işten geliyooo bnm heriff
zaten gec yatıyom cnm yaa ama bole beni duşunmen ne kadar da hoşuma gitti anlatamam yaaaaaya sizi seviyorum ben yaa

eee hadi o zaman afiyet olsunnnnn:)))) adam bu saatte geliyor actir elbette....

miamorem on ualamanya topigindeki kislarda okumustum istersen tutarsinn kendin ödüyomusun parasinii doguma az kala gelip kontrol ediyomus dogumda yaninda o bulunuyomuss..dogumdan sonra 6 hafta yine gelip nasi bebis yikanir yatirilir baya yardim ediyomusssama istemezsen her hastanenin nöbetci ebesi var ..sana kalmis bisey kiscemmm ...

Hahahahaaa ayyyy nasıl güldüüüüm çok iyiydi yaaa:)))kız çok tatlılar hergün gidiyoruz görmeye:))))Yarın sabahtan kahvaltıya gidicem akşam yemekten sonra dönücem eve :))

yuhhhhhh, yaaa ne gezmesi böyleee:))) ben bile annemde o kadar kalmiyorum .. haahahahah.... yaa bak ben diete basladim. aksam yemegi gece kaldi bisi yapmadim ki zaten evde bisi yokkk, tr den salatalik getirmistim ha bire ondan yiyorum:)) yarina Allah kerimmm:)))

yaaaa ugrasamam bide ebeyle falan.... annem gelicek kayinvalidem de var... sen ne dersin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…