- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #47.301
hani nerde sen görüyonmu biz görmüyozzzzkis yosam koyunca degisikligi kaydetmeyimi unuttunn
saol habbitem allaah sükür sizleri görüyom daha iyi oluyombizi unuttun sandim artikinn hic gözükmedin bi kac gündürrrr
iyi geceler aynurummkızlar ben kactım benmki birazdan damlarr
bi çay koym
size iyi sohbetleryeni gelenlere hoşgelişler olaaa
aynur kaçarherkese mutlu gecelerr
bugünlük yeter uyku vaktim geldi yarına devam ederim artıkın
tatlim bisi daha sorucam bu aksam kafani sisirdim ama.... artik kusuruma bakma ne diyim:)))
benim Hebamme bulmam mi gerekiyor?
Unuturmuyum habibtemm hiç benim torunlar oldu onlara git gel bahar temizliği bide veterinerle görüşme halindeyiz bizim oğlanı kısırlaştırıcaz galiba her ay kızanda resmen çocuuuummm:)))))
Dün gece geldim ama sen yoktun habibtemmm
iyi gecelerde bu saattte ne cayiiiiii.... uykun kacarrrrrr
eeeee tamam napiyon sen mi emziriyonnn:))))
iyi geceler aynurumm
tamam
iyi geceler meelekimm
bişiler yapmıştım bugun misafrm vardı da simdi onlar caysız gitmezz..bide işten geliyooo bnm heriff
zaten gec yatıyom cnm yaa ama bole beni duşunmen ne kadar da hoşuma gitti anlatamam yaaaaaya sizi seviyorum ben yaa
yasakkkkkkkkkkk
Hahahahaaa ayyyy nasıl güldüüüüm çok iyiydi yaaa:)))kız çok tatlılar hergün gidiyoruz görmeye:))))Yarın sabahtan kahvaltıya gidicem akşam yemekten sonra dönücem eve :))
Hahahahaaa ayyyy nasıl güldüüüüm çok iyiydi yaaa:)))kız çok tatlılar hergün gidiyoruz görmeye:))))Yarın sabahtan kahvaltıya gidicem akşam yemekten sonra dönücem eve :))
sende çok kalma morem kızarsonra
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
:78::78::78::78::78::78::78:
miamorem on ualamanya topigindeki kislarda okumustum istersen tutarsinn kendin ödüyomusun parasinii doguma az kala gelip kontrol ediyomus dogumda yaninda o bulunuyomuss..dogumdan sonra 6 hafta yine gelip nasi bebis yikanir yatirilir baya yardim ediyomusssama istemezsen her hastanenin nöbetci ebesi var ..sana kalmis bisey kiscemmm ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?