- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #47.541
aynen nazimm yasakhayalim sagolsun o yardimci oldu bana
benim gobus ciplak ama yaaa
bi onceki sayfaya bak bisey yazdim sana
evet carsiya gittigimde yapicam onu. dm ve rossman ve pempas.. ama carizas isi yas. cünkü esinin geliri az ise sana yardim ediyorlarmis orada sadece. yani kazanilmis hak degil. ben dogmamis bebegim icin esim az kazaniyor diye gidip yapamam öyle sey. ihtiyaci olanlara gitsin...
yasakımmmmmmmm
yawww çıkmadan onudaa göreydimm iyidiii
yaww tamam ciplak da heryerini göndercen. göbek iste:))
o sans bırde bızde olsa yahu ne olurdu...ben hamıle olsam heralde dırak 20 kılo alır 5 beden büyük gıyınırdım
canlarımm ben çıkıorum genee
görüşürüzz inşallahh yarınnn
yasakımıı gören olusaaa selam sölesinnn
ççoooooooookkkkkkkkkkkkkkk ööpüyorummm onuu böle hasretleee
ii gecelerinizz güzel hafta sonlarınız olsun inşallahhh
carizas da nebanada orada bisey yapmazlar o zaman dm ye bende gidicem pempas mail gonderdim gondercekler
canlarımm ben çıkıorum genee
görüşürüzz inşallahh yarınnn
yasakımıı gören olusaaa selam sölesinnn
ççoooooooookkkkkkkkkkkkkkk ööpüyorummm onuu böle hasretleee
ii gecelerinizz güzel hafta sonlarınız olsun inşallahhh
yanlis yazmisim, caritas..... dm e de sayfasindan mail atabilirmissinn. ama benim burada var disari ciktigimda gider doldururum formu. pempas in sayfasindan mi attin?
olur insallah canim neden olmasin Allaha sigin ve dua et.... Sogan kuru fln denedin mi
kızlar benım kan degerlerımde ıkı üc ay önce Serbest T3 bıraz yüksek cıktı dıgerlerı normal.. ınternetten baktım bısey bulamadım doktorumda bısey yok dedı..sızce bende tiroidmı var??gebelıge engelmı degılmı onuda ögrenemedım....bılen varmı
kızlar benım kan degerlerımde ıkı üc ay önce Serbest T3 bıraz yüksek cıktı dıgerlerı normal.. ınternetten baktım bısey bulamadım doktorumda bısey yok dedı..sızce bende tiroidmı var??gebelıge engelmı degılmı onuda ögrenemedım....bılen varmı
hayırlısı dıyelım canım...gecen ay sogan kürü yaptım ama sadece 7- 10 gün felan..sonra 18 günün üstüne adet oldum ama sadece 4 gün sürdü ve koyu koyu oldu..o yüzden bu ay daha sogan kürü yapmadım...zaten sogan kürü kullandımmı kasıklarımda batma oluyor sankı...daha yapmıyorum anlıcan
hayir canimmm hc bir bilgim yokkk... ne zamandir hamile kalmak istiyorsun??
heee anladimm biliyorum onu evet bizede vermezler napalim saglik olsunevet ben dm ye atmistim.. pempasin sayfasindan attim
8 ay oldu canım...ıkı hafta önce doktorda randevu almıstım ama doktor hastalanmıs randevu ıptal oldu..bu bır ısarettır dedımtekrar gıtmedım doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?