- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #47.561
ben yaptigim ay hamile kaldim canim o yuzden sordum tabiki once Allahin taktiri
tamammmm, pempasi da yaptikkk:))) hhaha baska neler kaldi???:)) ahahaha. hastanede bir hediye paketi veriyormusss...oooo yasadik valllaa..:))
kac yasindasin? ne kadarli evlisin? hic korundun mu?
oooo super milupa fln onlarada yap ama onlar dogumdan sonra veriyolar 14 hafta sonra yanilmiyosam oyle dediler bana mail attilar onlarada sayfalarindan at
rabbim hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah...nekadar denedınız canım??? ben bu ay kendımden epey süphelenıyorum bı tuhafım...daha adetıme 10 gün var gögüslerım acayıp derecede agrıyor ve havalardan mı bılmıyorum ama asırı uyku halı felan yanı kendımı farklı hıssedıyorum bu ay..gören sende hamıle tıpı var yoksa hamılemısın dıyor...kendımden süphelenmeye basladım..belkı gecen aykı sogan kürü banada yaramıstır
hazıranda 28 yasımı dolduruyorum canımm...yıne hazıranda ıkı yıl olcak evlenelı..ılk 7 ay hap ıle korunduk sonra 6 ay yıne korunduk hapı bırakmıstım...ıste 8 aydırda korunmuyoruz canısı
looooriiiiii yasadik kuzum bizzzz:))) zengin olucazzz ahaahahahhaha:))) tr de bunlar cokk pahali burada cok ucuz ondan iste:) ee bedava sirke baldan tatliymisss.... Rabbimmm naz i hancek i ve digerlerini de bize yoldas eylesin insalllahda paylasalimmmmm insalllahhhhh
ben bugun rossmandan aldim ya cook mutlu oldum bi gorsen sanki icinde altin var minik minik siselerinsallah canimmm rabbim tum arkadaslarimizi tez vakitte
ben 1 yil denedim hic bir sorun yoktu sadece zaman gerekiyomus demekkicok sagol tatlim darisi basiniza
hmm bende suphelendim bak memiklerden benimde 1 hafta oncesinden goguslerim asiri derecede sismis ve agriyodu uclarina dokunamiyodum kazagim bile acitiyodu ve benim hic adet oncesi goguslerim boyle olmazdi sonra geceleri ates basiyodu kis gunu ben cam aciyodum.. insallah sende hamissindir tatlim
ben 1 yil denedim hic bir sorun yoktu sadece zaman gerekiyomus demekkicok sagol tatlim darisi basiniza
hmm bende suphelendim bak memiklerden benimde 1 hafta oncesinden goguslerim asiri derecede sismis ve agriyodu uclarina dokunamiyodum kazagim bile acitiyodu ve benim hic adet oncesi goguslerim boyle olmazdi sonra geceleri ates basiyodu kis gunu ben cam aciyodum.. insallah sende hamissindir tatlim
olsunnn olsun hediyenin büyügü kücügü olmaz sekerimm...:))) bende carsamba toplayim bakayim hediyelerimiiii bide ben sevineyimm:)))) her hediyeden bir arkadasimiz icin ayirma yapalim olmaz mi:)))
hap ile korundugun icin gecikmis olabilir gebelik.... stres yaptigindan olabilirrr... yumurtlama günlerini kaciriyor olabilirsinn. cünkü yumurtlama günlerini hep yanlis hesapliyorlar..... bana doktor 11 ile 16 si arasi dedi ben 3 ünde hamile kaldim...[/QUO
TE]
masallah canım ne güzel..canım ben yumurtladıgım zaman hıssedıyorum..gögüs uclarım kasınır kasıklarım batar..atesım olur hafıfden hıssederım yanı..tabı bu hıssetme olayı ıkı üc aydır basladı
amın canım ınsallah....ben karnımın üstüne yatmayı sevıyorum ve yatınca acayıp agrıyor...ara ara ateslenıyorum ve gecen basım cok döndü bı an...hayırlısı dıyelım hayırlısı olsun canım ya....gögüslerım adet olmadan 2-3 gün önce sıserdı öyle anlardım adet olacagıma...ıyıce dengem bozuldu gıbı gelıyor bana..vücud acayıp acayıp ısaretler verıyor
hamılelıgın nasıl gecıyor tatlım
insan cok mutlu oluyo yaanasil yapcaz onu
mesela bebek yagini ayir.... bende islak mendil yada nebileyim bisiöer ayiralim bir set yapalim birbirimize söyleyelim ne ayirdik diye. ayni seyleri ayirmayiz böylece. ben cagirrarak gelinmesine inanairiimm... cagiralim arkadaslarimiz icinnn hamileligiiii
hap ile korundugun icin gecikmis olabilir gebelik.... stres yaptigindan olabilirrr... yumurtlama günlerini kaciriyor olabilirsinn. cünkü yumurtlama günlerini hep yanlis hesapliyorlar..... bana doktor 11 ile 16 si arasi dedi ben 3 ünde hamile kaldim...[/QUO
TE]
masallah canım ne güzel..canım ben yumurtladıgım zaman hıssedıyorum..gögüs uclarım kasınır kasıklarım batar..atesım olur hafıfden hıssederım yanı..tabı bu hıssetme olayı ıkı üc aydır basladı
ayni ay iki kere yumurtlayabiliyorsun. yani söyzün kisasi regl dönemi biter bitmez gün asiri yada iki güne bir calisma yapmak gerekiyor....
ben deli oluyorum o sekilde yatmaya ne kadar rahatsiz olsamda kendimi o pozisyonda buluyoruminsallah canimm bu sefer olmustur sonuc ne olursa olsun soyle olurmu merak ediyorum
iyi gidiyo Allaha sukur hic bi sikayetimiz olmadi basindan beri sanki hamile degilim gibiydim hep rabbim benim gibi hamilelikler yasatsin hepinize
olurr yapalimm ne olcakkkayirdim gitti
ayni ay iki kere yumurtlayabiliyorsun. yani söyzün kisasi regl dönemi biter bitmez gün asiri yada iki güne bir calisma yapmak gerekiyor....
evet canım bız zaten ıkı üc günde bır yapıyoruz....spermlerde belırlı saat canlı kalıyormus ya...sans aslında cok yüksek rabbım anca ol dıcek olacak canım
aynen sekerimmmmm.... mis gibi cagiralimmm ve bu hediyelerimizi paylasmiy olalim onlar ile... bebe yagi 11 tl orada. burada ben 1.59 a aldim sanirim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?