- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #47.581
kizz minicik ama serce parmagim kadar bisey
amin canım ınsallah...rabbim evlat acısınıda evlat hasretınıde kımselere yasatmasın...hersey kolay olur ınsallah...cok sevındım cnaım...umarım dogmasıda kolay olur mınıcıgın
benim hamilelik takvimimi oku... bak orada senin icin bisi varrrrr:))))
canım arkadaslarım sohbetınız ıcın cok sagolun sekerler...ben kacmam lazım....ınsallah en yakın zamanda tekrar sohbet edebılırız....hepınızıe ıyı aksamlar tatlı rüyalar...mınıcıklerınıze ve kendınıze ıyı bakın
onu tam senin kadarken yaptim onu gordugumde yaptim ona gore erkek cikti
hahahahaha iyiymisssss:)))) valla ben yapiyorum hala kiz cikioyr anlamadim gitti bu isi. yoksa pazartesi doktorum kiz mi dicekk:))
ayy miamoremmm yaa dermi der ikisinede alistir kendini Hakkinda hayirlisi hangisiyle o olsun insallah
kaldikmi bas basaseninle ayni termin gunlerimiz
yok ben bu pazartesi gidiyorumm. benim kontroller iki haftada bir. artik alttan bakmaz dimi?
senin kontroller neden 2 haftada bir :26: miamoremm benim hala deli doktor alttan bakiyo
ayyy igrenc yaaa. eger bana üstten bakarsa bu hafta sen doktoru degistir kuzum. bukadini hic sevmedim ben.... canim doktorum dedi iki haftada bir.. hep öyleydiiii
bi turk bulamadim var ama erkek onada ben fena utanirim zaten bi bez fln hic bisey ortmuyolar apacikkbenim ayda bir
ben sal götürüyorum heppp ve sali hic acmadi adammm. maaasallahi var valla.. ayrica ben kadin doktorlari hic sevmem. benim doktor arkadasimda ayni düsüncede...
napiyim canim kontrollerimi yapiyo iste yapsin 3 ay kala hastaneye gidiyorum zaten kontroller icin o zaman guzel iyi bi dr bulucammailine baksana
daha simdi geldi cevap yazdimm.... neden 3 ay kala hastaneye gideceksin ve neden doktor bulacaksinnn...
ee oyle ya canim 3 ay kala hastaneye gidiyosun artik hastane seni kontrol ediyo
hayir canimcim ben doktoruma devam edecegimm.. konustuk onun dogum yaptirmasini istiyorum ben...
evet o dr da yapabilir canim ama ben istemiyorum hastaneden cana yakin beni anlayabilecek bi doktor secicem
iste kuzucum simdi degistir. simdiden alis ve rahat olursun. biliorsun normal denicez ilkkkk. ve önemli doktorunnnn. bence degistir kuzucum yaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?